Winterjassen voor dames

9 oktober 2022

Zie jij ook al op tegen de aanstaande koude winter dagen? Heb je ook geen zin om in de ochtend de kou in te stappen? Toch moet je de deur uit om te gaan werken, je kinderen weg te brengen en op te halen of om de hond uit te laten. Als je er in ieder geval voor zorgt dat je goed op gekleed bent, kun je iedere winterse ochtend de baas zijn.
Bij JANICE vindt je wollen jassen, leren jassen, key piece mantels om de komende gekleed en warm voor de dag te komen.

Straal in je winterjas van JANICE

Als je op zoek bent naar een winterjas laat je je in je besluit leiden door de vraag of de jas warm genoeg is. Warm en stijlvol gaan prima samen. Onze winterjassen voor dames laten jouw figuur extra goed uitkomen. De wollen jassen geven je een classy look. Niet alleen de modellen passen helemaal bij jouw stijl. In onze collectie vind je verschillende kleuren jassen. Ga je voor een leren puffer, een key piece trenchcoat of een trendy quilted jas? JANICE heeft verschillende winterjassen voor dames in de collectie.

Ontdek hier welke dames jas deze winter voor jouw de ideale is!

Winterjassen voor dit seizoen

Het nieuwe seizoen staat voor de deur en stiekem verheug je je al op alle laagjes en combinatie mogelijkheden die je kunt gaan dragen. De herfst zit in de lucht, het wordt voelbaar frisser, en stiekem verheug je je dus op de nieuwe collectie winterjassen. Hoe casual je ook gekleed gaat, met een statement winterjas maak je je outfit compleet. Met de juiste jas kun je iedere look afmaken.

Een gewatteerde jassen met doorgestikt motief, volume mag dit seizoen. Het houdt je niet alleen lekker warm, het geeft je look ook een geweldige vorm. Meer gestroomlijnde silhouetten worden voorzien van rijke revers en mooie knopen.
Combineer je je wollen dames jas over een dames pak, of wil je deze juist dragen op een jeans? Wil je je nieuwe winterjas aan over een rok of jurk, speel dan niet alleen in de breedte maar ook in de lengte. Kies je een half lange jas of ga je juist voor een winterjas tot je enkels.

Warme winterjassen voor dames

Kom je er echt niet meer mee weg buiten rond te wandelen in een wollen trui of slaat het weer zo snel om dat je die tussenjas maar het beste kan overslaan, dan ga je op zoek naar de perfecte winterjas. Een fantastische jas maakt de winter leuk, omdat je in dit seizoen veel meer kunt combineren. Kies je kleur, je model en let op de details. Kleine details kunnen een enorm verschil maken en dat zie je aan de winterjassen waarbij er extra aandacht is besteed aan de details om een nieuwe look te creëren. Grote kragen, oversized opgestikte zaken, grote knopen of een bijzondere voering, je kan met alles je eigen stijl onderstrepen.

Een slimme en snelle stylingtruc voor winterjassen is een extra accent op je taille. Ook als je jas niet geleverd wordt met een riem, kan je hiermee eindeloos variëren. Pak een brede leren dames riem, kies voor een dunne riem met een opvallende gesp en ga voor een stoere Franse look. Bijna iedere jas transformeert wanneer je hem tailleert.

Dames winterjassen voor koude weersomstandigheden

JANICE biedt verschillende winterjassen voor koude weersomstandigheden, waaronder leren puffer jackets, parka’s, gewatteerde jassen en wollen jassen. Momenteel is er niet 1 jas een musthave trend, maar zijn er meerdere type winterjassen die je overal ziet. De belangrijkste functie van een winterjas is, dat die je warm houdt…en dat doen de winterjassen van JANICE zeker.

Bij JANICE vind je een verscheidenheid aan winterjassen die perfect zijn voor het Nederlandse winterweer. Van koude temperaturen tot regen of sneeuw: door een stijlvolle, warme jas te kopen tref je de juiste voorbereiding voor de winter.

Wollen Dames Jassen


lange mantels

Wollen Dames Jassen


Korte Modellen

Wollen winterjassen maken je formele werk tenue af, of geven een chique randje aan een casual outfit. Ga je voor winter white of mos groen? Ben je op zoek naar een klassieke camel kleur of ben je op zoek naar de trendy burgundy variant. Perfect voor op jurken, maar altijd goed te combineren over een dames pak of casual jeans.

Leren Dames Jassen


Tijdloze modellen

Leren damesjassen zijn ook dit seizoen niet weg te denken uit je garderobe. We zien veel biker jackets maar ook stijlvolle leren jassen. Leren jassen geven dé perfecte edgy touch aan je outfit, voor ieder seizoen: of het nou lente, zomer, herfst of winter is.

Shop je nieuwe winterjas online bij JANICE en straal de hele winter in de jas die het beste bij jou past!

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwtjes?

Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief. Volg ons ook op facebook, instagram en Linkedin.

X