Filter
Maat
Kleur
Materiaal
Sorteren

Coming Soon

De nieuwe collectie staat te trappelen om uitgeleverd te worden. Daarom een coming-soon preview. De nieuwe Janice collectie is voor de vrouw die houdt van kleurrijke outfits. Die houdt van rijke stoffen en kwaliteit, die gaat voor details en een goede pasvorm.

Nieuwe items coming soon

Dit seizoen hebben we gebruik gemaakt van de mooiste viscose kwaliteiten, zijn de truien en vesten weer gemaakt van het zachtste knitwear, hebben we mooie leren broeken en jassen, zijn de zijde jurken weer voor zien van stretch en hebben we kleurrijke pakken. De eigen ontworpen prints lopen over in rijke uni’s. Samen vormen ze mooie sets waar iedere fashionista weer in gezien wil worden.
Nieuw in de collectie zijn de cashmere truien. Gemaakt van gerecycled cashmere. Duurzaamheid staat voor ons hoog in het vaandel en daarom zijn wij hier heel trots op!

Nieuwe collectie Janice

Schrijf je in op de nieuwe collectie van Janice door op het belletje bij je maat te clicken en je in te schrijven. Je krijgt dan een melding zodra je maat op voorraad komt!

We kunnen niet wachten jullie reacties te mogen ontvangen wanneer de collectie geleverd wordt! We doen het natuurlijk voor jou! Laat ons gerust wat weten via een DM op Instagram @janice.hq

X