Ultieme zomerjurken

7 mei 2022

Zomerjurken voor dames zijn een van de makkelijkste kledingstukken van dit seizoen! Deze zomer heeft JANICE veel verschillende zomerjurk stijlen.
Lange jurken, korte jurkjes, jurken met prints, rijke uni jurken van zijde, katoen of viscose. Tegenwoordig is er voor elke smaak en kledingstijl wel een zomertrend.

De zomerjurkjes geef een vrouw een vrij en zomers gevoel en daarom is het ook belangrijk dat de jurk mooi en comfortabel is. Je hebt heel veel soorten jurken voor de zomer, waaronder de maxi jurk, midi jurk en de mini jurk. Deze jurkjes kunnen casual, feestelijk of op een festival gedragen worden. Maar het is ook belangrijk om op vakantie genoeg jurkjes mee te nemen die je kunt dragen. Je voelt je nou eenmaal mooier in een leuk jurkje, dus daarom is het belangrijk om verschillende stijlen jurken in je kast te hebben hangen.

Instagram staat vol met zomerjurken en wij willen je hier inspireren. Welke jurk past het beste bij jouw figuur? Welke zomerjurk kies je vroor een speciale gelegenheid en welke jurken draag je bij warm weer. Kortom, een blog met een update van zomerjurken die je dit seizoen in je garderobe moet hebben hangen! In het onderstaande artikel vind je een lijst van trendy JANICE zomerjurkjes van dit moment.

Hydrofiel katoenen jurk

Ben je op zoek naar een jurk voor warme zomer dagen? Hydrofiel doek ademt en reguleert temperatuur. Daarnaast is het licht van gewicht, draagt het heerlijk op je huid en ben je er meteen mee gekleed.

Dit seizoen hebben we 2 modellen zomerjurkjes van Hydrofiel katoen:
George & Tommy“.

De George is een knoop blouse van midi lengte. De jurk heet een mooie kraag, een rijke knoopsluiting en 2 steekzakken. De jurk wordt geleverd met 2 riemen, een van dezelfde stof, een geweven contrasterende riem.

De Tommy is een wijde jurk van midi lengte. Ook deze jurk heeft 2 steekzakken, wordt geleverd met 2 riemen, heeft een mooie v-hals en rijk bewerkte schouder stukken. Wil je een aangesloten katoenen jurk, dan kies je voor de George. Heb je behoefte aan een losse jurk die ruim valt, ga dan voor de Tommy.

Jurken met prints

Iedere zomer blijven jurken met prints weer terug komen. Kleurrijke prints met vrolijke motieven blijven een trend! Je kunt je look down of updressen. Met een ander schoentje, make up en nagellak pas je je look aan naar de gelegenheid waar je naartoe gaat.

Zijden zomerjurk

Zijden jurken zijn zeer delicate, vloeiende en mooie modellen. In het hete seizoen worden zijde jurk modellen als de beste opties beschouwd. Maar je kunt ze kiezen als avondjurken, maar ook voor dagelijks gebruik op elk moment van het jaar. Bedenk hoe en waarmee je een zijden jurk draagt, bij wie het past en hoe je deze afstyled.

Jurken van stretch zijde

Jurken van stretch zijde hebben een rijke uitstraling en zijn daarom heel geschikt voor naar kantoor of een feest. Zijde glanst van nature prachtig en voelt ongelofelijk zacht aan op je huid. Een zijden jurkje draagt heel comfortabel en is zowel geschikt voor het zomer- als het winterseizoen.

Blousejurken

Nederland is al een tijdje enorme fan van de blousejurk als echte zomerse outfit. Het is niet voor niets dat het lijkt alsof meisjes opeens in het overhemd van hun vriend over straat gaan. Deze jurkjes hieronder hebben wel nog de lengte om echt het jurkjes imago vast te houden. Wij hebben de Marc, een knie lengte blouse jurk, geleverd met riem…daarnaast hebben we de Morris, een katoen poplin stretch maxi jurk met riem.
Shop je nieuwe blousejurk online bij JANICE

Marc

Morris

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwtjes?

Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief. Volg ons ook op facebook, instagram en Linkedin.

X