Filter
Maat
Kleur
Materiaal
Sorteren

Never out of stock

De never out of stock collectie van Janice. Wij streven er naar items te maken waar je niet alleen lang plezier van hebt, maar die ook lang meegaan. Omdat we zo duurzaam mogelijk willen werken, ontwerpen we kledingstukken die een lang leven moeten hebben. Daarom geloven we er in kledingstukken te maken die seizoen na seizoen “in” blijven, niet in de sale gaan en altijd op voorraad zijn.

Ontdek hier de NOOS-collectie, never out of stock-items, van Janice.nl 

NOOS artikelen Janice

NOOS is de afkorting voor ‘never out of stock’. NOOS-artikelen zijn meestal tijdloze klassiekers, zoals een wit overhemd of een spijkerbroek, leren jas of blazertje. Items waar altijd vraag naar is en van een goede kwaliteit zijn. Het verschil met seizoensartikelen is de langere verkoopperiode: NOOS-collecties zijn voor langere tijd een vast onderdeel van het assortiment.

Waarom een NOOS collectie van Janice

We kiezen er bewust voor een sterke basis collectie te maken die niet alleen seizoen na seizoen draagbaar blijft, maar ook te combineren valt met de seizoens gebonden collectie stukken. Kleding die zich meer op duurzaamheid richt dan trendgevoelig is. De never out of stock items van Janice wil je ook vaak en lang dragen. We streven dan ook een NOOS collectie te maken van rijke materialen. Kledingstukken die comfortabel zitten en draagbaar zijn…en lang meegaan.

NOOS collectie als basis voor je garderobe

Je kunt het ook omdraaien: de NOOS collectie van Janice kun je gebruiken als basis voor je kledingkast. Eenmaal een goed beginpunt, dat je niet alleen aanvult met key pieces,  maar uitbreid uitbreid met de trendstukken van dat seizoen. Als de basis eenmaal is gelegd met de echte basics & essentials, kun je je garderobe ook uitbreiden met een andere kleur variant van die ene basic. Die ene perfecte blauwe jeans bijvoorbeeld in het rood en je favo Little Black Dress in het blauw.
Als je eenmaal weet waar jouw figuur het beste in uitkomt, moet je daar op voortborduren.

Never out of stock uit duurzaam oogpunt

Naast de trends, vinden we het belangrijk ons te richten op duurzaamheid. Door items te ontwerpen en ontwikkelen voor de never out of stock lijn, laten we zien dat we niet 1-seizoens gericht te werk gaan. Door nadruk te leggen op de waarde van NOOS artikelen die tijdloos en van een goede kwaliteit zijn, dragen we bij aan een duurzame aanpak. Kleding te ontwerpen die tijdloos is en lang mee gaat. De never out of stock items en basics worden voor ons een steeds belangrijker onderdeel van het merk vanwege de duurzame argumenten.

X