new arrivals van Janice

15 augustus 2021

New arrivals van Janice! Eindelijk is de eerste drop van de 21-2 Collection een feit. Na lang wachten en nog harder werken, is nu overal de nieuwe Janice collectie te koop.

Als we deze collectie moeten omschrijven in 1 woord, dan is het “kwaliteit”! Niet alleen de materialen, maar ook de afwerking, de manier van verwerken, de productie en de pasvorm. Wederom was niets goed genoeg dit seizoen en hebben we met onze fabrikanten gezocht naar eventuele verbeteringen om zo het product nog rijker af te leveren.

Mooie dames jurken, super basics & essentials, fijne blousjes, dames pakken, mega sneakers, nieuwe jumpsuits en voor het eerst onze spijkerbroeken! Die spijkerbroeken was een reis van 3 jaar, maar ze zijn er en de reacties liegen er niet om!

Wederom een mooie dames collectie vol met draagbare mode en comfortabele pasvormen. Mode items voor de dame die het leven niet te serieus nemen, maar wel houden van wat extra’s. Die kiezen voor duurzame items die een leven lang iets toevoegen aan je kledingkast.

Bekijk hier de new arrivals van Janice! Laat ons weten wat je er van vindt via Instagram

Jurken van Janice

De Brandon is een nieuw model jurk in de collectie. Een fijne viscose jurk, met een elastieken boord, pof mouwen, gouden knoopjes en een rok gedeelte bestaande uit 2 lagen. Dit jurkje is ideaal te dragen met onze Ryan en Roman laarzen.

Style het jurkje af met een leren jack, of juist mooie lange wollen mantel.

Viscose jurk Janice

De meeste jurken van Janice worden gemaakt van viscose. Viscose is een natuurlijk materiaal dat heerlijk draagt en temperatuur reguleert. Zo is ook de lange Sam jurk met Paisley print gemaakt van viscose met een lurex draadje er doorheen.

Combineer deze jurk met een suede laarsje, leren jas of wollen vest. Deze dames jurk met print kun je het hele jaar door dragen. Door de tijdloze Paisley print en het gebruik van deze luchitge viscose kun je de jurk zowel nu aan als in de winter!

Witte katoenen blouse van Janice

De Kygo Couture ineen variant van de hele witte katoenen dames blouse. Janice houdt van iets extra’s en deze blouse is daar geen uitzondering op! De inspiratie hiervoor komt uit het atelier. Als je voor iemand op maat ontwerpt, komt er eerst een pastoile, een eerste ontwerp in een basis stof met aantekeningen.

Deze, eigenlijk basic blouse, wordt hierdoor nu een key piece! Vul je garderobe aan met deze mooie wit katoenen dames blouse en richt alle ogen op je.

Leren dames broeken van Janice

De leren dames broek was een tijdje uit de mode maar is nu inmiddels weer volledig terug van weggeweest. Wie op zoek is naar een stoere outfit met de nodige sexy looks erbij moet ongetwijfeld een leren broek aanschaffen. Deze accentueert namelijk de vormen en zal u er opperbest doen uitzien. Het voordeel van leren broeken is dat ze perfect combineerbaar zijn met heel wat andere stoffen. Ook op vlak van kleur is de collectie sterk uitgebreid. Vroeger was een leren broek meestal zwart. Dit seizoen vind je bij Janice leren broeken in rood, blauw, groen  en zwart.

Skinny jeans van Janice

Voor het eerst hebben we jeans in de collectie! Denim broeken van de mooiste kwaliteiten en ze zijn mega! We hebben een skinny variant en een mom jeans.

De skinny jeans heet “The James”. Een fijne spijkerbroek met stretch. Ook de band heeft stretch waardoor je geen rekke randen krijgt. De taille is mid rise en hij loopt skinny tot op je enkels. We hebben deze skinny jeans in zwart en blue denim…de musthave spijkerbroek voor je kast!

Mom jeans van Janice

De Mom Jeans heet “The Cooper”. Deze spijkerbroek heeft een iets losserefit. De broekspijpen lopen iets rechter naar beneden en zijn wat korter. De hoogte van de taille gaat naar een high rise en is ook voorzien van stretch.

Deze jeans is ideaal voor vrouwen die iets rondere billen of taille hebben. Ook als je een buikje hebt, zit je met deze mom jeans van Janice helemaal goed.

Shop je nieuwe jeans online bij Janice.nl

Shirts van Janice

Shirts van Janice worden gemaakt van een stevige katoen kwaliteit. Deze t-shirts kun je 100 keer wassen en ze blijven mooi! De mooie opdruk geeft je outfit een knipoog en de sterren die geborduurd zijn geeft je shirt wat extra’s.

We kunnen niet meer zonder shirts! Je draagt ze deze winter onder een wollen vest, een blazer of leren jack. De “Rock” shirts van Janie hebben een boyfriend fit. Wil je het shirtje niet te groot, kun je ook een maat kleiner bestellen.

Shop je nieuwe Shirts online bij Janice.nl

Joggingpakken van Janice

Het joggingpak, wie heeft er nu geen in zijn kast liggen?! Deze heerlijke comfortabele jogging outfits zijn gemaakt van een katoen kwaliteit met een ultra zachte binnenkant.

Op de voorkant van de trui staat Janice in een verfvlek, de achterkant is kleurrijke bont met graffiti bewerkt. Een echte erecatcher die je natuurlijk ook super op een spijkerbroek kunt dragen. Je koopt dus niet alleen een nieuw pak, maar kunt dit ook afzonderlijk van elkaar combineren. Zo combineer je bijvoorbeeld ook de zijden blouse op de joggingbroek met een ster kistje en een mooie lammycoat!

De nieuwe collectie van Janice

De nieuwe collectie van Janice is dus een feit! De eerste reacties zijn enorm en we hopen jullie weer blij te maken met allerlei mooie items voor je kast, waarbij ieder kledingstuk het mooiste in jou naar boven kan halen!

Have fun discovering the new Janice 21-2 Collection!

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwtjes?

Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief. Volg ons ook op facebook, instagram en Linkedin.

X