Gratis verzenden vanaf €100*|Voor 17:uur besteld, morgen in huis*|Veilig betalen
JANICE’S JOURNAL

sale is on at janice

6 juli 2020

De uitverkoop is begonnen…later dan verwacht, maar we wilden eerst onze winkeliers de ruimte geven. Een voorsprong op de uitverkoop. Eerlijk is eerlijk, het was een apart seizoen en als we van een aantal mensen houden, dan zijn het de winkeliers die Janice inkopen en dan verdienen ze van onze kant wat we kunnen doen!

We hebben een mega seizoen gehad! Ondanks de uitdaging die Corona heet, hebben we een top top top seizoen gehad. We hebben Corona aangepakt, en hard!
We hebben de tijd die we kregen, doordat er een bepaalde rust ontstond ( lees ” het was stil omdat we geen mail of telefoontje op kantoor binnen kregen”) konden wij aanpakken wat er gedaan moest worden. Niet alleen wat er al op de lijst stond maar zelfs op zoek naar nog veel meer punten om het bedrijf naar het volgende niveau te brengen.

Als ondernemer, het maakt niet uit in welke sector, dan ben je een creator. Je hebt een idee, een visie, een drive, een quest, een drang, een interne dragende behoefte iets to creëren. Het gaat dan niet om geld of status, maar om de interne bevrediging je ideeën tot leven te zien komen, te zien groeien, bloeien en stralen. Op dit moment voelen we de liefde…en dat is heerlijk.

Ohja, de sale is begonnen! Daar moest ik het over hebben, hahahahah

sale is on

We hebben deze keer een andere aanpak van de sale, namelijk “stapel-korting”.

  • 1 artikel 30% korting
  • 2 artikelen 40% korting
  • 3 artikelen of meer 50% korting

Door een stapel-korting kun je zelf de hoogte van je korting bepalen. Hoe leuk is dat?! In de uitverkoop kun je bij ons de afgeprijsde artikelen alleen maar ruilen. Doordat in de uitverkoop de verkoop van de goederen nòg sneller gaat, kunnen we de goederen niet vaker op en af sturen. Daarnaast is de marge vervallen die het verzenden en inpakken van de goederen bekostigen.

Wat we wel hebben is een uitgebreide service! We overleggen samen met je welke maat of stijl je moet nemen. Soms valt er iets groot uit en de andere keer wat kleiner. Je krijgt tips wat met elkaar te combineren en dus te bestellen.
We hebben nog geen 1 item retour ontvangen op deze manier, maar alleen maar blije mensen aan de lijn gehad. De mails over de mooie passende goederen blijven binnen komen met foto’s van knappe vrouwen die stralen in Janice!

We vinden het daarnaast oprecht leuk om samen met jou te overleggen wat het beste bij jou staat, wat het beste past. Natuurlijk zeggen we ook wel eens dat iets niet past. Eerlijkheid duurt het langst. Daarnaast is de Janice collectie groot genoeg om iets anders voor te dragen. Hoe leuk is het dan als je samen met iemand van Janice bet gekomen tot de outfit die je dan binnen krijgt met de post…als of je bent gaan winkelen, lol!

Het makkelijkste kun je een DM sturen via Instagram @janice.hq, een mail sturen naar webshop@janice.nl of bellen op onze telefoon.

When something ends…

Als er een eind komt aan het ene, verwelkomen we het volgende! Daar waar dit seizoen een topper was, hebben we volgend seizoen weer een mega collectie voor jullie in de maak. We hebben prachtige kleuren, prints, materialen en combinatie’s. Houdt onze site en Social media maar goed in de gaten, want voor je het weet stromen de eerste stylen al binnen en kun je als eerst aan de haal met Janice FW20!

Thanx for the love, let’s make part 2 of 2020 great!

Janice

shop it while you still can

Stapel-korting houdt ook in dat mensen natuurlijk meerdere producten in een keer bestellen. Daarom is het belangrijk niet te lang te wachten met het bestellen van de goederen. OP=OP! We hebben de laatste dagen al heel wat dames moeten teleurstellen met de mededeling dat het op is en ook niet meer op voorraad komt.

wishlist

We zijn een beetje overdonderd door de positieve reacties op deze sale actie. Mensen hebben een “wish-list” toegevoegd aan onze website, items die je leuk vindt geef je een hartje. Boven in de balk verschijnt dan een rood hartje als je iets toevoegt. Klik je op dat  hartje, zie je de items die je op je verlanglijstje hebt staan. Dit maakt het terug komen en bestellen makkelijker. Hierdoor hoef je dan niet meer te zoeke op de site, maar ben je meteen bij datgene wat je al had uitgezocht.

Wat heb jij dit seizoen gezien wat je in jouw wish-list van Janice wilde stoppen?
Had je een zijden item gezien? Was je gek van een bepaalde jurk? Wilde je misschien toch nog die blouse scoren, wachtte je op dat leren jack of hoopte je op een mooi blazer met bijpassende broek?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *