Winterjassen voor dames

11 september 2022

Een fijn jack voor de zomer, een dikke parka voor de winter en een jas die er tussenin zit (ook wel bekend als de tussenjas) voor de dagen dat het niet warm en niet koud is. Van wollen jassen tot echt leer en van trenchcoat tot spijkerjack: wat het weer ook is en wat jouw smaak ook is, tussen de damesjassen van merken JANICE vind je zeker een jas die bij je past.

Een warme winterjas die perfect past

Van een mooie sportieve leren jas voor dames met een zachte voering tot een gewatteerde jas voor dames of juist een stijlvolle chique mantel jas voor dames; in onze webshop vind jij jouw ideale warme jas. Wij hebben voor onze uitgebreide collectie winterjassen een selectie ontworpen van de mooiste materialen. Jassen die in het oog springen en modellen die je makkelijk combineert. Bij onze selectie van modellen en kwaliteiten zijn we uitgegaan van een aantal belangrijke punten.

Trendy en moderne ontwerpen, maar vooral het leveren van kwaliteit en jassen die lange tijd meegaan zijn voor JANICE belangrijk. Zo weet je zeker dat jij kiest voor kwaliteit en voor een heerlijk warme jas die je prima kunt combineren met een veelvoud aan outfits.

Ontdek hier de collectie dames jassen van JANICE voor deze winter!

Wollen jassen voor dames

Wollen jassen zijn de perfecte keuze voor het winterseizoen. Een wollen mantel is namelijk stijlvol én houdt je lekker warm tijdens de koude dagen. Maar wist je dat je ook prima een wollen jas in de zomer kan dragen? In de nieuwe collectie van JANICE vind je wollen jassen in verschillende fits en lengtes.

Wollen jassen voor dames online bij JANICE

Een wollen jas is ideaal voor de winter. Wol staat er namelijk bekend om geen wind toe te laten en beschermt je daarom goed tegen de kou. Bij de JANICE vind je wollen damesjassen in allerlei soorten en maten. Van een oversized wollen jas tot aan een slim fit mantel.

Wollen jassen van verschillende materialen

Wollen jassen komen in allerlei soorten en maten. Zo hebben we in de collectie double breasted jassen, schippersjassen, maar ook stoere wollen overdag jassen. En dan is er ook nog ontzettend veel keuze voor wat betreft de kleur van je wollen jas.
Als je op zoek bent naar een tijdloze jas dan ben je bij de wollen jassen van JANICE aan het goede adres. In de JANICE collectie vind je lange wollen mantels, maar ook korte wollen jassen, zoals de GUS.

Creëer een elegante look met een wollen jas

Ook als je een feestelijke gelegenheid in de planning hebt, biedt een wollen jas uitkomst. Veel modellen wollen jassen hebben namelijk iets formeels, en kunnen dus prima boven een feestjurk worden gedragen. Je kunt met een wollen winterjas je nette look juist af maken. Je ensemble een elegante finish geven? Dan zit je goed met een wollen jas die je bij ons vindt in de kleur groen, bordeaux, off white en het klassieke beige.

Stijl je wollen jas af voor de juiste look

Je maakt je jas pas écht compleet met winteraccessoires zoals een sjaal en muts. Zo combineert een beige wollen jas erg stijlvol met een oversized wollen trui, met de beige CHAZ sjaal die we nu in de collectie hebben. In de zomer draag jij de wollen jas met een linnen sjaal. De linnen sjaal is heerlijk luchtig en tegelijkertijd een stijlvolle toevoeging aan je wollen jas.

De ideale tussenjas voor dames bestellen

In tegenstelling tot een winterjas voor dames is een tussenjas ideaal voor de maanden waarin het niet koud genoeg is voor een dikke warme jas en niet warm genoeg om geen jas te dragen. Een ideale tussenjas is licht en comfortabel in het dragen, is het liefst waterdicht of waterafstotend en heeft een handige capuchon. Denk bij het kiezen van een fijne nieuwe tussenjas voor jezelf die bij jou past voor lekker tussen door en in de auto.

Handige extra’s van jouw tussenjas

Heb je een binnenzakje nodig of stop jij jouw spullen liever in lekker ruime jaszakken of in een handtas? Dan is het fijn om te kiezen voor een lichte jas van ademend materiaal met bijvoorbeeld handige lichtgevende biezen of stiksels op de voor- of achterzijde van je jas. Zo ben je buiten altijd veilig en zichtbaar voor het verkeer.

Wil je een makkelijke jas hebben die niet te dik of te zwaar is, kies dan voor onze Axel of Russel. Beide gemaakt van een fijne katoen jacquard die niet te zwaar is en lekker doordraait.

Ben je op zoek naar een jas die toch net wat meer heeft, kies dan onze velours quilted Lyon jas. Dit is een echte key piece mantel waar je jaren lang plezier van zult hebben! Prachtig rijke velours die met het licht wat mee kleurt en met alle looks mooi te combineren is.

Leren winterjas voor dames

De leren jas is een van de meest klassieke items. Dat is niet voor niets, want dames jassen van leer staan altijd mooi en kunnen met talloze outfits gecombineerd worden. Oorspronkelijk hoorden leren jacks vooral bij stoere motor rijders, maar tegenwoordig kan iedereen deze stijlvolle items dragen. Een leren jas voor dames is tijgenwoordig vrouwelijker gesneden. Hierdoor ogen deze stoere jassen niet te groot en kan je gewoon je vrouwelijk vormen accentueren met deze stijlvolle items. De klassieke leren jas komt tot halverwege je heupen, maar tegenwoordig kan je ook een leren trenchcoat kopen die wat langer is.

Het traditionele leren jack

De populariteit van de leren dames jas komt natuurlijk niet vanuit het niets. Dit item is namelijk ontzettend veelzijdig en hoort daarom bij de belangrijke basics die je in je kast moet hebben hangen. Een leren biker jas draag je traditioneel gezien in combinatie met een spijkerbroek en een wit T-shirt. Deze look raakt nooit uit de mode en ziet er altijd stoer en opvallend uit. Vind je het leuk om je vrouwelijk te kleden en ben je op zoek naar een stoer element in je outfit? Combineer de leren jas dan eens op een jurkje. Zo is je outfit de perfecte combinatie tussen vrouwelijk en ruig. Je maakt de look vervolgens af door een paar stoere enkellaarsjes met een hak aan te doen.

Een tijdloos leren dames gilet en vest

Ons zwart leren dames vest is gemaakt van doorgestikt lams leer. Het leer is “gequilted”…dat wol zeggen dat er tussen de voering en het leer een laag watten is gestikt wat vulling geeft voor de kussentjes die je ziet.
De Russel heeft een riem die je er af kunt halen. De binnenkant van dit leren dames gilet is afgewerkt met met een rijke stretch voering waardoor het vest lekker draagt. Je kunt de Russel het hele jaar door dragen. Stoer met een leren broek te combineren, maar natuurlijk ook heel gaaf op een jeans. Draag lekker een van onze basics en Essentials eronder. Een zwarte dames jas combineer je makkelijk met alle tinten van dit seizoen.

Een originele leren jas voor dames

Ben je op zoek naar een leren bikerjack of juist een trenchcoat. Of ben je helemaal verliefd op een puffer. Bij JANICE shop je verschillende leren jassen die je deze winter zullen beschermen tegen de kou.

X