Leren kleding voor dames shop je online bij JANICE

16 oktober 2022

De leer collectie van JANICE omvat dit seizoen veel verschillende items en modellen. Prachtige biker jacks, stretch-leren leggings, rokken, blazers, jassen, een prachtige jurk van lamsleer en een key piece trenchcoat van prachtig leer met snake print.

De leren kleding voor dames van JANICE wordt gemaakt van leer dat met de hand wordt geselecteerd. Alleen de mooiste huiden worden gebruikt voor onze kleding.
In een klein atelier in India werken mensen die onder hele fijne omstandigheden voor een goed salaris er voor zorgen dat wij de mooiste items krijgen.

Als we de mooiste items willen hebben, kan dat niet alleen maar als we het mooiste leer uitzoeken…dan moeten we er ook voor zorgen dat de mensen die het maken, onder de fijnste omstandigheden werken.

Ontdek hier de leren kleding voor dames van JANICE!

Leren Blazers


Leren Dames Blazer

Als iets dit seizoen een trend is, dan is het wel een leren dames blazertje. Een dames blazer kun je altijd dragen, een leren blazer is tijdloos.

De Nash blazer is gemaakt van shaapsnappa, een fijne leer kwaliteit die zacht gewalst is. De voering van de jas heeft stretch zodat de pasvorm erg prettig aanvoelt en wat meegeeft.

Leren blazer combineren

Je kunt je leren blazer op heel veel manieren combineren en stylen. Of het nou voor iets sjieks, iets casuals of iets zakelijks is: een blazer is altijd een goed idee. De mooiste dames blazers zijn tegenwoordig van leer. Het stoere materiaal geeft de casual blazer iets extra, een speciaal soort edge.

– combineer ‘m met leren laarzen over een wollen jurk;
– combineer ‘m met een witte blouse en je favoriete jeans;
– combineer ‘m over een jurkje als je een avondje weg gaat;
– combineer ‘m met een stoer linnen shirt op een pantalon;
– ga voor een “full on leahter look” en combineer het jasje op een bijpassende leren broek van dezelfde kleur.

Leren Bikerjacks


Bikerjacks voor dames

Een leren bikerjas is een musthave in de garderobe van iedere vrouw. Een mooie leren jas gaat nooit uit de mode en kun je op eindeloos veel manieren combineren. Daarnaast is een leren jas niet seizoensgebonden en kun je het item gemakkelijk het hele jaar door dragen. JANICE heeft een uitgebreid assortiment aan leren dames jassen volgens de laatste trends en in allerlei varianten, modellen en kleuren. Zo passen de bikerjacks erg goed bij de trend “leatherlook”.

Ben je opzoek naar een leren dames jas passend bij jouw stoere look? Bekijk dan onze collectie leren dames bikerjacks. De asymmetrische ritssluiting, de rijke ritsen en mooie drukkers geven het dames bikerjack meteen een stoere uitstraling. Liever een leren dames jas passend bij een elegante of chique look? Ga dan voor één van onze tijdloze leren jassen voor dames in zwart. JANICE heeft ook leuke dames jassen in de trend kleuren van dit seizoen.

Combineer een leren jas met een mooie gebreide dames trui of een dames vest tijdens de koudere dagen. Als de winter nadert kan je ook een leuke sjaal toevoegen. Zo blijf je lekker warm in jouw nieuwe stijlvolle outfit!

Bikerjacks van JANICE

Bij JANICE shop je mooie bikerjacks van topleer kwaliteiten. De bikerjacks zijn vekrijgbaar is verschillende kleuren. Zo shop je favoriete kleuren zoals zwart en bruin, of ga jij voor een opvallende kleur zoals rood of groen? Deze gewaagde kleuren staan dit seizoen goed bij alle trend kleuren! Bij ons shop je de bikerjacks van maat 34 t/m 44. De bikerjacks zijn stuk voor stuk voorzien van leuke details en een rijke stretch voering. Met deze leren jassen ben jij gegarandeerd van een trendy outfit!

Shop bikerjacks voor dames bij JANICE

Wil jij een stoer leren bikerjack shoppen? Dan zit je online goed bij JANICE.

Leren Broeken


Tijdloze leren broeken

Als er één mode-item is dat je altijd kan dragen, dan zijn het leren broeken. Bij JANICE weten we dat maar al te goed. Daarom hebben we mooie leren broeken van top kwaliteiten voor je klaarliggen. Hoogwaardig leer gaat vele jaren mee en om het leer in optimale conditie te houden is het voldoende om het eens in de zoveel tijd te behandelen met waterafstotende spray.

Zwart is voor velen de favoriete kleur voor leren broeken. Niet zo gek, want een zwarte leren broek is eenvoudig te combineren en ziet er ook nog eens geweldig uit. Daarom is minstens één zwart exemplaar in je garderobe een absolute musthave. Bij JANICE kun je echter ook nog terecht voor een keypiece: een opvallende kleur of apart model waarmee je een trendy look kunt maken.

Met een zwarte leren broek in je kast, heb je meteen een basis gelegd aan je garderobe. Maar je kan nog een stapje verder gaan met een opvallende kleur. Wat denk je bijvoorbeeld van een luxe leren broek in burgundy? Of een stoer en uniek exemplaar in bruin, dat prachtig staat met een nette witte blouse en je favoriete paar hakken. Voor meer variatie en ook voor een luxueuze stijl ben je bij JANICE aan het goede adres.

