Panterprint blijft een trend print

2 oktober 2020

Luipaard -en panterprint

Als er één print is die we ieder seizoen in vele kleuren terug zien, dan is het wel de leopard -of panterprint. Deze print is al jaren een vast onderdeel bij vele merken die de dierenprint in een variant wel in de collectie hebben zitten. Panter- en luipaardprint stonden ooit bekend als ordinair, maar die tijden zijn al lang voorbij in de modewereld. Ook dit najaar mogen de dierenprints weer uit de kast -gelukkig heb je de items waarschijnlijk nog van vorig seizoen. Om de trend dit najaar up to date te dragen combineren we ‘m met denim, leer en zwarte items.

In deze blog leggen we aan de hand van de Janice kleding stukken die van panterprint gemaakt zijn, uit hoe je deze uit combineren.

Mondkapjes

De musthave van het seizoen, of je het nu wilt of niet…het mondkapje. Om het dragen ervan wat leuker te maken hebben de de mondkapjes gebracht in kleuren en prints van de collectie. De panterprint mondkapjes passen bij de viscose panterprint Dylan blouses en George jurken. Hoe leuk is het dat je bij je mooie blouse of jurk een bijpassend trendy mondkapje kunt dragen. Als je dan veilig de deur uit moet, dan maar in style!

Viscose

We ontwerpen de panterprint zelf, met grote precisie laten we die dan inverven op de uni kleuren die we in de collectie hebben. Zo kun je de panterprint kleding stukken dan goed combineren op alles wat van 1 kleur is, of in een contrast.
We kiezen de fijnste viscose kwaliteiten uit om te bedrukken met onze panterprint. Viscose ademt, is een natuurlijk materiaal en kan het hele jaar door gedragen worden.

Panterprint combineren

Omdat er in een panterprint altijd meerdere kleuren zitten in de opbouw, kun je de print vaak met heel veel items combineren. Een van de makkelijkste kleuren is zwart omdat deze vaak in de panterprint verwerkt is. Hier wat tips:

Heb je nu een panterprint item gekocht van waarin geen zwart verwerkt zit, dan zijn er weer veel andere mogelijke heden. Wij hebben dit seizoen een paarse leopard print in de collectie. Deze Janice print is opgebouwd uit lila, oranje, roze en paars. Omdat er zoveel kleuren in verwerkt zijn kun je los gaan met combineren.

Paarse Panterprint

Is de panterprint die je uitzoekt toch kleurrijker dan de standaard bruin, beige zwart? Deze paarse leopard print is dit moment een van de runners in de Janice collectie. Dames blouses, jurken die je lekker met leuke sneakers, een vest, een wollen trui, mooie riem of jas kunt opfleuren en compleet maken.

Panterprint For President

We hopen je een beetje te hebben geïnspireerd, want zoals je ziet kun je deze print overal op en mee combineren, gaat het niet uit de mode en verwacht ik ook niet dat we het snel beu zullen zijn.

Make every day count,

Janice

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwtjes?

Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief. Volg ons ook op facebook, instagram en Linkedin.

X