New Arrivals

25 februari 2021

Het uitleveren van de nieuwe collectie voelt ieder seizoen weer als Kerst! Vooral het plezier van de nieuwe reacties die we krijgen voelt dan als de kers op de taart. Dit seizoen hebben we een enorm grote collectie. Veel nieuwe modellen, mooie viscose jurken, zachte cashmere truien, dames blouses, kleurrijke sneakers, prachtige riemen, luxe leren broeken, dames pakken, sweaters, t-shirts en voor het eerst jumpsuits!

De 21-1 Collection is gemaakt met liefde. Enorm uitgebreiden stylen en breder dan ooit. Zo zijn we heel trots op onze musthave witte katoenen dames blouse, de Kygo. Een item dat je iedere dag, het hele jaar door aankunt. Of wat dacht je van ons eerste jumpsuit, de Ray. Gemaakt van de mooiste stretch denim.

Deze nieuwe collectie is een rijke collectie. Alleen de mooiste materialen gebruiken we voor de kleding. Alleen het mooiste zijde, het rijkste leer, super zachte wol, fijne viscose en nog veel meer luxe materialen. Ons doel is van ieder Janice kledingstuk jouw favoriete kledingstuk te maken. De pasvorm, afwerking en kwaliteit mag dus alleen maar van de beste kwaliteit zijn.

We hopen jullie dit seizoen weer enthousiast kunnen maken voor de nieuwe collectie van Janice!

The Rock

Het nieuwe shirt in de collectie van Janice heet de Rock. Dit t-shirt is gemaakt van stevige katoen. Een kwaliteit die na 100 keer wassen nog steeds mooi uitziet. De Rock heeft een boyfriend pasvorm, een ronde hals, een mooie print en het sterren embleem op de mouwen.

Draag dit stoere dames shirt op je leren broek, combineer hem bij je King Worker broek, of draag deze onder je dames pak voor een Sporty look.

De Rock Drag is een ode aan alle grootheden die vroeger in Studio54 waren. We hebben deze iconen versierd en tot cartoons verwerkt. Ze staan afgebeeld als polaroids, de hipste manier om nu foto’s te maken…en ook in de jaren 80!

De Rock Paradise is een with t-shirt met een foto opdruk. Deze foto heeft Janice zelf gemaakt in Thailand. Op een van zijn favoriete eilanden heeft hij tijdens een scooter tocht deze foto gemaakt. Thalaind is voor hem een paradijs, daarom ook de naam “Rock Paradise”.

De Rock Women is een zwart shirt met een tekstuele opdruk in de hipste kleur van het seizoen. De Lila tekst is een ode aan de vrouw. De vrouw is de hoeksteen van de maatschappij, het begin van het leven, de spil in het gezin. Om haar kracht te belichamen schreef Janice deze tekst en drukte dit hip op het shirt.

Shop je nieuwe t-shirt van Janice hier

The Ray

Dit seizoen hebben we voor het eerst een jumpsuit in de collectie. De Ray is gemaakt van een hele fijne denim stretch kwaliteit. Door de stretch zit het pak heerlijke en geeft het mee waar dit nodig is.

Dit dames jumpsuit heeft een knoopsluiting, 3 steekzakken, zilverkleurige knopen, een elastiek in de ruk en stoere driekwart mouwtjes die je moet omrollen.

  • Draag de jumpsuit met stoere boots of laarsjes en eventueel nog een biker jack
  • Draag de jumpsuit met sneakers en wollen vest voor een comfy look.
  • Haal de riem uit het pak, laat het los hangen en draag er een mooie slipper of sandaal onder.

van dit pak heb je het hele jaar door plezier. Zwart groen en blauw…welke kleur past bij jou?

Houd je van jumpsuits? Shop je nieuwe dames jumpsuit hier!

