Duurzaam en sustainable collectie|persoonlijke styling & maat advies*|Gratis verzenden vanaf €100

Loyaliteits Punten

Wat zijn loyaliteitspunten, hoe krijg je ze en hoe wissel je ze in?

De loyaliteits punten van Janice zijn bedoelt om onze vaste klanten te bedanken voor hun bestellingen!

Voor ieder product uit de nieuwe collectie krijgt je punten. Iedere hele euro is 1 punt en bij 500 punten krijg je een kortingscode twv 25 euro die je bij een volgende bestelling vanaf 75 euro kunt inwisselen.

De loyaliteit punten worden na het plaatsen en betalen van een bestelling, automatisch toegevoegd aan je account. Als je ingelogd bent in je account, kun je zien hoeveel punten je verzameld hebt.

Op ieder product van de nieuwe collectie uit onze webshop wordt aangegeven dat u bij aanschaf van een product een bepaald aantal loyaliteitspunten ontvangt, die u kan converteren in een kortingsbon voor uw volgende bestelling.

Je kunt op ieder gewenst moment de ontvangen coupon gebruiken. Dit doe je door in te loggen in je account op onze webshop (druk op aanmelden helemaal rechtsboven in onze shop), en vervolgens zul je bij het afrekenen je coupon-code kunnen kunnen invullen. Daarna zal de automatisch de waarde van je coupon verrekend worden met het totale bedrag.

Uiteraard kunt u net zo lang punten sparen als u wil. Uw punten komen niet te vervallen.

Let op: Het Loyaliteitsysteem is alleen beschikbaar voor geregistreerde klanten. Indien u afrekent als gast is het niet mogelijk om punten te sparen en in te wisselen.

Chat openen