STRAIGHT JEANS     –     Bekijk alle jeans modellen

Filter
Fit
Model
Maat
Kleur

Dames straight jeans

Kies je jeans: Straight jeansSkinny jeans • Mom jeansBoyfriend jeansFlared jeansWide leg jeans

De straight jeans van JANICE

Straight jeans zijn echte allrounders en passen bij elk figuurtype. Het zit op de heup en loopt recht naar beneden vanaf de dij zodat het losjes op de schoenen valt. Deze jeansvorm laat je benen langer lijken. Dankzij het klassieke design zijn straight jeans tijdloos en geschikt voor elke gelegenheid.

Regular fit jeans zijn niet heel strak of extra wijd en lopen alleen een heel klein beetje taps toe naar de pijpen. In combinatie met een blouse en sneakers is de regular fit jeans perfect voor de business casual look. Met een mooi oversized blazer maak je de look af!

Regular / straight

De regular (straight of recht) is het klassieke en tijdloze model bij uitstek. Zijn eigenschappen? Een rechte pijp van het bekken tot de enkels om het lichaam te accentueren zonder te strak te zitten.

De straight jeans is geschikt voor elk figuur en voelt bijzonder comfortabel aan. Hij is bijzonder flatterend als u licht gespierde dijen en redelijk stevige kuiten hebt.

Wie kan deze fit dragen?

Regular fit jeans zijn geschikt voor bijna elk lichaamstype. Slanke silhouetten worden net zo goed benadrukt als vrouwelijke rondingen.

X