Dames pakken

17 september 2022

Pakken voor dames

Pakken voor dames zijn een fashion item dat je overal naartoe kan dragen. Draag het damespak tijdens een verjaardag, een avondje uit of naar je werkdag. De damespakken van JANICE zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en worden gemaakt van de mooiste materialen en kwaliteiten.

Damespakkencollectie

Onze collectie damespakken is voor elke vrouw die stijlvol voor de dag wil komen. De pakken zijn in zowel een formele als in een casual omgeving te dragen. Je kunt een pak op meerdere manieren stylen. Een pak combineer je met verschillende kledingstukken en kun je heel makkelijk down-dressen of up-dressen.

Dames pakken met stretch voering

De pakken voor dames zijn niet alleen leuk om te dragen. Ze zitten ook nog eens heel erg lekker en comfortabel. Dat komt omdat je bij JANICE damespakken met stretch voering koopt. Met onze damespakken heb je alle ruimte om de handen uit de mouwen te steken tijdens een werkdag. Wij hebben dus pakken voor elke vrouw in ons assortiment. Bestel snel jouw favoriete model in onze webshop bij janice.nl

Pakken materialen en kleuren

Als vrouw draag je toch een vrouwelijke outfit die je tegelijkertijd een krachtige uitstraling geeft. Met het juiste dames pak aan, kun je de wereld veroveren. De damespakken zijn voornamelijk gemaakt van rijke, zachte en fijn dragende materialen, zoals crepe, katoen en viscose. Onze pakken hebben daarom een soepele pasvorm.

Casual en zakelijke dames pakken

De damespakken van JANICE draag je in een formele omgeving, maar zijn ook leuk als casual outfit. Als jij meestal formeel gekleed naar werk gaat, combineer jouw pak dan met een mooie schoen met hak en een chique blouse. Houd jij meer van een sportieve stijl? Draag dan een bijpassend T-shirt en een stoere sneaker. Leuke bijpassende kledingstukken koop je natuurlijk ook bij JANICE.

Dames pakken van JANICE shop je online

Uiteraard kun je onze pakken voor dames ook online bestellen. Als je dit vandaag nog doet, ontvang je het pakket binnen 1 -2 werkdagen in huis.

Blazers en pakken voor dames

De perfecte two-piece vinden was nog nooit zo makkelijk met onze damespakken en blazer jurken. Ga je voor een toffe getailleerde stijl of voor iets eleganters: ontdek de grote collectie broekpakken van JANICE. Wie zegt dat een broek altijd zwart of grijs moet zijn? Doorbreek de sleur met ruiten variant, prachtige pastels een gestreept pak of gedurfde kleuren. Je kunt er zelfs na kantooruren uit als een boss lady met de getailleerde damespakken van JANICE. Draag je blazer op een jeans met een witte blouse en pumps, of combineer een heerlijke wollen vest met een mooi wit linnen shirt op je pantalon met sneakers.

Een dames pak van JANICE

Dames pakken zijn er voor de zakelijke, vrouwelijke, stoere en comfy dames. Velen zullen bij een dames pak direct denken aan zakelijke kleding, maar er is veel meer mogelijk dan alleen dat met een dames pak. Want een dames pak is stoer en classy. Neem nou onze lichtblauwe en roze pakken dames. Super trendy! De dames pakken van JANICE zijn gemaakt van crepe, kantoen, viscose of een mix daarvan en dus heerlijk soepelvallend, waardoor ze ook erg comfy zitten. De pantalons en mouwloze blazers ofwel gilet vormen samen een 2 delig pak dames en is dus een co-ord set. Heb jij nog geen dames pak in jouw kast hangen? sShop dan snel een van onze pakken voor je garderobe. JANICE heeft dames pakken voor het hele jaar door. Wat dacht je van de short met bijpassende blazer beide in viscose mix look? Ga je voor een matching combi of voor een mix and match look
Draag eronder een T-shirt of top met lange mouwen et voilà je hebt een perfecte zomerse look met een dames pak. Ook kun je je spijker of zwarte rokje combineren met een bijpassend jasje, zo creëer je ook een dames pak. Dames pakken zijn op dit moment enorm populair omdat het je outfit een echte boost geeft.

Voel je een powervrouw in een dames suit

Voor een powervrouw zijn suits het perfecte trendy item. Dames pakken zijn er in verschillende kleuren en materialen, waardoor jij als powervrouw genoeg hebt om uit te kiezen. Zoek een een passend pak voor een meeting of heb je een event? Heb je een etentje met je man of ga je met je vriendinnen stappen? Natuurlijk kan jij je dames pak in combinatie met elkaar dragen, maar ook zeker apart. Zo creëer je van één setje kleding meerdere outfits. Daarom is een pak een investment piece? Ga je voor een basis kleur? Combineer je look dan met een kleurrijke zijden top of blouse, wat sieraden en een paar hakken om een klassieke outfit te creëren. Wil je liever een stoere touch geven aan jouw outfit? Draag dan een basic shirt onder je dames pak en draag in plaats van pumps een paar stoere sneakers.

Laat je dus voor je nieuwe dames pak online inspireren bij JANICE!

X