Filter
Fit
Model
Maat
Kleur

Dames skinny jeans

Kies je jeans: Skinny jeans • Mom jeans • Boyfriend jeans • Flared jeans • Wide leg jeans

De skinny jeans van JANICE

De skinny jeans is al een aantal jaar veel gezien in het straatbeeld. Niet zo gek ook, de spijkerbroek is vaak voorzien van veel elastaan en draagt daarom ontzettend comfortabel. De smalle pasvorm is niet voor iedereen weggelegd maar als je er eenmaal aan gewend bent wil je niks anders meer! Draag hem in een stoere wassing of een opvallende kleur. Zo combineer je de skinny jeans.

Wat is een skinny jeans?
Zoals de naam skinny jeans al suggereert zit de jeans om je huid heen aangesloten op de benen naar onderen toe. Vanwege de smalle pasvorm, zit er vaak voldoende rek in de spijkerbroek om het dragen van de jeans comfortabeler te maken. Daarnaast heeft de skinny jeans altijd een ritssluiting, aangezien een knoopsluiting door de strakke fit open zou gaan staan!

Hoe draag je de skinny jeans?
De skinny jeans passen in veel verschillende outfits. Zeker in een dagelijkse casual look met bijvoorbeeld een oversized extra lang T-shirt en stoere sneakers. Wil je liever wat netter? Ga dan voor mooi blazertje, een blouse of shirt en style de look af met pumps.

X