Wollen kleding

Bij Janice vind je wollen dames truien en vesten van het materiaal baby alpaca wol. cashmere, viscose en katoen. Wij hebben een rijke wollen truien en vesten collectie van hoge kwaliteit in onze webshop te koop.  Bestel vóór 17.00 uur vandaag en je hebt het morgen in huis.

Filter
Categories
Filter op Maat
Filter op Kleur
Filter op Materiaal
Sorteren

Wollen kleding van Janice

De wollen kleding van Janice is van hoge kwaliteit en geschikt om het hele jaar te dragen. Janice maakt gebruik van duurzame zachte baby alpaca wol wat zacht aanvoelt.

Wollen kleding collectie

Janice heeft prachtige anti allergie kleuren wollen truien en vesten in de webshop te koop. Onze dames truien en vesten zijn van

44% Baby Alpaca
44% Merino Wol
12% Polyamide

Baby alpaca wol

Baby alpaca wol behoort tot een van de zachtste en duurste wol-soorten ter wereld. Alpaca wol is dan ook een populaire stof in de kledingindustrie. Het is zacht, warm, licht en geeft minder kans op huidirritatie. Het baby alpaca wol heeft een hoog draagcomfort. De baby alpaca’s worden met respect en liefde voor het dier geschoren. Alpacawol houdt ons in de winter warm en in de zomers koel.

Merino wol

Merino wol zocht voor regulatie in het lichaam. Het verwarmt het lichaam en transporteert het transpiratievocht naar buiten. De vezels van onze wollen truien zijn zeer zacht en huidvriendelijk.

Wat is polyamide?

Polyamide (PA), ofwel Nylon is een niet-statische synthetische stof die voor een blijvende vorm zorgt en het transpiratievocht naar buiten toe transporteert waar het dan verdampt. Dat maakt de stof bijzonder geschikt voor bijvoorbeeld sportkleding.

mijn account bij janice

Bezoek één van de winkels in Nederland

De baby alpaca kleding van JANICE kan ook eerst gepast worden in een van de mooiste winkels van Nederland.
Bekijk het overzicht van alle winkels in Nederland.

Naast wollen kleding verkopen wij ook prachtige zijden kleding. zoals zijden rokken.

Duurzaamheid

Janice staat voor duurzaamheid en werkt alleen sustainable. Zo werken we niet alleen met duurzame kwalitatieve kwaliteiten, maar zoeken we ook fabrikanten uit die “groen” werken. Ook kiezen we alleen voor de mooiste viscose kwaliteiten, gebruiken we alleen het zachtste wol, het rijkste stretch zijde, temperatuur regulerende cupro, het fijnste leer en katoen.

Wat wij maken draait om kwaliteit. Dat vind je terug in materialen, afwerking, vakmanschap en originaliteit van onze collectie. Bij ons tref je geen kleding aan, maar fascinatie en adoratie voor de vrouw verbeeld door vakmanschap.

Wil je meer op de hoogte blijven van onze collectie, krijg dan inspiratie op Pinterest, laat je vermaken op Instagram of Facebook, of blijf van ons bedrijf op de hoogte via LinkedIn