Wollen Kleding

Bij Janice vind je wollen dames truien en wollen vesten van het materiaal baby alpaca wol. cashmere, merino wol, viscose en katoen. Wij hebben een rijke wollen truien, vesten en jurken collectie van hoge kwaliteit in onze webshop te koop. Ontdek hier de wollen dames kleding van JANICE!

Wollen kleding van Janice

De wollen kleding van JANICE is van hoge kwaliteit en geschikt om het hele jaar te dragen. Janice maakt o.a. gebruik van duurzame zachte baby alpaca wol wat zacht aanvoelt. De baby alpaca wol die JANICE gebruikt is anti-allergeen: zelfs de grootste kriebel kont kan een wollen trui of vest van deze kwaliteit dragen! Het is zachter dan zacht en zit heerlijk.

Wollen kleding collectie

JANICE heeft prachtige anti allergie kleuren wollen truien en vesten in de webshop te koop. Onze dames truien en vesten zijn van baby alpaca, merino wol, cashmere, viscose, zijde, katoen en viscose.

Baby alpaca wol

Baby alpaca wol behoort tot een van de zachtste en duurste wol-soorten ter wereld. Alpaca wol is dan ook een populaire stof in de kledingindustrie. Het is zacht, warm, licht en geeft minder kans op huidirritatie. Het baby alpaca wol heeft een hoog draagcomfort. De baby alpaca’s worden met respect en liefde voor het dier geschoren. Alpacawol houdt ons in de winter warm en in de zomers koel.

Merino wol

Merino wol zocht voor regulatie in het lichaam. Het verwarmt het lichaam en transporteert het transpiratievocht naar buiten. De vezels van onze wollen truien zijn zeer zacht en huidvriendelijk. De merino wollen truien van Janice zijn een hit.

Wat is polyamide?

Polyamide (PA), ofwel Nylon is een niet-statische synthetische stof die voor een blijvende vorm zorgt en het transpiratievocht naar buiten toe transporteert waar het dan verdampt. Dat maakt de stof bijzonder geschikt voor bijvoorbeeld sportkleding.

Duurzaamheid

JANICE staat voor duurzaamheid en werkt alleen sustainable. Zo werken we niet alleen met duurzame kwalitatieve kwaliteiten, maar zoeken we ook fabrikanten uit die “groen” werken. Ook kiezen we alleen voor de mooiste viscose kwaliteiten, gebruiken we alleen het zachtste wol, het rijkste stretch zijde, temperatuur regulerende cupro, het fijnste leer en katoen.

Sinds zomer 21 verkopen we ook gerecycled cashmere. Hoe duurzaam wil je het hebben!?

Wat wij maken draait om kwaliteit. Dat vind je terug in materialen, afwerking, vakmanschap en originaliteit van onze collectie. Bij ons tref je geen kleding aan, maar fascinatie en adoratie voor de vrouw verbeeld door vakmanschap.

Wil je meer op de hoogte blijven van onze collectie, laat je vermaken op Instagram .

Bestel nu je nieuwe wollen kleding online bij JANICE.

X