MIJN PERSOONLIJKE FAVORIETEN

Mijn persoonlijke favoriete dames truien op dit moment zijn de wollen truien. We hebben zo veel tijd gestoken in het vinden van de juiste wol kwaliteiten en samenstellingen, daar zit op dit moment mijn voorkeur. De wollen dames truien die we hebben gemaakt, zijn gemaakt van Baby Alpaca en Merino Wol. De samenstelling zorgt er voor dat de trui temperatuur reguleert. Ook zit de trui heerlijk zacht omdat er haren gebruikt zijn die niet hol maar gevuld zijn, en daarom niet krassen aan de randen. We hebben sterke uni kleuren, maar ook multi color sweaters die op alles te combineren zijn. Voor de winter zie je meer kabels en andere structuren in de knits er bij, maar voor de zomer is het meestal wat luchtiger en wordt er gewerkt met kleur, kleurvakken en lossere steken.

COMBINEER JE WOLLEN TRUI

Hoe je een wollen trui moet combineren, dat is een vraag die me vaak gesteld wordt via Instagram en Facebook. Je hebt verschillende mogelijkheden. Combineer je wollen dames trui als volgt:

  • Op een maxi dames jurk, los of met een riem
  • Op je leren broek, dat geeft een rijk contrast tussen het gladde leer en de wollige structuur van je trui
  • Op een zijde rok, ook hier geeft het contrast van materialen rijkdom aan je look
  • op een pantalon, met sneakers
  • op een jeans en dan met stoere laarsje

Je kunt met je wollen trui dus alle kanten op. Als je kiest voor een rijkere wol kwaliteit, kun je deze ook wat netter dragen en niet alleen sportief.

TRUIEN & SWEATERS 2020

Het nieuwe seizoen is reeds in volle gang, een heerlijk frisse start. Ik heb dat gevoel al helemaal als de lente zich bijna weer aanmeldt! We zien ieder seizoen weer nieuwe trends of ervaren dat bepaalde items niet meer uit ons mode beeld weg te denken is, zoals de dames truien en sweaters

In de jaren 80 breide mijn oma onze truien, lekker zelf met een hele verzameling breinaalden liet ze me iedere keer de vordering van haar nieuwe project voor ons zien. In de jaren 90 werd de trui oubollig en zagen we langzaam de sweater een opmars maken, en die, die is tegenwoordig niet meer weg te denken.

Daar waar je vroeger een dames sweater alleen maar op een spijker broek droeg en het al snel te sportief werd gevonden, zien we nu juist de combinatie van chique en sportief. Hoe leuk is een sweater niet op een mooie pantalon met sneakers er onder? Het contrast tussen beide geeft juist een extra dimensie aan je look. Het fijne aan katoenen sweaters is dat ze, niet alleen ademen, maar ook lang mee gaan. Een goede katoenen sweater kun je keer op keer wassen. Ook kun je van alles met en katoenen trui doen, zo kun je er applicaties op aanbrengen, de sweater bedrukken of juist iets moois er op borduren. Alle grote merken gebruiken de sweaters als “logo-carriers”, dit zijn uithangborden van hun merk door het logo of beeld merk op de trui te bedrukken of borduren en zo de hele dag wandelende reclame poppen hebben.

Wij hebben dit seizoen een Heart & Panther dames sweater. Lekkere sweaters met een kleurrijke opdruk, die je op veel verschillende manieren kunt dragen.

 

WIN ACTIE INFLUENCER SWEATER

Op de INFLUENCER win actie van JANICE is enorm goed gereageerd. Wil jij kans maken op 1 van de 25 katoenen INFLUENCER dames sweaters die we 27 maart weg geven?

WAT MOET JE DOEN OM KANS TE MAKEN OP DEZE TRUI?

  • Schrijf je in en vul je gegevens in hieronder
  • Volg @JANICE.HQ op Instagram
  • Deel daar onze winactie op Instagram

<div class=”klaviyo-form-Kf4ALF”></div>

X