Dierenprint kleding

Dierenprints zijn anno 2020 weer helemaal hot en horen bij de trends van nu. Janice heeft viscose blouses met slangenleren prints en zebra prints online te koop. Bestel vandaag nog vóór 17:00 en je hebt je bestelling morgen in huis.

Filter
Categories
Filter op Maat
Filter op Kleur
Filter op Materiaal
Sorteren

Musthaves kleding met dierenprint

Animalprints passen perfect bij de felle kleurrijke kleding zoals onze kleurrijke jurken collectie van Janice. Wat je vooral veel kunt vinden in onze webshop zijn opvallende, flamboyante stoere jurken, riemen en blouses met slangen prints en zebra prints. Bekijk bijvoorbeeld eens de viscose rainbow jurk. Daarnaast hebben wij ook veel zijden kleding met o.a. zijden blouses en zijden rokken!

Dierenprint kleding: Panterprint of slangenprint

Panterprint is bij veel dames de meest bekende print in dames kleding. En andere trend van nu zijn de dames jurken, blouses en rokken met slangenprint. Daarom hebben we de leukste dames blouses en jasjes met slangenprint toegevoegd aan onze nieuwe dames collectie.

Go wild met dierenprint kleding 

Kies voor prints, felle kleuren, kwaliteit en flamboyante eyecatchers van Janice! Janice is hét merk voor vrouwen die begrijpen hoe je jezelf kunt laten zien in de kleding die je draagt. Elke collectie biedt een breed scala aan eyecatchers zoals dierenprints blazers en fel roze dames kleding. Scoor jouw favoriete dierenprint kleding items vandaag nog online. Bestel voor 17:00  en loop morgen in jouw gloednieuwe outfit van Janice rond!

Duurzaamheid

Janice staat voor duurzaamheid en werkt alleen sustainable. Zo werken we niet alleen met duurzame kwalitatieve kwaliteiten, maar zoeken we ook fabrikanten uit die “groen” werken. Ook kiezen we alleen voor de mooiste viscose kwaliteiten, gebruiken we alleen het zachtste wol, het rijkste stretch zijde, temperatuur regulerende cupro, het fijnste leer en katoen.

Wat wij maken draait om kwaliteit. Dat vind je terug in materialen, afwerking, vakmanschap en originaliteit van onze collectie. Bij ons tref je geen kleding aan, maar fascinatie en adoratie voor de vrouw verbeeld door vakmanschap.

Wij hebben een obsessie met details. Alles moet perfect. Tot in de puntjes.
Die ongekende aandacht voor details zie je niet alleen terug in de creaties van Janice, maar voel je ook in alles daaromheen.

Wij geloven dat in alles wat je doet, plezier voorop moet staan. Het moet voelbaar zijn, ervan afspatten. Het leven is een feestje – en wij zorgen voor de sparkles, fun en versiering.

Wil je meer op de hoogte blijven van onze collectie, krijg dan inspiratie op Pinterest, laat je vermaken op Instagram of Facebook, of blijf van ons bedrijf op de hoogte via LinkedIn

Life’s a party, so boogie and let Janice dress you up for it!