FLARED JEANS     –     Bekijk alle jeans modellen

Filter
Fit
Model
Maat
Kleur

Dames Flared jeans

Kies je jeans: Skinny jeansMom jeansBoyfriend jeansFlared jeansWide leg jeans

Flared jeans voor dames van JANICE

Wat is een flared jeans? De flared jeans wordt ook wel eens een bootcut jeans genoemd. Het is een model wat bij de bovenbenen en billen wat strakker zit en vervolgend wijd uitloopt. Dit is van zichzelf al een vrij vrouwelijke vorm maar heeft voor ons vrouwen nog veel meer leuke voordelen.

Manieren om de flared broek te combineren

Net zoals de wide leg jeans en flared jeans zijn de combinaties eindeloos. Draag ‘m op chic met een blouse, blazer en sneakers. Of kies voor een flared broek met een opvallende print of kleur. Ook is de flared makkelijk te stylen naar every occasion!

Flared jeans voor dames zijn weer helemaal terug van weggeweest! Draag je deze fit met een hak eronder, dan lijken je benen langer en je heupen slanker. Met sneakers creëer je een echte streetstyle look. Het mooie mid waist model van JANICE, de ARLO, zit altijd lekker door de stretch in de broek en tailleband.Of je nu gaat voor een casual of er netjes uit wilt zien op je werk, flared jeans kunnen altijd.

Bootcut flared jeans

Bootcut flared jeans zijn weer helemaal terug van weggeweest. Nog niet zo lang geleden paradeerden Victoria Beckham, Miranda Kerr en Heidi Klum er al in rond. Vandaag kunnen wij ook al niet meer zonder. De wijd uitlopende jeans uit de jaren zeventig siert het straatbeeld, van de catwalks tot de stadsstraten en de winderige boulevard. Als je je garderobe een beetje up-to-date wilt houden, zorgt de comeback van de flare wel voor een nieuwe uitdaging. Was je net gewend aan de strakke pijpen van de skinny jeans of de baggy look van de boyfriend jeans?

Dit jeansmodel is getailleerd bij de dij en loopt licht uit bij de onderbenen. De bootcut werd oorspronkelijk ontworpen voor het Amerikaanse leger. De broekspijpen waren zo wijd gesneden dat je ze gemakkelijk over je laarzen kon trekken.

Tegenwoordig zijn de iets wijder gesneden jeans juist populair bij vrouwen. Hoge hakken passen het beste bij dit model jeans, zoals laarsjes.

Wie kan deze snit dragen?

Deze jeans zijn vooral geschikt voor vrouwen met stevige dijen en kuiten. De uitlopende snit aan de onderkant laat het been slanker lijken. Ben je niet zo lang? Draag bootcut jeans met hoge taille om het figuur te verlengen.

X