Kleding advies op maat

Persoonlijke Styling Op Maat

Kledingadvies op maat en hulp met het kiezen van dezelfde maat. Gun jezelf een kledingstijl waar je blij van wordt. Het is soms best lastig om te weten wat goed bij je staat. Nieuwe stylen, een nieuwe pasvorm, of ben je nog niet bekend met de maatvoering van JANICE? Een persoonlijke kledingadviseur van JANICE helpt je bij het kiezen van de juiste looks of maat. Met als resultaat dat jij je comfortabel én zelfverzekerd voelt in je kleding!

Deze persoonlijke service zorgt er ook voor dat we het retourpercentage goed kunnen controleren. De duurzame aanpak waarmee we ons bedrijf proberen te runnen, trekken we zo breed mogelijk door. Met de juiste adviezen verlagen we het retourpercentage…en dus ook het verbruik van alle verpakkingen, inpakmateriaal, transport en dergelijke kosten. We willen mensen bewuste keuzes laten maken, die net als ons kiezen voor een duurzame aanpak.

Persoonlijk kledingadvies

Persoonlijk kledingadvies op maat dat perfect op jou als persoon is afgestemd kan ervoor zorgen dat je nóg lekkerder in je vel komt te zitten. Kleding kan van een slechte dag een goede maken, en van een goede dag…een Top dag!
Ons team met stylisten zorgt ervoor dat zorgt er voor dat jij de beste adviezen krijg om je iedere dag te laten stralen in Janice. Wij willen dat ook jij die vrouw bent waar iedereen op straat naar kijkt. Die weet waar ze voor staat, van het leven houdt en dit via haar kleding extra uitstraalt!

We dromen allemaal van de perfecte kledingkast, vol met mooie basics, keypieces, gesorteerd op kleur of stijl en dan iedere dag weten wat je aan moet doen!

De stylisten van JANICE helpen je zowel in onze BRANDSTORE telefoon (073-720 0007) als aan de webshop telefoon (06-11112927) aan de juiste maat, combinaties en looks. Wij weten hoe de kleding valt, hoe de stoffen aanvoelen en kunnen daarom het beste en meest persoonlijke kleding advies geven. De maat van een blouse is natuurlijk anders dan een de maatvoering van een jurk. Geen enkele broek of blazer valt hetzelfde en natuurlijk valt een sweater weer anders dan een wollen trui of vest.
De stof kan ook nog heel bepalend zijn…en het gehalte stretch natuurlijk ook.
Met de kledingadvies op maat kunnen we je super goed helpen.

Draag wat goed voelt

We horen vaak van klanten dat ze veel kleding in hun kast niet eens dragen, maar ook dat ze niet weten hoe ze kledingstukken met een bepaalde kleur moeten combineren.

Door het juiste persoonlijke kledingadvies voor jou kom je nooit meer met kleding thuis die achter in de kast verdwijnt omdat je er toch niet prettig in voelt. Daar draait het uiteindelijk om. Draag wat goed voelt en wat bij je past. Zorg dat je weet welke pasvormen het beste bij jouw figuur passen en borduur daar op door.

Het is belangrijk te weten wat je sterke punten zijn…want neem van ons aan, die heeft iedere vrouw! Leg de focus op je pluspunten en versterk daarmee niet alleen je zelfvertrouwen, maar ook nog eens de power die je met de juiste look kunt uitstralen.

Styling advies op maat

Het team van JANICE geeft je stylingadvies op maat. Hierbij beginnen we bij de basis. Wie ben jij en wat wil je graag uitstralen? Waar voel jij je prettig bij en wat past er wel en niet bij je figuur? Iedere vrouw is anders en daar geven wij graag een persoonlijke styling advies voor.

Waar we met jou naar op zoek gaan, is welke items het best bij jouw figuur passen. We gaan op zoek naar de kledingstukken waarmee je jouw pluspunten accentueert. Misschien heb je wel onzekerheden. We zorgen er voor dat die onzekerheden verdwijnen. Ons doel: we willen je laten stralen, iedere dag weer en je met een glimlach de dag in laten stappen.

Styling afspraak in de Brandstore

Heb je persoonlijk styling advies nodig? Wil je een styliste die je helpt je garderobe compleet te maken? Maak dan een afspraak met een van onze stylisten in de Brandstore. Zij helpen je graag aan de juiste jeans, de beste looks en laten je stralen op de momenten die voor jou belangrijk zijn.

Bel 073-720 00 07 en de styliste van de winkel zal een afspraak met je vastleggen!

Welk figuur heb jij?

Je hebt je vast wel eens afgevraagd welke kleding het best bij je figuur past. Zo kennen we op het gebied van vrouwelijke figuren 4 soorten waar je waarschijnlijk allemaal wel eens van gehoord hebt. De appel, de peer, de plank en de zandloper. Bij het bepalen van je figuur gaat het om de verhoudingen tussen de schouders, heupen en de taille.

Houdt echter wel in gedachten dat lichaamsfiguren een gids zijn en niet iedereen per definitie in één figuur past. Soms kan het zijn dat er sprake is van een combinatie van twee vormen. De stylisten van Janice houden met de kledingadvies op maat juist rekening met al deze facetten.

  • We zijn bereikbaar tussen 10.00 en 17.00 uur.
  • Het kan soms erg druk zijn. Krijg je niet meteen een antwoord? Weet dan dat we heel druk zijn. Zodra de stylist klaar is met de klant waar ze op dat moment mee bezig is, komt ze meteen bij jou.
  • We proberen een zo persoonlijk mogelijk, op maat gericht advies te geven. Hiervoor hebben we veel informatie nodig. Cupmaat, jeansmaat, misschien een staande foto. Vat dit niet als inbreuk op, we willen je juist zo goed mogelijk helpen.

We hopen je op deze manier een goed te kunnen helpen om de juiste Janice beleving te ervaren.

Volg ons op Instagram voor meer inspiratie!

X