Ben jij op zoek naar een nieuwe outfit?

In deze video laat styliste Saskia van der Linden haar week in outfits van JANICE zien. Hierbij geeft ze haar beste stylingtips over hoe jij jouw outfit naar een hoger niveau brengt.

Persoonlijk kledingadvies

Persoonlijk kledingadvies op maat dat perfect op jou als persoon is afgestemd kan ervoor zorgen dat je nóg lekkerder in je vel komt te zitten. Kleding kan van een slechte dag een goede maken, en van een goede dag…een Top dag!
Ons team met stylisten zorgt ervoor dat zorgt er voor dat jij de beste adviezen krijg om je iedere dag te laten stralen in Janice. Wij willen dat ook jij die vrouw bent waar iedereen op straat naar kijkt. Die weet waar ze voor staat, van het leven houdt en dit via haar kleding extra uitstraalt!

De stylisten van JANICE helpen je zowel in onze BRANDSTORE telefoon (073-720 0007) als aan de webshop telefoon (06-11112927) aan de juiste maat, combinaties en looks. Wij weten hoe de kleding valt, hoe de stoffen aanvoelen en kunnen daarom het beste en meest persoonlijke kleding advies geven. De maat van een blouse is natuurlijk anders dan een de maatvoering van een jurk. Geen enkele broek of blazer valt hetzelfde en natuurlijk valt een sweater weer anders dan een wollen trui of vest.
De stof kan ook nog heel bepalend zijn…en het gehalte stretch natuurlijk ook.
Met de kledingadvies op maat kunnen we je super goed helpen.

X