Nieuwe leren dames broek

7 mei 2021

De nieuwe leren dames broek van Janice heet “JONAS“. Leren broeken en leggings maken de laatste seizoenen weer een opmars en zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld.

Je bent van ons natuurlijk al de leren stretch legging gewend ( de Douglas ), maar we wilden ook een lossere fit aan de collectie toevoegen. Gemaakt van het mooiste en zachtste stretch lamsleer, is de Jonas een hele mooie aanvulling op de leer collectie van Janice. De leren dames broeken van Janice zijn duurzaam en tijdloos. Zowel de Jonas als de Douglas zijn iedere dag te dragen en gaan super lang mee.

De leren broek is sexy, tijdloos, vrouwelijk en trendy met een stoere touch. Durf je te laten zien in onze tijdloze  strakke leren broeken en losser model van hoogwaardige kwaliteit. Draag de leren Janice broek chique met een zijden blouse en hoge hakken en met een oversized gebreide trui en stoere bikerboots in het weekend. Ga voor glad leer of voor een ultra-zachte suède broek en zorg dat alle ogen op je gericht zijn. De leren broek mag dit seizoen zeker niet ontbreken in de garderobe van iedere moderne vrouw.

Ontdek hier de nieuwe leren dames broek van Janice!

DE JONAS 
de leren jogger met 2 steekzakken
gemaakt van het mooiste stretch leer

DE DOUGLAS
de leren dames legging gemaakt van het mooiste stretch leer

Leren Dames Broeken Janice

De leren broeken collectie van Janice bestaat uit een strakke broek, de Douglas, en een nieuw jogger model, de Jonas. We hebben een belofte gemaakt bij het ontwerpen van onze leer afdeling, dat we alleen maar voor de mooiste kwaliteiten gaan. De selectie van het leer, de wassingen, de kleuringen en diktes ondergaan een strenge test om het beste en mooiste eindproduct te leveren.

Deze kennis hebben we in huis, omdat Andy van thuis uit, 30 jaar leer ervaring meeneemt in dit bedrijf. Zijn ouders hebben jaren lang meerdere leer boutiques gehad waar Andy alles van leer verkocht. Leren jassen, broeken, leggings, vesten, rokken…Na jaren leer te hebben verkocht en opgegroeid te zijn in de leerindustrie, neemt hij deze kennis mee en komen we tot de mooiste producten.

Welke kenmerken moeten leren broek van Janice hebben

Voor wie op zoek is naar een leren broek is bij Janice aan het juiste adres. Zo is de collectie van leren broeken van Janice voor dames niet alleen van hoogstaande kwaliteit, maar ook nog eens divers. Zo zijn deze leren broeken gemaakt van kwalitatief hoogwaardig schapenleer met strech. Het superlichte lams en schaapsleer moet door een A-selectie heen komen en wordt aan de achterkant “gebonden” met zachte elastan materiaal. Hierdoor heeft de broek geen voering meer nodig en zit deze zacht op de huid.

Daarnaast is de losse voering in de nieuwe leren dames broek van Janice ook met stretch gemaakt. Hierdoor heeft de broek een fijner draagcomfort. Ook de knopen, ritsen en garen zijn alleen van de beste kwaliteit. De combinatie van al deze kenmerken zorgt er voor dat je lang plezier hebt van een leren dames broek van Janice.

Wie draagt een leren broek?

Denk jij bij leren broeken alleen aan rocksterren? Denk je dat alleen Hollywood-actrices of stoere motormuizen leren broeken dragen? Dan heb je het mis! De hedendaagse leren broeken zijn de status van ‘rebelse outfit’ al lang voorbij en kunnen nu iedere dag aan en gedragen worden door iedere vrouw. Niet het perfecte maatje of het stoere imago? Geen probleem! Met de juiste combinaties rock jij die leren broek. Benieuwd hoe?

Leren dames broek combineren

Hoe draag je een leren broek nu eigenlijk? Een leren broek kun je op talloze manieren combineren. Op zoveel wijzen, dat je ‘m eigenlijk wel bij iedere soort gelegenheid aan kunt. Draag bijvoorbeeld een mooie witte blouse op onze nieuwe leren broek of combineer er juist een zijde blouse op met een paar stiletto’s. Je leren broek casual of naar kantoor dragen? Dat kan ook prima! Draag je dan bijvoorbeeld de leren broek van Janice met een oversized wollen trui of sweater en een paar zwarte bikerboots of sneakers voor een alledaagse look. Een zakelijke ensemble?

Op sommige officiëlere gelegenheden is het dragen van een jeans niet gewenst, terwijl een leren broek dan wel een ‘go’ is. Kies dan juist voor een mooie dames blazer, stijlvolle loafers en maak je look compleet met stijlvolle accessoires. Voor welke variatie op de leren broek je ook gaat: met leather pants steel je gegarandeerd de show.

Wil je meer weten over onze leren broeken? Stuur ons een berichtje via Instagram of watts app ons op 06-11112927 en we zullen je zo goed mogelijk proberen te adviseren.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwtjes?

Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief. Volg ons ook op facebook, instagram en Linkedin.

X