Sale is on!

3 december 2020

Ik vind het ongelooflijk, het seizoen is al weer bijna voorbij! Normaal gaat de tijd snel als je lol hebt…maar dat hebben we dit jaar natuurlijk niet echt gehad.

Het klink heel raar en ongelooflijk om te vertellen, het is voor ons als Nederlands kledingmerk een top jaar geweest! Daar waar we in maart een aantal dagen dachten dat het einde van de wereld nader was, hebben we dit eind april goed naar onze eigen hand kunnen zetten. Groot, groter, grootst denken en geloof blijven houden in je kunnen. Er is altijd wel weer iets mogelijk, zoek dat ene kleine kansje op en maak er een succes van.

Natuurlijk heeft ieder bedrijf een andere uitdaging en had ik nog niet misschien willen ruilen met iemand die een horeca gelegenheid heeft. Janice heeft het dit jaar top gedaan, boven alle verwachtingen en uitdagingen uit. Beter dan dat we hadden durven dromen. Als het nu lukt, nu in deze klote tijd, dan kan dit na deze moeilijke periode alleen maar beter gaan…nòg beter.

Maar het jaar is weer bijna voorbij en de sale is begonnen. Je kunt nu bij Janice.nl met stapelkorting je favoriete items scoren. Is jouw favo pak, blazer, jurk, blouse, rok, leren jas, wollen vest, sweater of sneaker nog op voorraad? Neem snel een kijkje in onze webshop en wie weet zie jij er deze kerst uit om door een ringetje te halen!

stapelkorting

Het leukste van stapelkorting is, dat je zelf je korting bepaald! Wij starten met :

1 art.  25%  –  2 art.  30%  –  3 art.  40%  –  4 art. 50%

Des te meer je kiest, des te hoger je korting…ben er snel bij, want het gaat nu heel snel!

Dames Pak

De perfecte two-piece vinden was nog nooit zo makkelijk met onze damespakken. Ga je voor een toffe getailleerde stijl of voor iets eleganters: ontdek de kleurrijke collectie broekpakken van Janice. Wie zegt dat een broek altijd zwart of grijs moet zijn? Doorbreek de sleur van een saai donker pak en kies voor een sprekende kleur of een speelse ruit.

Bij Janice kun je terecht voor rijke duurzame pakken met een Nederlandse pasvorm. Gemaakt van de mooiste crêpe en wol kwaliteiten en afgewerkt met stretch voering. Een dames kostuum kun je eindeloos combineren. Investeer daarom in een goed pak. Dit draag je als een eenheid, maar ook los van elkaar.

Merino Wollen Truien

De Aiden is gemaakt van supermacht merino wol. Deze trui hadden we in 3 kleuren: wit, paars en oranje. Er zijn nog alleen maar wat oranje truien beschikbaar. Deze knit kan niet zachter en is te combineren op een rustige look, een zijde rok of een jeans. Je kunt ook voor een kleurrijke combinatie gaan. Kies dan een colorblock look. Dit is een look waarbij je, minimaal, 2 grote kleurcontrasten aanbrengt in je outfit.

Viscose Blouse Dylan

Deze dames blouse is ook gemaakt van zachte en luchtige viscose. De Dylan is een blouse die ieder seizoen in de collectie zit. We zoeken de mooiste viscose kwaliteiten uit en laten deze inverven met onze eigen  prints. Dit gebeurt ook met onze George en Hudson jurken, Owen coltruien, Jamie rokjes en Iggy wikkel jurken. Alle prints ontwerpen we zelf en kunnen nergens anders voorkomen.

Draag dit heerlijke blouses op een jeans, een leren broek, of juist onder een pak van Janice.

Coltrui

Nieuw in onze collectie, de viscose stretch Owen coltrui. Gemaakt van een heerlijke rekbare viscose kwaliteit die je overal op aan kunt. Een leren broek, een jeans, onder je blazer of op een rok. Draag dit heerlijke kleurrijke colletje onder een zwart pak en je krijgt toch wat kleur in je look. Doordat alle kleuren in de print verwerkt zijn, kun je dit collectie ook met heel veel verschillende kleuren combineren.

power suit

Voor de powervrouwen onder ons, zijn pakken voor vrouwen het perfecte trend item. Natuurlijk kun je je combinatie als dames pak dragen maar ook zeker apart. Zo creëer je van één setje kleding meerdere outfits, hoe leuk is dat? Kom uit je comfortzone en kies juist voor een opvallend dames pak. Combineer het vrouwen suit met een mooie zijden blouse, een blazer met pantalon en een paar geven een sterke maar vrouwelijke look. Wil je liever een stoere touch geven aan jouw outfit? Draag dan een basic shirt onder je dames pak, draag in plaats van hakken stoere sneakers of ga onder je blazer voor een stoere jeans!

Viscose Jurk George

De George is een dames jurk met lange mouwen gemaakt van heerlijk zachte viscose. De doorknoop jurk is een item die je ieder seizoen weer bij alle merken ziet terug komen. Deze lange dames jurk is makkelijk te dragen in de zomer. In de winter combineer je een wollen trui op de jurk of draag je deze met een wollen vest.

Panterprint Kleding

Dierenprint kleding blijft een hit, maar panterprint is de onbetwiste winnaar! Ieder seizoen hebben we wel een verkapt Leopard print kledingstuk in recollectie zitten. Dit seizoen hebben we gekozen voor een lim groene en paarse panterprint. Deze viscose doorknoop jurk combineer je met een stoer leren jack over je schouders. Wil je een look met meer pit creëren? Draag dan onze zwarte brede leren lakriem in de taille en draag er onder stoere laarsjes.

Viscose Stretch Jurk Hudson

Ook de Hudson is van dezelfde stretch kwaliteit gemaakt. Het lijfje zit aangesloten, vanaf de taille loopt deze wijd uit. 2 steekzakken maken de jurk ook nog eens erg makkelijk draagbaar. Combineer op deze jurk een mooie contrasterende of opvallende riem. Je zult zien dat je look meer power krijgt.

Sla Je Slag

Maak snel gebruik van de mega kortingen op onze website en verwen jezelf met een prachtige nieuwe look. Of waarom maar 1 outfit…waarom kiezen? Shop till you drop en maak van deze kerst een waar verkleedfestijn!

Janice

X