new collection is coming soon!

14 januari 2020

20-1 COLLECTION

De nieuwe JANICE collectie staat voor passie, kleur, fun, kwaliteit, sustainabiliteit en duurzaamheid. Geen snelle mode, maar sterke keypieces die je het hele jaar door kunt dragen en met alles kan combineren.

Viscose blouses en jurken, het zachtste Baby Alpaca wollen knitwear, de mooiste zijden blouses & rokken, sterke dames pakken en blazers. Van kleurrijke prints tot rijke uni kleuren voor zij die houdt van aandacht, details, het leven met een knipoog aangaat en weet dat kleding van een goeie dag een super dag kan maken, en van een slechte dag zelfs een goede!

Life’s a party, let’s boogie and dress for it!

NIEUWE COLLECTIE

Wij hebben het niet meer over zomer en winter collectie, maar new arrivals of nieuwe collectie. Dit doen we omdat je niet meer echt kunt spreken over een vaste zomer en winter periode. We leveren de “zomer collectie” in januari, maar dan kan je toch niet spreken van “zomer”. Zo leveren we de “winter collectie” in juli en augustus, maar dan is er nog geen sneeuwvlokje gevallen, en gelukkig ook!

Nieuwe collectie is daarom voor ons meer passend dan het geven van jaargetijde bij de collectie. Wij leveren items die je op dat moment van levering meteen aan kan, en daar heb je volgens ons veel meer aan.

CAMO GIRL

POWER PIECES

Suit up like a man and dress like a queen! Als vrouw in een pak heb je alle ogen op jou gericht. Snoer een mooie leren riem in accent kleur om het blazertje en je look kan niet meer stuk.

Draag je dit roze Ashton blazertje los op een jeans met een topje en onze Tobi sneakers, krijgt je enigszins sporty look toch net wat meer pit.

ANIMAL PRINT

Dierenprint is geen print meer maar een kleur. Ieder seizoen weer komt de leopard print terug, net zoals onze Hudson jurk of Levi jurk. Dit seizoen zie je echter ook de zebra print. Deze zwart witte viscose zwart witte George jurk is daar een voorbeeld van. Combineer de jurk met een leren jack en laarsjes of draag hem net als de Levi jurk met ons Baby Alpaca wollen Charlie vest.

JANICE 20-1 COLLECTION

Volgende week vinden de eerste drops plaats bij alle winkels die JANICE verkopen. Hebben we je nieuwsgierig gemaakt, loop dan ook gerust even bij hun binnen.

ICONIC LEREN BIKER JACK: “OTIS”

Het leren OTIS biker jack is een iconic item in onze collectie en komt ieder seizoen weer terug met aanpassingen of in andere kleuren. De witte uitvoering is een echte hit! Je kunt dit OTIS jack op alles combineren en geeft je look een frisse uitstraling.

Dit seizoen hebben we de Otis in het wit, zwart en snakeprint…Neem snel een kijkje bij onze JANICE dames jassen collectie.

BABY ALPACA WOL

Iedereen houdt van een wollen dames trui, alleen kan niet iedereen een wollen trui of vest verdragen. Daar hebben wij sinds afgelopen seizoen een oplossing voor. De JANICE dames truien en vesten zijn gemaakt van een anti-allergie wol. Wij gebruiken wol, haar dat zó ontzettend zacht is, dat zelfs de grootste kriebel kont een wollen trui kan dragen. De haren van een Baby Alpaca zijn gevuld en massief, als je deze dan scheert ontstaan er geen scherpe randen die het krassende gevoel kunnen geven. Maar ook al kun je wel tegen het krassende gevoel, dan nog is onze wollen dames collectie aangenamer om te dragen!

SILK TOUCH

De zijde collectie van JANICE bestaat uit de Marlon rok in 5 kleuren en de Derek oversized blouse in 5 kleuren. Onze zijde is stretch zijde en is samengesteld uit 93% zijde en 7% elastan. Het voordeel hiervan is dat het materiaal niet kan kerven, maar juist meegeeft op die plekken waar er spanning op de stof zit.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwtjes?

Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief. Volg ons ook op facebook, instagram en Linkedin.

X