De mooiste witte dames blouses

4 september 2022

Een witte blouse voor dames is zo’n item dat altijd van pas komt. Als je niet weet wat je aan moet doen naar je werk? Trek dan je witte overhemdblouse voor dames uit de kast. Heb je een feestje en weet je niet wat de dresscode is? Met een witte kanten of zijden blouse zit je altijd goed. Ook fijn is dat een witte blouse bij echt iedereen goed staat. Het is daarom niet gek dat je bij JANICE keuze hebt uit meerdere verschillende witte blouses hebt.

Voor elke gelegenheid een witte blouse

Een witte blouse kan je bij elke gelegenheid wel aan. Of je nu naar een bruiloft, zakelijke meeting of casual brunch gaat. Toch kan het nog knap lastig zijn om uit al die opties de blouse te vinden die je zoekt. Bij JANICE helpen we je graag om de items te vinden die helemaal bij jouw wensen passen.

Zoek je een getailleerde witte blouse, of een boyfriend model. Een zijden blouse, of juist een blouse met ruffles? Check snel onze selectie om de witte blouse te vinden die bij jou past.

Simpele witte blouse of met ruffle details

Over stijl gesproken: de ene witte blouse is de ander niet. Dat is maar goed ook, want zo kun je eindeloos variëren met verschillende witte blouses. Een witte oversized blouse past bijvoorbeeld goed bij een stoere outfit met bikerboots en een leren jack. Voor een elegante look is een witte blouse met ruches een hele mooie optie. Ga je voor een speelse outfit? Combineer dan een witte blouse met strik met bijvoorbeeld een loose fit pantalon of flared spijkerbroek. Weet je niet helemaal hoe je een witte blouse het beste kunt stylen?

De oversized boyfriend blouse

Onze damesblouse boyfriend wit, de KYGO, is een ruimvallende witte oversized blouse. De blouse is gemaakt van katoen: een soepel vallende katoen. De blouse is een waanzinnig item in jouw business wardrobe! Omdat hij ruimer valt, is hij goed te stylen op een strakke jeans, leren broek, of zakelijke dames pantalon. Deze witte damesblouse oogt fris en maakt deze lente elke outfit fashionable!

Dames overhemden en blouses

Tegenwoordig is een wel gewild zakelijk kledingstuk: een mooi “dames overhemd”. Er zijn de laatste jaren verscheidene vrouwen overhemden merken bijgekomen – allemaal met een unieke stijl en elegantie. Een overhemd of blouse voor vrouwen wordt gemaakt van de allerfijnste en zachte stoffen (of wel weving). Wij willen succesvolle vrouwen graag kleden en helpen aan het perfecte overhemd. Ontwerpen die altijd stijlvol en representatief zijn. Met blouses die gemaakt zijn met liefde voor detail. Met designs die een subtiele vrouwelijke knipoog geven in het zakelijke leven. De overhemden staat garant voor originaliteit en kwaliteit en zijn gemaakt van de allerbeste stoffen. Bovendien, het woord overhemd is mannelijk en vrouwen gebruiken meestal het woord blouse.

De regular fit blouse

De CLINT is gemaakt van zachte katoen en een slankere versie van onze KYGO blouse. Deze katoenen blouse heeft een rechte pasvorm en valt vanaf de oksels recht naar beneden. Dit overhemd draag je fris op een spijkerbroek, maar is ook ideaal te combineren onder een mooi dames pak.

Getailleerde witte dames blouse

Nog een klassieker en musthave: de witte getailleerde dames blouse. De CLARK is gemaakt van een fijne stretch katoen kwaliteit. Ideaal onder een blazer, ideaal met een wollen vest, te combineren met een koker rok of juist fris met een boyfriend jeans en witte sneakers.

Onze getailleerde blouse heeft nog een mooi detail. De manchetten zijn groter en afgewerkt met een manchet knoop die je van 2 kanten kunt dragen. Aan de ene kant is een zilveren ster, aan de andere een gouden.

Shop je getailleerde witte katoenen dames blouse online bij JANICE.

Witte dames blouses met ruffles

Bij JANICE hebben we ook prachtige witte blouses met uitgewerkte accenten. Zo hebben we de DONNIE, een katoenen dames blouse, met opstaand kraagje en enorme ruffles over de schouders voor een dramatisch effect.

Is deze kantoenen blouse iets te heftig voor je? Kies dan de SAMUEL, een blouse met pof schouders en rijke manchetten en gemaakt van een stretch katoen kwaliteit. Ideaal onder een gilet voor een uitgewerktere look.

Witte dames blouses met ruffles en details vindt je bij JANICE.

Witte zijden dames blouse

Op zoek naar een fijne blouse die niet alleen zacht aanvoelt maar ook nog eens ee n eenvoudig rijke uitstraling heeft? Neem dan een kijkje bij onze zijden dames blouse, de BOBBY. Gemaakt van stretch zijde en heel breed te combineren. Met deze room witte zijden dames blouse heeft iedere look een sophisticated look en kom je altijd gekleed voor de dag.

Dames blouses online kopen

De blouses en andere dameskleding koop je online bij JANICE. Een volledige collectie overhemden voor dames. De mooiste blouses koop je online met gemak en eenvoud. Persoonlijke service en 100% kwaliteit in een webwinkel online. Ons team staat klaar om een passende blouse voor je te vinden. Bel ons voor advies, wij helpen je graag persoonlijk.

#TeamJANICE

X