WINAKTIE JANICE

3 mei 2020

Wil jij ook kans maken naar een zijden JANICE set naar keuze? Voor Moederdag verloten wen een zijden dames blouse en zijden dames rok naar keuze! Omdat geven leuker ijsden krijgen, omdat we in deze rare tijd een beetje liefde moeten delen. Daarom vinden wij dat we even een WINAKTIE moeten houden waarbij we iemand enorm blij maken met een hele mooi zijden blouse en rok!

Wat je moet doen om kans te maken op deze prachtige zijde dames kleding:

  • meld je op JANICE.NL aan voor de nieuwsbrief of vul het hieronder in
  • deel de winaktie op social media
  • tag 2 vriendinnen
  • volg @JANICE.HQ op Instagram

Op Moederdag maken we op Instagram en Facebook de winnares bekend!

PINK IS THE NEW BLACK

Een van de kenmerken van JANICE is wel het gebruik van sprekende kleuren. Niet alleen kleurrijke prints, maar ook sterke uni kleuren zijn kenmerkend voor JANICE. Zo ook deze fuchsia roze kleur, je krijgt er goede zin van als je het ziet.

Je kunt de zijden Derek dames Blouse en Marlon dames Rok op elkaar combineren om het gevoel van een one-piece te geven. Nog steeds kan je de look meerdere kanten op laten gaan:

  • sportief: combineer de look met sneaker en spijker jack
  • stoer: combineer de look met een kek laarsje en leren jack
  • chique: combineer de look met een rijke pump en ( oversized-)blazer

Deze roze blouse staat ook super mooi op een hele lichte denim kleur, een beetje destroyed, erg mooi met een boyfriend fit, en dat met een pump er onder. Knoop de blouse en laat een aantal knoopjes van boven open.

De Rok is niet alleen mooi met de Derek blouse, maar zeker ook goed te combineren met een wollen trui of een denim blouse.

GOLDEN GIRLS

De gouden zijden dames blouse en rok heeft een hele chique en warme uitstraling. Ook deze look kun je heel mooi op elkaar combineren, maar zeker ook stoerder maken. Zo hebben wij de look hier gecombineerd met het knal witte leren Otis jack, om het kleur contrast meer diepte en pit te geven.

Wil je deze look rustiger combineren, gebruik dan een warme tint die in de zelfde groep zit. ZO kun je er bijvoorbeeld een beige of zand kleur op combineren, en wat dacht je van bordeaux voor het winter seizoen?

De gouden zijden Derek dames blouse vind ik ook mooi op een zwarte pantalon met een zwarte pump en zwart blazertje. Je bent dan alsnog in het zwart gekleed, maar haalt de heellook op met een keypiece blouse.

De gouden zijden Marlon dames rok vind ik heel mooi in combinatie met onze Riley  wollen v-hals trui. Het contrast tussen de materialen vind ik subliem. Ook hier kan er weer een pump, sneaker of juist laarsje onder. Ga je voor een laarsje, pak dan een matching dierenprint voor een beetje pit.

CAMOUFLAGE GREEN

Deze camouflage groene look is de stoerste kleuren combinatie die we er bij hebben. De groene zijden dames blouse en zijden rok hebben een tijdloze kleur groen. Je kunt dit ook het hele jaar door combineren en dragen. Door het gebruik van accessoires en de juiste items kun je van zomer naar winter gaan:

Zomer: Combineer de set met een lichte sneaker of licht laarsje. Wil je de blouse los dragen, draag deze dan op een grijze of lichte jeans. Knoop de blouse in de taille.

Winter: Gebruik nu donkerdere combinatie items, zo is zwart bijvoorbeeld een hele stoere kleur om te combineren. Zwarte wollen trui, een zwarte boor er onder. Of ga voor een witte getailleerde katoenen blouse, een zwart leren jack en een zwarte pump.

Ik kan er echt van genieten meerdere looks te combineren en iemand blij te maken…op haar mooist te laten shinen.

Heb je vragen of een styling Problem…let me know en stuur me een privé bericht via @JANICE.HQ op Instagram…

Life’s a Party, so boogie and let JANICE dress you up for it!

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwtjes?

Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief. Volg ons ook op facebook, instagram en Linkedin.

X