Duurzaam en sustainable collectie|persoonlijke styling & maat advies*|Gratis verzenden vanaf €100

Dames sneakers

Sneakers

De dames sneakers van Janice worden gemaakt van leer, zowel aan de binnenkant als de buitenkant. De kleurrijke sneakers zijn ware eyecatchers en key pieces om je outfit mee af te maken. Welke items mogen beslist niet ontbreken in je schoenengarderobe? Heel eenvoudig: sneakers voor dames! Bij Janice vind je opvallende modellen. Je combineert ze snel en gemakkelijk onder een jeans of onder een nette werkoutfit. Maak snel je keuze! Ontdek hier de sneakers van Janice.

Filter
Maat
Kleur
Materiaal
Sorteren
Filter
Maat
Kleur
Materiaal
Sorteren

Dames sneakers vind je online bij Janice

Waarom zijn dames sneakers zo populair? Schoenen zijn misschien wel het belangrijkste onderdeel van je outfit. Een mooie outfit gecombineerd met een passende sneaker kan het verschil maken.

Op zoek naar de meest populaire dames sneakers? Janice biedt een breed assortiment aan topmerken! Naast de hoge hakken is een sneaker een must have voor jouw schoenencollectie. Ben je op zoek naar een specifieke kleur? Wij bieden sneakers in alle kleuren, van fel roze tot zwart. Momenteel is de dames sneakers zwart collectie erg populair.

Dames sneakers

Online bij Janice vind je dames gympen gemaakt van het mooiste leer. De gympen van Janice worden gemaakt in Europa. Leer aan de binnenkant en buitenkant. De leren inlegzool kun je verwijderen. De dames sneakers van Janice zijn key pieces, items waarmee je alle ogen op jou richt. Maak je look af met de sneakers van Janice.

Damessneakers: de onmisbare classic in jouw schoenencollectie

Sneakers zijn allang meer dan alleen sportschoenen. De sneaker draag je al lang niet meer alleen tijdens het sporten. Sinds de jaren 80, maar vooral jaren 90 heeft de sneaker een vertaalslag gemaakt naar het straatbeeld en draag je ze onder alles. Verschillende outfits maak je helemaal compleet met een paar damessneakers. Janice helpt je op weg!

Sneakers zijn de lieveling van de modewereld

Iedereen loopt weg met de sneaker. Nu kennen we allemaal de sportieve gympen, maar Janice heeft trendy sneakers. Bij Janice.nl doen we natuurlijk alles om onze collectie elk seizoen weer uniek te maken. In onze collectie hebben we sneakers van rijke materialen gemaakt in Europa.

Shop je nieuwe sneakers online bij Janice en volg ons op Instagram.