Filter
Maat
Kleur
Materiaal
Sorteren
    Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Jacquard jas

Jacquard jassen horen bij de meest modieuze producten van dit seizoen. Relevante jassen van jacquardweefsel vind je in ons assortiment. De jas wordt al jaren als het meest elegante en mooiste bovenkledingstuk gezien. Maar hoe onderscheidt je jezelf nog met een jas? Stylisten besteden aandacht aan het finishen en de kleuring van de jas. Zo is de jacquard jas ontstaan. Door de motieven in te weven in verschillende tinten zijn er mooie kleurrijke jassen ontstaan. Vind de jas die het beste bij jou past in ons assortiment.

De stof van een jacquard dames jas

Een jacquard stof houdt in dat de stoffen zijn ingeweven met motieven. Vaak wordt er met meerdere tinten geweven. De stof is mooi om te dragen op een chique blazer of een mooie jas. Ook zie je het terug komen in decoraties en interieur. De stof is vandaag de dag heel relevant. Het wordt niet alleen gebruikt in klassieke tinten, maar ook in heldere kleurrijke combinaties. Tweekleurige modellen zijn heel populair met motieven van kant, een kleine kooi of een kraaienpoot. Jacquards die meer verzadigd zijn zie je vaker met fruitige bloemen of asymmetrische geometrie.

Een jacquard jacket

De jassen en jackets van jacquard worden niet alleen in de winter, maar zeker ook in de zomer gedragen. In een warme periode als de zomer zie je veel combinaties van kleurrijke kleding. Met een jacquard jacket speel je goed in op de nieuwste modetrends. Ben je op de hoogte van de nieuwste modetrends en durf je hier op in te spelen?

Shop dan nu je nieuwste jas of jacket online bij janice.nl.

X