Shop jurken met print

31 augustus 2022

Een jurk is het ultieme kledingstuk voor een vrouw. Een print jurk maakt je look vrolijk, kleurrijk en levendig. Ontdek onze collectie met de leukste jurkjes met print. Wij houden wel van jurken met print. Of het nu gaat om strepen, dierenprints of stoere dessins, met printjes kun je iedere dag voor een nieuwe look gaan. In onze collectie vind je altijd wel een jurkje met print dat bij je past, zelfs jurken met een volledige eigenzinnige print of een color blocking thema.

Jurken met dierenprint kopen

Dierenprint jurken worden steeds populairder. Daar waar het dragen van een jurk met panterprint nog gewaagd was in 2000, is dat in 2022 helemaal anders. Jurken met dierenprints zijn helemaal hot en dat is te zien ook. Ook bij JANICE hebben we verschillende panterprint jurken, luipaard print jurken, tijgerprint jurken en cheetah jurken.

Jurken met dierenprint in diverse kleuren

In 2022 blijven jurken met dierenprint nog steeds populair. Naast de reguliere panterprint jurken spelen ook de primaire kleuren dit jaar een hoofdrol. Denk aan een panterprint jurk roze, of een tijgerprint jurk in het rood. Hierdoor zijn de dierenprint jurken tegenwoordig erg divers. Aan kleur dus nooit een gebrek! Vind jij de luipaardprint nog een beetje spannend? Combineer een luipaardprint jurk met zo’n dessin dan vooral met rustige accessoires.

Dierenprint jurk combineren

Een jurk met dierenprint heeft dus weinig extra’s nodig. Je kan de outfit nog wel aanvullen met leuke panterprint accessoires, maar pas op voor overkill. Je kan juist zo goed combineren met een dierenprint, dus maak hier dan ook gebruik van. Zo match je een tijgerprint jurk lang met eenvoudige sneakers in bijvoorbeeld zwart suède voor een stoere look. Businessproof kleden? Kies dan voor een korte zwarte blazer. Enkellaarsjes erbij en een mooie totebag. Ready to go!

Jurk met dierenprint shop je bij JANICE

Omdat wij bij JANICE graag meegaan met de trends, hebben ook wij een mooi assortiment dierenprint jurken. Of je nu op zoek bent naar een kleurrijke dierenprint, of een rustige kleur. Bij JANICE vind je wat je nodig hebt.

Een jurk voor elk seizoen

In de lente, als de bomen en planten beginnen te bloeien, wordt het tijd voor bloemrijke dessinslichte kleuren en pasteltinten uit de betoverende jurkencollectie van JANICE. Ontdek lichte, speelse jurken die op de nog frisse avonden goed kunnen worden gecombineerd met een gebreid vest, een blazer of een leren jack.

Ook op koele herfstdagen kom je in jurken van JANICE perfect voor de dag. Warme, gebreide jurken van fijne zachte wol en jurken van zijde in sprekende kleuren of met kleurrijke dessin en de kleuren bordeauxrood en camel passen perfect bij dit prachtige seizoen.

Overigens is duurzaam viscose een vast bestanddeel van het JANICE assortiment.

Bedrukte jurken

Hier vindt je de laatste bedrukte jurken voor dames met prints die passen bij elke persoonlijkheid. Onze collectie bestaat uit dierenprints en fantasie prints, jurken die ook verkrijgbaar zijn in unieke rijke stoffen. Met de jurken met print van JANICE ben je gekleed voor iedere gelegenheid.
X