The Travis

De Travis is een gebreide jurk gemaakt van het fijnste viscose draad. Deze groene viscose jurk van Janice is een basis stuk voor je garderobe. Doordat de jurk “3-draads” gebreid is, tekent de jurk niet af. De jurk is gebreid met banen die je optisch meer taille geven en je boezem mooi laten spreken. Viscose ademt en reguleert, daarom zijn bijna alle jurken en blouses van Janice gemaakt van het fijnste viscose. De Travis jurk heeft een mooie ronde hals en vals net onder de knie.

  • draag de jurk met sneakers voor een Sporty look
  • draag de Travis met hoge laarzen voor een vrouwelijke look
  • draag de jurk met en leren jack en laarsjes…and you’e good to go!

De stof is enorm zacht en zit heerlijk op de  huid. De jurk is enorm geraffineerd gebreid en zit daarom ook niet te strak in de taille. Verkrijgbaar in 3 kleuren: groen, mint en blauw.

Shop je Travis Jurk hier

The Brody

De Travis Deze blauwe cashmere dames trui is gemaakt van gerecycled cashmere. Hoe sustainable en duurzaam wil je het hebben?! De cashmere Brody pull is heel fijn gebreid en voelt ultra zacht aan. De schouders zijn er geraffineerd in gezet. Het lijkt alsof er schoudervulling in zit, maar dat is slecht optisch. De pasvorm van deze moois en super soft cashmere trui is een halve maat ruimer voor een stoere fit. Stuur ons gerust even een mailtje voor de pasvorm als je twijfelt. De Brody is verkrijgbaar in 3 kleuren: roze, beige en blauw.

  • draag de Brody op destroyed boyfriend jeans
  • draag de Brody op een kort rokje, het contrast van kort en zacht spreekt
  • draag de Brody op de mooie Curtis of Steve pantalon

De cashmere is zo enorm zacht en zit heerlijk op de huid. De trui is een investering voor je kast. Verkrijgbaar in 3 kleuren: groen, mint en blauw.

Shop je nieuwe cashmere dames trui hier

The Kygo

Deze witte katoenen blouse is een tijdloos kledingstuk wat iedere vrouw in haar kast moet hebben hangen. Deze wardrobe essential kan zowel casual, chique en sportief gecombineerd worden. Dit witte Janice blousje is fris en zomers en kun je dus het hele seizoen op alles dragen. We hebben gekozen voor een rijke katoen kwaliteit. De afwerking is subliem, het zit ‘m in de details. Een rijke piping naast de knopen, luxe knopen en manchetten die je omhoog kunt stropen zonder ze om te vouwen.
De blouse valt een maat ruimer door zijn boyfriend fit. Wil je de blouse niet te groot nemen, neem dan een maat kleiner dan normaal.

  • combineer de witte Kygo op een leren broek
  • combineer de witte blouse geknoopt op een boyfriend destroyed denim
  • combineer de Kygo op een rokje geknoopt

Shop je nieuwe witte katoenen dames blouse bij Janice.nl hier!

The Sam

Deze lange jurk met Aztec print van Janice is gemaakt van heerlijke crêpe viscose. Dit is een hele zachte stof die erg prettig aanvoelt op de huid. De maxi jurk heeft achter een knoopsluiting met gouden knoopjes aan de voorkant om makkelijk in de jurk te stappen. Deze lange dames jurk kun je combineren met een sneaker of laarsje en stoer leren jack over je schouders. De jurk heeft een hele zachte voering. Maxi dames jurken blijven dit seizoen een trend, dus heb je met deze Janice jurk een ware musthave. Viscose ademt en reguleert, daarom zijn bijna alle jurken en blouses van Janice gemaakt van het fijnste viscose. Ontdek hier alle jurken van Janice.

  • draag de Sam met sneakers en een spijkerjack
  • draag de Sam met laarsjes en een leren jack
  • draag de Sam met kistjes en een wollen vest

Shop je nieuwe maxi jurk hier

Heb je vragen over de collectie, wil je weten hoe het valt, wil je weten welke maat je moet nemen? Neem dan gerust even contact met ons op via Instagram of watts ap met ons via het nummer op de webshop.

Have fun shopping Janice

X