Key Pieces voor je garderobe

2 april 2021

Op zoek naar key pieces voor je garderobe? Dan hoef je zeker niet langer verder te zoeken. In iedere Janice collectie, elk seizoen, kun je weer de mooiste keypieces vinden.

Een key piece is dàt het kledingstuk wat de mensen als eerste zien als ze je tegenkomen. Als je je daar bewust van bent kan je dit in je voordeel gebruiken! Met keypieces geef je niet alleen “jus” aan je look, met key pieces kun je ook aandacht afhalen van dat deel van je lichaam waar je een beetje onzeker over bent.

In de collectie van janice kon je vroeger bijna alleen maar key pieces vinden. Janice houdt van kleurrijke dames kleding, maar sinds een aantal seizoenen ontwerpt hij ook rijke uni’s. Mooie uni items van cashmere, zijde, viscose, cupro, denim, baby alpaca en merino wol.

In deze blog gaan we je de key pieces voor je garderobe van Janice laten zien waar je dit seizoen hoge ogen zult gooien!

De Preston Aztec kimono en het Gregory Aztec jack zijn ware Key Pieces. Houdt de rest van je look basic, combineer beide bijvoorbeeld met een leren broek, een witte blouse, een Milo truitje, een cashmere trui en draag er laarsjes onder.

Deze bomber jacks zijn de belichaming van een Key Piece item. De “West” is gemaakt van een zijde jacquard. De stof van dit jasje is 3D geweven en is een ware trendy show stopper. Dit bomberjack staat top op een lichte jeans en een wit shirt.

Sneakers kunnen dus ook een Key Piece zijn. Sinds jaren is de sneaker niet meer uit het mode beeld weg te denken. Je ziet vele merken goed uitpakken met kleurrijke sneakers. Natuurlijk kun je bij Janice ware Eye catchers vinden! Met deze flashy sneakers maak je iedereen jaloers!

De zilveren pailletten rok is een echte Key Piece. Combineer deze met een mooie basic blouse of top en draag er pumps, laarsjes of sneakers onder.

Je kunt je look ook verrijken met een Key Piece blazertje. Een mooi jasje dat je zowel compleet als pak kunt dragen, als op een stoere jeans met een shirt. Ga voor een knallende kleur, een blazer met mooie sprekende knopen of juist voor een print.

Een Key Piece hoeft dus niet alleen een kleding stuk te zijn. Neem eens een kijkje bij onze leren riemen. Draag een van onze riemen over je blazer, je jurk of jas.

Keypieces van Janice

Er hoeft maar 1 item in je outfitt op te vallen, de rest mag dan aangevuld worden met je basis stukken uit je kleding kast. Het is misschien ook handig om je kast in 2-en op te delen. Aan de ene kant hang je alle basics, aan de andere de key pieces. Als je dat al hebt gedaan, maak je het je zelf een heel stuk makkelijker.

Ga voor een opvallende print, bijvoorbeeld deze rijke gekleurde ruitenprint hiernaast en houd de rest dan rustig in kleur. Ga voor een opvallende kleurrijke blouse en combineer die op een uni pantalon of leren broek. Pak een oversized wollen trui met een mega kleur en combineer die op een mooie lange jurk voor de winter of juist een rok van een soort gelijke kleur.

Trendy Key pieces

In de nieuwe Janice collectie vindt je weer voldoende key pieces. Janice is er van overtuigd dat je met kleding van een slechte dag een goede kunt maken. Daarom houdt hij er van kleurrijke, aparte en vrolijke designs te maken, kleding stukken te ontwerpen die wat voor je doen. Als deze key pieces dan ook nog eens gemaakt zijn van hele mooie duurzaam en rijke materialen, heb je er ook nog eens lang plezier van.

Doe het zelf look

Je hebt geen styliste nodig om er uit te zien als een ster. Om door een ringetje te halen en te stralen met je key piece hebben we wat tips voor je. Met deze musthave keypiece items zul je gegarandeerd zijn van een trendy look:

Blikvanger

De collectie van Janice is al een key piece op zich. Ieder kledingstuk op zich is al een echte blikvanger. Wil je verzekerd zijn van een keypiece in je kast? Shop dan zeker online bij Janice.nl en je zult succes verzekerd de deur uit kunnen. Denk aan een leren stretch broek, een rijke wollen jas, een super zachte wollen trui of vest van een sprekende kleur, een lange jurk met print of een pailletten rok.

Key pieces look

Er effortlessly chic uitzien, daar heb je echt geen styliste voor nodig. Dat kan je zelf heel goed voor elkaar krijgen met een aantal key pieces! Een simpele outfit maak je namelijk snel af door er een opvallend item aan toe te voegen van hoge kwaliteit, zoals een sprekend blazertje, een geprinte blouse, een kleurrijke jurk, opvallende sneakers, een exclusief leren jack of een stoere leren broek. Deze items zijn de investering waard en zorgen ervoor dat jouw basic look er direct stijlvol uitziet.

Key piece accessoires

Je keypiece hoeft natuurlijk niet alleen een kleding stuk te zijn. Je kunt ook gaan voor een key-piece accessoire. Zo heeft Iris Apfel altijd een een sprekende bril op met mooie ketting. Droeg Joan Rivers in de basis altijd zwart, maar had ze een key piece blazer aan met opvallende ketting.
Koop een prachtige riem en investeer daar ook in. Zo maak je van het meest simpele jurkje met de juiste riem een ware showstopper. Kies anders voor opvallende schoenen en houdt de rest rustig, of ga voor opvallende oorbellen.
Wil je geen opvallende kleding aan, maar toch een key piece toevoegen aan je look? Ga dan voor de juiste accessoire.

Ga naar Janice.nl en shop nu kleurrijke key pieces en maak je garderobe compleet.

Shop je nieuwe key piece nu bij janice.nl online

One Reply to “Key Pieces voor je garderobe”

Comments are closed.

X