Pasvorm

Wil je makkelijk en snel weten wat de pasvorm van een bepaald JANICE kledingstuk is? Raadpleeg dan onze customer-service (-6-11112927) en breng een bezoekje aan onze Brandstore in Den Bosch.

De pasvorm van JANICE is gericht op de West Europese vrouw, daarom zeker voor de Nederlandse vrouw. We houden rekening met het feit dat de vrouwen hier een stuk groter zijn dan bijvoorbeeld in Italië. Wij houden niet alleen rekening met het ontwerpen van de patronen dat we de pasvorm van JANICE aanpassen op deze markt, maar zoeken ook altijd naar materialen met stretch.

Zo heeft de voering van al onze jassen, blazers en vesten stretch, werken we met zijde waarin ook elastan verwerkt is en hebben we zelfs ook viscose met een stretch gehalte. Door stretch toe te voegen geven we onze kleding alleen maar een groter pasbereik.

Icons

There is a plenty of helpful resources for students. And to choose the best one, everyone can go to https://youressayreviews.com/is-edubirdie-legit/ webpage and read all necessary info about the most popular of them. As for me, I prefer to use legit writing services, so Edubirdie is my choice. Moreover, it provides a wide range of services for students.

Door de jaren heen hebben we een aantal Icons ontwikkeld. Modellen die ieder seizoen weer als een herkenbaar handschrift in de collectie zitten. Hier zijn de pasvormen al van goedgekeurd, hebben ze zich al bewezen. Onze HANK blazer, George jurk, Jeansbroeken, Otis Leren jack, Luke Blazer en Curtis broek…etc

Deze kledingstukken hebben een pasvorm die bij veel mensen goed ontvangen is. We hebben rekening gehouden met de materialen, de eventuele stretch en de prints. Omdat deze ieder seizoen terug komen, noemen we ze Icons.

Mocht je alsnog vragen hebben of twijfelen over een bepaalde maat? Mail ons dan of stuur even een prive bericht via Instagram naar @janice.hq

Duurzaam

JANICE staat voor duurzaam en werkt alleen sustainable. Zo werken we niet alleen met duurzame kwalitatieve kwaliteiten, maar zoeken we ook fabrikanten uit die “groen” werken. Ook kiezen we alleen voor de mooiste viscose kwaliteiten, gebruiken we alleen het zachtste wol, het rijkste stretch zijde, temperatuur regulerende cupro, het fijnste leer en katoen.

Wat wij maken draait om kwaliteit. Dat vind je terug in materialen, afwerking, vakmanschap en originaliteit van onze collectie. Bij ons tref je geen kleding aan, maar fascinatie en adoratie voor de vrouw verbeeld door vakmanschap.

Wij hebben een obsessie met details. Alles moet perfect. Tot in de puntjes.
Die ongekende aandacht voor details zie je niet alleen terug in de creaties van JANICE, maar voel je ook in alles daaromheen.

Wij geloven dat in alles wat je doet, plezier voorop moet staan. Het moet voelbaar zijn, ervan afspatten. Het leven is een feestje – en wij zorgen voor de sparkles, fun en versiering.

Wil je meer op de hoogte blijven van onze collectie, krijg dan inspiratie op Pinterest, laat je vermaken op Instagram of Facebook, of blijf van ons bedrijf op de hoogte via LinkedIn

Life’s a party, so boogie and let JANICE dress you up for it!

X