Member credits

De member credits van JANICE zijn bedoelt om onze vaste klanten te bedanken voor hun bestellingen!

Wat zijn member credits, hoe krijg je ze en hoe wissel je ze in?

Voor ieder product uit de nieuwe collectie krijgt je punten. Iedere hele euro is 1 punt en bij 500 punten krijg je een kortingscode twv 25 euro die je bij een volgende bestelling vanaf 100 euro kunt inwisselen.

De member credits worden na het plaatsen en betalen van een bestelling, automatisch toegevoegd aan je account. Als je ingelogd bent in je account, kun je zien hoeveel punten je verzameld hebt. Bij het behalen van de 500 punten, ontvang je van ons automatisch een code. Met deze code ontvang je dan de korting als je deze invult in het winkelmandje.

Op ieder product van de nieuwe collectie uit onze webshop wordt aangegeven dat je bij aanschaf van een product een bepaald aantal member credits ontvangt, die je kunt converteren in een kortingsbon voor uw volgende bestelling.

Je kunt op ieder gewenst moment de ontvangen coupon gebruiken. Dit doe je door in te loggen in je account op onze webshop (druk op aanmelden helemaal rechtsboven in onze shop), en vervolgens zul je bij het afrekenen je coupon-code kunnen kunnen invullen. Daarna zal de automatisch de waarde van je coupon verrekend worden met het totale bedrag.

Uiteraard kun je net zo lang punten sparen als je wilt. Jouw punten komen niet te vervallen.

Let op: De member credits zijn alleen beschikbaar voor geregistreerde klanten. Indien je afrekent als gast is het niet mogelijk om credits te sparen en in te wisselen. Ook kunnen geen meerdere codes tegelijkertijd ingewisseld worden. Het is bij ons op janice.nl alleen mogelijk 1 code per keer te gebruiken.

X