BOYFRIEND JEANS     –     Bekijk alle jeans modellen

Filter
Fit
Model
Maat
Kleur

Dames Boyfriend jeans

Kies je jeans: Skinny jeansMom jeansBoyfriend jeansFlared jeansWide leg jeans

Boyfriend jeans voor dames van JANICE

Kan jouw kledingkast ook wel een update gebruiken? Je doet helemaal mee met de laatste trends met een boyfriend spijkerbroek voor dames. Deze hippe jeans geven jou een stoer uiterlijk! Er is vast wel een leuke broek voor jou te koop bij JANICE. Er zijn mooie boyfriend jeans met destroyed parts voor een trendy look, of ga voor een rijke uni look.

De loose fit boyfriend jeans voor de nonchalante look

De boyfriend jeans met loose fit staat erg cool en geeft jou de perfect nonchalante look. De ruime pijpen die recht naar beneden lopen zitten ook nog eens erg comfortabel. Een boyfriend jeans met loose fit zit zo lekker dat je bijna niet eens voelt dat je ‘m aan hebt. Voor een speels effect sla je eenvoudig de pijpen om. Zo creëer je gemakkelijk een heel andere look. Ook maak je zo snel jouw jeans op de ideale lengte. De boyfriend jeans van JANICE zijn gemaakt van een rijke denim met stretch.

De boyfriend jeans

De oorsprong van de boyfriend jeans vond in 2008 plaats toen Katie Holmes een spijkerbroek van haar toenmalige man Tom Cruise aantrok. Dit inspireerde andere beroemdheden – zoals Jessica Alba en Sarah Jessica Parker – om dat ook te gaan doen. Verschillende modeontwerpers besloten om hier iets mee te gaan doen. Het resultaat was de opkomst van de boyfriend jeans: een wijde en een tikkeltje nonchalante jeans, waarbij het lijkt alsof je ‘m uit de kledingkast van je vriend hebt gepakt.

De boyfriend jeans zit strak rondom je billen en wordt naar beneden toe wat losser. Deze jeans wordt meestal op een terloopse wijze gedragen, waarbij de broekspijpen opgerold zijn. Het is geen geschikt kledingstuk om naar je werk te dragen, maar ideaal om in je vrije tijd aan te hebben.

X