Leren dames laarzen shop je bij JANICE

3 september 2022

Elke damesgarderobe begint met een paar mooie laarzen, want met deze basics kun je eindeloos combineren. Draag ze bij je jeans, met een rokje, een little black dress: op deze stappers raak je zelden of nooit uitgekeken! Als we dit seizoen iets veel voorbij zien komen, dan zijn het wel leren laarzen voor dames. Hoge laarzen of cowboylaarzen…

Ben jij op zoek naar trendy laarzen voor dames? Bij JANICE vind je ze in alle mogelijke kleuren. Van geklede laarzen tot stoere cowboylaarzen en een paar elegante lange laarzen, de collectie is verrassend compleet. Alleen het mooiste leer wordt gebruikt voor de productie van de leren dames laarzen van JANICE.

Laat je hier inspireren door de dameslaarzen van JANICE

Dameslaarzen van JANICE: van hoog tot laag

Het kiezen van de perfecte laars is niet eenvoudig, je hebt namelijk een zeer ruime keuze. Bedenk eerst of je gaat voor een enkellaarsje of een laars met een halfhoge of hoge schacht. Heb je lange benen? Dan staan modellen met een hoge schacht juist erg mooi. Wil je je benen juist langer laten lijken? Dan is een enkellaarsje perfect.

De perfecte schoen voor frisse dagen

Zodra afneemt verlangt iedereen weer naar een paar leren winterlaarzen. Ga voor een model met een stevige hak voor een stabiele voet en als je lengte wilt creëren, of ga voor een plat model, voor een meer robuuste uitstraling. Mooi over een jeans of leren broek, maar ook onder een rokje of jurk met een panty. Kies een opvallende kleur voor een kleurrijk effect, of ga voor een neutrale tint als bruin of zwart, om eindeloos mee te combineren.

Laarzen voor dames

Laarzen zijn natuurlijk perfect om je voeten warm te houden tijdens de koudere dagen, maar ze zijn ook superleuk om te combineren in de zomer onder onder je favoriete jurkjes tijdens de warme dagen. Voor elke periode van het jaar, gelegenheid en stijl hebben wij wel een bijpassende laars.

Hoge laarzen dames

Een paar mooie hoge laarzen zijn een echte musthave. Hoge laarzen kun je onder je favoriete jeans, warme legging of zelfs onder je favoriete jurk dragen. Ze zijn echte eyecatchers bij al je outfits.
Onze Roman laarzen hebben een brede hak zodat je stabiel staat. De binnen kant en buitenkant zijn van leer. Ook de leren zool geeft een rijk effect aan de afwerking van de laars.

De perfecte dames laarzen voor iedere outfit

Voorheen droegen we dames laarzen voornamelijk tijdens de wintermaanden. Dit jaar dragen we de hoge laarzen met liefde het hele jaar door! Laarzen passen bij iedere outfit waardoor je er altijd goed gestyled bij loopt. Ook in de zomer zijn de laarzen perfect te combineren. Wat denk je bijvoorbeeld van hoge platform laarzen, gecombineerd met een nette short en oversized blazer? Draag jouw hoge laarzen door in de winter met een oversized trui of een trui-jurk voor een vrouwelijke winterlook.

Laarzen trends

Dames laarzen zijn tijdloos en mogen daarom niet ontbreken in de schoenencollectie van een vrouw. Gelukkig houdt JANICE altijd rekening met de laatste trends. Een goede reden dus om regelmatig trendy nieuwe laarzen te kopen! Dit seizoen zijn, zoals iedereen inmiddels wel weet, de cowboylaarzen enorm populair. In de nieuwe collectie laarzen zie je veel neutrale tinten terug, die je met elke outfit en bij elke gelegenheid kunt dragen. Daarnaast hebben we ook echte keypiece laarzen, door de gouden, zilveren rode en roze varianten.

Kies voor tijdloze klassiekers in de kleur zwart of cognac of ga voor totaal iets anders en score laarzen in lichte tinten als wit of beige. Daarnaast is er nog een keuze tussen een elegante hoge hak of een comfortabele platte, lage hak. Wil je een extra western touch geven aan je look maar weet je niet zeker of laarzen bij je passen? Neem dan online een kijkje bij JANICE!

X