jeans-dames-blauw-jason-202-janice

1.THE WIDE LEG JEANS

De blauwe JASON spijkerbroek van JANICE is stylish, stoer en met alles te combineren. De Jason wide leg is gemaakt van zachte denim met lichte stretch en heeft een 5 pocket constructie. De wijde pijpen van deze jeans zijn de musthave van dit seizoen. De high-rise taille geven de broek een lichte 80’s feeling. Ook deze taille band heeft stretch waardoor deze erg lekker zit. Je kunt vanaf nu niet zonder een wide leg jeans in je kast!

Je wide leg jeans combineer je stylish met een pump, een blouse en colbert. Ga je comfy de deur uit, pak dan je favoriete sneakers uit de kast en je lekkerste sweater of draag er een mooi linnen shirt op. Natuurlijk staat een leren jack en stoere laarsjes ook mooi bij je spijkerbroek.

2.THE ULTRA WIDE LEG

Deze blauwe jeans met wijde pijpen heeft een high waist taille bandplooi, 2 fijne steekzakken en broekspijpen die groot uitlopen naar beneden. De Dollar is gemaakt van een hele rijke denim kwaliteit met stretch en voelt super zacht aan.

Combineer bij deze losse jeans een oversized blazer met een stoer shirt of tanktopje. Maak de look af met een van onze stewart laarsjes of dean pumps in een te gekke kleur.

jeans-dames-blauw-dollar-323-janice
jeans-dames-blauw-jagger-202-janice

3.THE FLARED JEANS

De wide flared jeans Jagger blauw 202 van JANICE is stylish, tijdloos en met alles te combineren. Deze 70’s flared jeans is weer terug van weggeweest en is dit seizoen een musthave voor je garderobe.

Een flared jeans maakt je benen mooi lang en kun je zowel casual als gekleed combineren. De Jagger is gemaakt van zachte denim met stretch. De spijkerbroek heeft een high rise taille. Ook deze taille band heeft stretch waardoor de spijkerbroek erg lekker zit. De lengte van de broekspijpen vallen mooi lang over je schoenen. De flared is niet overdreven, maar loopt we wijdt uit.

Combineer stylish met een pump, een blouse en colbert. Ga je comfy de deur uit, pak dan je favoriete sneakers uit de kast en je lekkerste sweater.

4.THE MOM JEANS

Mom jeans zijn al jaren een trend, alleen heeft het nu een naam gekregen. Deze Mom Jeans de Cooper Blauw 202 van JANICE is een echt musthave voor iedere vrouw. Gemaakt van een zachte denim kwaliteit met stretch. Deze spijkerbroek heeft een middel hoge taille, een rechtere aangesloten broekspijp die iets cropped (korter) is en een lager kruis.

Het voordeel van deze pasvorm is, en dat hebben we in vele passessies met verschillende figuurtjes gemerkt, is dat de dames met iets vollere heupen, een vollere bips of een buikje, de broek iets hoger kunnen optrekken.

Heb je een slankere figuur en wil je de mom jeans stoerder dragen als een Boyfriend Jeans? Kies dan de maat die je altijd hebt en laat het kruis een beetje zakken. Heel leuk met een shirt, blouse en sneakers. Voor een comfy look kies je voor een sweater. Ga je voor een vrouwelijke look, pak dan je blazertje en pumps uit de kast.

mom-jeans-blauw-202-cooper-janice- 41
jeans-dames-blauw-morgan-323-janice-4

5.THE BOYFRIEND JEANS

De boyfriend jeans Morgan blauw van JANICE is stylish, tijdloos en met alles te combineren. De Morgan is gemaakt van zachte denim met stretch en heeft een 5 pocket constructie. De high-rise taille geven de broek een lichte 80’s feeling.

Ook deze taille band heeft stretch waardoor deze erg lekker zit. Rechte broekspijpen die net boven de enkels stoppen.

Je boyfriend jeans combineer je stylish met een pump, een blouse en colbert. Ga je comfy de deur uit, pak dan je favoriete sneakers uit de kast en je lekkerste sweater, een basis shirt of draag er een mooi linnen shirt op.

6. THE SKINNY JEANS

De blauwe high waist skinny jeans Rocket Blue 323 van JANICE is stylish, tijdloos en met alles te combineren. Ook met zo goed als alle schoenen uit je kast. Je skinny jeans combineer je stylish met een pump, een blouse en colbert.

Ga je comfy de deur uit, pak dan je favoriete sneakers uit de kast en je lekkerste sweater. Natuurlijk staan een stoere trenchcoat en stoere laarsjes ook mooi bij je skinny spijkerbroek.

De Rocket is gemaakt van zachte denim met stretch. De spijkerbroek heeft een high rise taille. Ook deze taille band heeft stretch waardoor deze erg lekker zit. De lengte van de broekspijpen komt tot over je enkels.

jeans-dames-blauw-rocket-323-janice
jeans-dames-blauw-arlo-323-janice-6

7. THE FLARED JEANS

De flared jeans Arlo blauw 323 van JANICE is stylish, tijdloos en met alles te combineren. De flared jeans is weer terug van weggeweest en is dit seizoen een musthave voor je garderobe.

Een flared jeans maakt je benen mooi lang en kun je zowel casual als gekleed combineren. De Arlo is gemaakt van zachte denim met stretch. De spijkerbroek heeft een mid rise taille. Ook deze taille band heeft stretch waardoor de spijkerbroek erg lekker zit. De lengte van de broekspijpen vallen mooi lang over je schoenen. De flared is niet overdreven, maar heeft juist een kleine uitloop.

Combineer stylish met een pump, een blouse en colbert. Ga je comfy de deur uit, pak dan je favoriete sneakers uit de kast en je lekkerste sweater. Natuurlijk maak je alle twee de looks compleet met een van onze leren tassen.

8.THE STRAIGHT LEG JEANS

De high rise straight leg jeans, Ash blauw, van JANICE is stylish, stoer en met alles te combineren. De Ash straight leg is gemaakt van zachte denim met lichte stretch en heeft een 5 pocket constructie.

De rechte pijpen van deze jeans zijn de musthave van dit seizoen. De high-rise taille geven de broek een lichte 80’s feeling. Ook deze taille band heeft stretch waardoor deze erg lekker zit. Je kunt vanaf nu niet zonder een straight leg jeans in je kast!

De jeans combineer je stylish met een pump, een blouse en colbert. Ga je comfy de deur uit, pak dan je favoriete sneakers uit de kast en je lekkerste sweater of draag er een mooi linnen shirt op.

jeans-dames-blauw-ash-422-janice-7
X