Leren Dames Riemen

12 juni 2021

Leren riemen voor dames

De tijden dat de riem puur en alleen een functioneel item was zijn voorbij. Met de leren dames riemen van Janice draag jij een exemplaar dat gezien mag worden!

De riem is het perfecte item om jouw outfit nét even wat interessanter te maken. Gelukkig kun je bij de Janice.nl terecht voor een groot aantal lederen riemen om de finishing touch aan jouw look te geven. Inspiratie nodig? Lees hieronder verder en kom wat meer te weten over enkele van onze merken.

Keypiece riemen

Heb je bijvoorbeeld nog een wijdvallend blouseje of kleedje in de kleerkast liggen? Stijl deze dan eens met een mooie tailleriem om wat meer vorm en silhouet te creëren. Bij Janice vind je veel tailleriemen in bijzondere designs: denk aan een tikkeltje rock chick, bohemian of juist tijdloos chic. Natuurlijk vind je ook reguliere riemen in deze collecties.

Een leren Key piece riem maakt je outfit helemaal af. Een leren dames riem met stuks, een opvallende kleur of juist met ponyhaar. De leren riemen van Janice zijn echte Key pieces. Met een Key piece item maak je je look compleet.

Helemaal on-trend ben je met een Janice riem. Misschien denk je dat het moeilijk is een leren riem te combineren, maar dat is niet zo. Zo combineer je de leren riem bijvoorbeeld erg leuk op combinatie met stoer denim look, draag je deze in de taille van een maxi dress of geef je je gebreide Travis jurk wat meer spice.
Zo houd je de riem het focuspunt van jouw outfit.

Ontdek hier de leren riemen van Janice.nl

Leren dames riemen in alle maten en kleuren

Een mooi modeaccessoire maakt of breekt jouw outfit. Van oudsher is ons geleerd een riem te kiezen die qua kleur overeenkomt met onze schoenen. Toch wil jij ook dat deze past bij de rest van je outfit, nietwaar? Daarom bieden wij een compleet en onderscheidend aanbod dames riemen. Elke vrouw kiest bij ons uit een veelzijdig aanbod met verschillende modellen en kleuren. Naast een grote collectie casual riemen vind je bij ons ook en groot aanbod modieuze damesriemen of vintage casual stoere riemen. Voor elke wens hebben wij de juiste leren dames riem.

Lederen damesriemen: handgemaakte luxe en topkwaliteit

Bij Janice.nl vind je lederen damesriemen van topkwaliteit. Onze collecties, gemaakt van het beste Italiaanse leer, worden in Nederland met de hand gemaakt en afgewerkt. Alle modellen kunnen afgestemd worden op jouw persoonlijke smaak in kleur, lengte en breedte. Een riem kan ervoor zorgen dat jouw outfit nét dat beetje extra aandacht krijgt die het verdient.

Riemen in verschillende modellen en kleuren

Onze collectie bestaat uit riemen in uiteenlopende modellen en kleuren. Ben je meer het type voor een stoere spijkerbroek? Dan vind je bij ons een prachtige jeans riem in basic kleuren, zoals zwarte, bruin en cognac, maar ook diverse tinten blauw, rood en groen. Ook leuke prints en pastelkleuren vind je terug in ons assortiment. Speciaal voor de moderne vrouw een modieuze collectie die precies in het huidige tijdsbeeld past.

 

Dit zijn dé riemen trends van nu voor dames

Damesriemen zijn helemaal in de mode en jij wil toch niet achterblijven? Riemen zijn niet alleen super functioneel, maar zijn ook een prachtige toevoeging aan je outfit. De heup-taille riemen zijn helemaal hot en happening dit moment. Je draagt ze zowel over jurkjes heen als om een blazer. Bij Janice vind je verschillende varianten taille-heup riemen met verschillende gespen en prints. Het is ook helemaal hot om brede riemen te dragen. Ga bijvoorbeeld voor een van onze mooie brede riemen met grote gesp. Dan garanderen we je dat deze riem de eyecatcher van je outfit wordt. Een andere trend waar wij groot fan van zijn, is de riem met print. Je vind bij ons dan ook riemen met pony haar en met studs.

Exclusieve riemen

Wij bewerken onze lederen ceinturen zelf met de hand door middel van technieken als brushing, handpainting, polijsten en schuren. Deze ambacht zie je terug in de kwaliteit van onze riemen, waarbij de modellen tot in detail zijn afgewerkt. Bij Janice.nl vind jij jouw exclusieve leren damesriem.

Bestel eenvoudig jouw leren dames riem

In onze webshop bestel je gemakkelijk een leren dames riem in alle maten. Van 75 centimeter tot wel 105 centimeter. Je vindt altijd de juiste maat! Bovendien profiteer je van een razendsnelle bezorging en jouw bestelling wordt gratis verzonden bij een bestelling vanaf €100,00.

Wil je graag meer weten over onze leren riemen voor dames of heb je een andere vraag? Stuur ons via whats app een vraag en volg ons op Instagram voor eer inspiratie.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwtjes?

Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief. Volg ons ook op facebook, instagram en Linkedin.

X