Duurzaam en sustainable collectie|persoonlijke styling & maat advies*|Gratis verzenden vanaf €100

Viscose Dames Kleding

Janice gebruikt verschillende viscose kwaliteiten voor de viscose dames kleding in zijn collectie. Zo maken we viscose jurken, viscose blouses en viscose rokken. Kleurrijke prints en rijke uni’s…ontdek hier de viscose dames collectie van Janice!

Filter
Maat
Kleur
Materiaal
Sorteren
Filter
Maat
Kleur
Materiaal
Sorteren

Viscose dames kleding

Viscose  is – samen met katoen – de meest populaire natuurlijke stof. Wanneer je kleding koopt is het beter om te kiezen voor natuurlijke stoffen, omdat dit minder schadelijk voor het klimaat is én ze zijn onschadelijk voor de huid. Viscose kleding zie je steeds meer terug in de kledingindustrie. 

Ontdek de kleurrijke collectie van Janice

Bekijk onze nieuwe collectie vol prints en rijke kwaliteiten. Bij ons kun je terecht voor o.a.:

En nog veel meer. Bij ons draait het om kwaliteit, duurzaamheid, authenticiteit en opvallende en unieke prints. Ben je benieuwd waar je Janice kleding overal kunt kopen? Bezoek dan eens één van de volgende modewinkels in Nederland.

Duurzaam

Janice staat voor duurzaamheid en werkt alleen sustainable. Zo werken we niet alleen met duurzame kwalitatieve kwaliteiten, maar zoeken we ook fabrikanten uit die “groen” werken. Ook kiezen we alleen voor de mooiste viscose kwaliteiten, gebruiken we alleen het zachtste wol, het rijkste stretch zijde, temperatuur regulerende cupro, het fijnste leer en katoen.

Wat wij maken draait om kwaliteit. Dat vind je terug in materialen, afwerking, vakmanschap en originaliteit van onze collectie. Bij ons tref je geen kleding aan, maar fascinatie en adoratie voor de vrouw verbeeld door vakmanschap.

Wij hebben een obsessie met details. Alles moet perfect. Tot in de puntjes.
Die ongekende aandacht voor details zie je niet alleen terug in de creaties van Janice, maar voel je ook in alles daaromheen.

Wij geloven dat in alles wat je doet, plezier voorop moet staan. Het moet voelbaar zijn, ervan afspatten. Het leven is een feestje – en wij zorgen voor de sparkles, fun en versiering.

care

Viscose kan probleemloos worden gewassen op een lage temperatuur, tenzij het wasvoorschrift anders aangeeft. Houd er wel altijd rekening mee dat kleding sneller slijt door het vaak te wassen. Viscose heeft een natuurlijke waskrimp van 4-8%. De gekrompen viscose kan na het wassen met gemak teruggestreken worden naar de oorspronkelijke vorm.

Handwas


Viscose kan met de hand worden gewassen op een maximale temperatuur van 30°C. In natte toestand halveert de sterkte van de vezel. Het mag daarom niet door wrijven of borstelen worden schoongemaakt.

Machinewas


Viscose kan gemakkelijk met de machine gewassen worden op een maximale temperatuur van 30ºC. Was viscose op een wol- of zijdewasprogramma en gebruik hierbij neutrale zeep of wolwasmiddel. Doe het kledingstuk binnenstebuiten in een waszakje om wrijving te voorkomen. Was viscose nooit samen met kleding met uitstekende elementen, zoals ritsen.

Drogen van viscose


Om kreuken te voorkomen is het aan te raden om na het laatste spoelbad kort of helemaal niet te centrifugeren. Doe viscose niet in de droogtrommel, omdat het kan krimpen. Liggend drogen is aan te bevelen: rol het kledingstuk in een handdoek en hang het daarna uitgerold weer uit.

 

Strijken van viscose


Als je kledingstukken van viscose wil strijken, helpt het als de stof nog redelijk vochtig is. Stel het strijkijzer niet in op de hoogste stand, daar is viscose niet tegen bestand. Om te voorkomen dat de stof gaat glimmen kun je viscose het beste aan de binnenkant van het kledingstuk strijken.

Vlekken uit viscose verwijderen


Vlekken in viscose kunnen het beste verwijderd worden met een vloeibaar wasmiddel. Gebruik het wasmiddel rechtstreeks op de vlek en spoel handmatig uit of was het kledingstuk in de wasmachine.

Opbergen van viscose


Viscose kan het beste opgehangen worden. Gebruik zo min mogelijk knijpers bij het ophangen, omdat deze opvallende afdrukken geven in de stof.

Belangrijk


Volg bij het wassen van viscose altijd de instructies op het waslabel aan de binnenkant van het kledingstuk.

Online viscose kleding shoppen bij Janice

Wil je meer op de hoogte blijven van onze collectie, krijg dan inspiratie op Pinterest, laat je vermaken op Instagram of Facebook, of blijf van ons bedrijf op de hoogte via LinkedIn

Bekijk ook eens onze collectie kleurrijke jurken, zoals onze Rainbow jurk en andere prachtige felle kleding dames.