Kies voor kwaliteit, kies voor leren broeken voor dames

Investeren in een lederen broek is investeren in de toekomst. Leren broeken voor dames van hoogwaardige kwaliteit blijven van uitstekende kwaliteit en je kunt er meerdere seizoenen mee overbruggen. Daarom hebben wij in onze collectie alleen hoogwaardig materiaal. Bij JANICE weet je zeker dat de kwaliteit goed is.

Leren broeken van JANICE

Met een leren broek van JANICE kan je zelf bepalen welke stijl bij je past. Met een leren laars, pumps of sneaker eronder heb je direct de look die je wilt. Is casual meer je ding? Dan zijn een gebreide trui en een warme sjaal voor de koude dagen een uitstekende keuze. Als het tijd is voor een killer look omdat je een avondje gaat stappen met vriendinnen, dan ben je er helemaal klaar voor met een glanzende zijden blouse en pumps.

In onze online shop vind ook jij heel eenvoudig de leren damesbroek die bij je past. Ga je voor een jaren 80 paperbag model, of ga je voor een broek van stretch leren? Leren dames broeken shop je online bij JANICE!

Leren Leggings


Leren Jurk


Leren jurken voor dames van JANICE

Een leren jurk is een stijlvol item. Het materiaal van een leer jurkje zorgt ervoor dat jouw leatherlook gelijk helemaal compleet is. Er zijn verschillende manieren om een leer jurkje te dragen. De leren dames jurk kan sexy, vrouwelijk, stoer maar ook zakelijk gedragen worden. Een zwarte leren jurkje is een echte musthave voor je garderobe.

Leren jurken combineren

Een jurk van leren kan je makkelijk combineren. ZO kun je m met een shirt er onder en met je skinny jeans aan, dragen als jas. Wat dacht je van de leren jurk stoer te maken met leren of suede laarzen? Shop je leren jurk van het mooiste leer nu online bij JANICE.

Leren Rokken


Leren rokken

De leren rok is stoer, vrouwelijk en sexy en daarom onmisbaar in iedere garderobe. De nieuwste leren rokjes vind je op JANICE.NL. Het is een tijdloos fashion item geworden voor iedere vrouw. Een leren rok kan je eindeloos combineren. Ga voor een stoere look met een hoge laarzen, een shirt en leren jack, of ga voor een klassieke look met een mooie blouse en pumps. Door het leer geef je net die stoere touch aan je outfit. Het leren rokje kan zowel in de zomer als in de winter gedragen worden, want met of zonder panty, deze rok staat sowieso geweldig.

Wat draag je op een leren rok

Groot favoriet onder de leren rokken is de leren kokerrok. Dit item is klassiek en stoer tegelijk en daarom heel makkelijk te combineren. Je kunt er een sweater of trui op dragen maar een T-shirt of blouse werkt ook erg goed. Maar dit is niet de enige variant van de rok. Wat dacht je van een mooie katoenen blouse?

Een leren rok is trouwens niet alleen in het zwart heel erg mooi, we zien tegenwoordig ook veel andere kleuren. Wil je juist graag kleur toevoegen, ga dan voor een rode leren rok. Ben je niet zo van de kleuren? Ga dan altijd voor een zwart leren rokje.

Vind jouw leren rok via JANICE

Zie jij jezelf na het lezen van deze blog lopen in een leren rok? Kijk dan snel verder op JANICE. Hier zijn alle leren rokjes verzameld van de leukste webshops van Nederland. Zo kan je in één oogopslag zien wat er te krijgen is.

Leren Dames Jassen


Leren damesjassen bij JANICE

Bij JANICE vind je leren jassen voor dames in ieder denkbaar model. Vrouwen die graag een statement maken of juist liever willen investeren in een tijdloos model zitten hier goed. Perfect voor alledag of om je zakelijke outfit mee te complementeren. Leren jassen verdwijnen nooit uit het straatbeeld en welke leren jas je ook kiest; bij JANICE ga je voor stijl.

Biker jacks van hoogwaardige kwaliteit

Jassen van zacht leer afgewerkt met een stretch voering zorgen ervoor dat je erin kruipt en geen andere jas meer wilt dragen. Daarnaast heeft JANICE natuurlijk ook suede en leren kimono’s. De leren jassen van JANICE e zijn prachtig uitgevoerd omdat we weten hoe kwaliteitsleer geselecteerd moet worden en dat merk je direct. Tussen de leren jacks vind je de wat meer basic modellen zonder teveel poespas die je elke keer weer uit de kast zult trekken. Zo kun je deze winter lekker warm rond lopen in een leren puffer jack. Daarnaast kun je kiezen voor een echte eye catcher: de Robert trenchcoat gemaakt van schaapsnappa met snakeprint.

Hoe combineer je de leren jas

Leren jassen kun je eindeloos combineren. Iedereen kan op zijn eigen manier los gaan met allerlei combinatie mogelijkheden. Zelfs de meest basic outfits worden door een stoere leren jas van JANICE trendy looks. Draag een bikerjack bijvoorbeeld met een perfect wit T-shirt en een high waisted jeans met een edgy enkellaars. Ook staan biker jackets geweldig gecombineerd met een soepelvallende zijden blouse en een pantalon met een mooie hak eronder. En als je eens wilt gaan voor iets wat opvallender is dan zwart, kun je de blits maken in een felgekleurde versie. JANICE heeft leren jassen voor iedere vrouw…shop je dames jack van leer nu online bij JANICE.

X