Duurzaam en sustainable collectie|persoonlijke styling & maat advies*|Gratis verzenden vanaf €100

Zijde is naast katoen en wol een populaire natuurlijke stof. Zijde is van nature mooi, zacht en neemt makkelijk vocht op. In onze webshop kun je zijden dames blousjes en zijden dames rokken vinden van van de mooiste zijden stretch. De zijden kleding van Janice wordt gemaakt van 93% zijde en 7% elastan voor een super draagcomfort. Zijden kleding koop je online bij Janice!

Filter
Maat
Kleur
Materiaal
Sorteren
Filter
Maat
Kleur
Materiaal
Sorteren

Zijden = kostbaar

Zijde is door het productieproces een kostbare stof. De zijde kleding van Janice is dan ook van de mooiste kwaliteit. Het kan moeilijk zijn om zijde te onderscheiden van andere stoffen die er veel op lijken, zoals bijvoorbeeld viscose. De stoffen zijn vaak net zo mooi maar hebben hele andere eigenschappen dan echt zijde. Let dus goed op de labels als je echte zijde wilt aanschaffen.

Voordelen zijden kleding

Zijde houdt je warm. De zijde stof absorbeert vocht goed zonder nat aan te voelen.  Daarnaast heeft zijden kleding een prettig draagcomfort en de stof voelt lekker aan.

Ben voorzichtig met zijde

De stof moet met de hand gewassen worden om verkleuring te voorkomen. Zijden kleding kun je het beste met de hand wassen.  De stof mag niet bleken en strijken graag op de middelste stand van je strijkijzer. Droger is niet aan te raden, de stomerij daarentegen biedt uitkomst.

Shop je nieuwste zijde blouse, zijde rok, zijde jurken zijde top online bij Janice.nl