Filter
Maat
Kleur
Materiaal
Sorteren

Dames sneakers

Op zoek naar de meest populaire dames sneakers? De eerste paar sneakers van JANICE waren zó’n hype, dat we beloofd hebben ieder seizoen mooie vrouwelijk sneaker te maken…en dat lukt tot nu toe enorm goed! Dames sneakers van Janice zijn key pieces, items waarmee je alle ogen op jou richt. Hiermee maak jij je look af. Loop weg in de schoenen van JANICE. Onze sneakers staan voor topkwaliteit. Ben je op zoek naar een specifieke kleur? Wij bieden alle kleuren aan, van fel roze tot zwart. Momenteel is de dames sneakers zwart collectie erg populair.

Sneakers voor dames: de onmisbare classic in jouw schoenencollectie

Sneakers zijn allang meer dan alleen sportschoenen. Ze zijn niet meer zoals vroeger gemaakt voor in de sportschool. Sinds de jaren 80, maar vooral jaren 90 heeft de sneaker een vertaalslag gemaakt naar het straatbeeld en draag je ze onder alles. Verschillende outfits maak je helemaal compleet met een paar damessneakers. Ze zijn een onderdeel van de trend. De sneaker is een mode item die absoluut niet mag ontbreken in jouw garderobe. Maar waarom zijn ze zo populair? Schoenen zijn misschien wel het belangrijkste onderdeel van je outfit. Een mooie outfit gecombineerd met een passende sneaker kan het verschil maken.

Sneakers dames van JANICE

Iedereen loopt weg met de sneaker. Nu kennen we allemaal de sportieve gympen, maar JANICE heeft de trendy versie. Je combineert ze snel en gemakkelijk onder een jeans of onder een nette werkoutfit. Bij Janice doen we natuurlijk alles om onze collectie elk seizoen weer uniek te maken. In onze collectie hebben we sneakers van rijke materialen gemaakt in Europa. Ze worden gemaakt van leer, zowel aan de binnenkant als de buitenkant. Onze gehele collectie is te vinden in onze online shop. Bestel je nieuwe sneakers gemakkelijk en snel online bij JANICE en volg ons op Instagram.

X