Janice Winaktie!

16 oktober 2020

?JANICE WINAKTIE ?

Omdat er niets leuker is dan een glimlach te toveren op het gezicht van iemand anders en geven altijd leuker is dan krijgen, verloot Janice bij al onze winkeliers een gebreide coljurk t.w.v. 190€

Wat moet je doen:
⚡️ Volg @janice.hq op Instagram en Facebook
⚡️Tag je vriendin die je op deze manier wil laten weten dat ze super knap is en beeldig zou zijn in deze jurk!

Donderdag 22 oktober om 17.00 maken we samen de winnaressen bekend! Liefs JANICE & Maggy ❤️

Gebreide Jurk Travis

De Travis is een gebreide jurk met col gemaakt van het fijnste viscose draad. Deze zwarte viscose jurk van Janice is een basis stuk voor je garderobe. Doordat de jurk “3-draads” gebreid is, tekent de jurk niet af. De jurk is gebreid met banen die je optisch meer taille geven en je boezem mooi laten spreken. De Janice jurk is verkrijgbaar in 5 kleuren.

Combineer je Janice Jurk

Deze jurk kun je heel makkelijk voor verschillende gelegenheden uit je kast trekken. Wat dacht je van een stoere boot er onder met een leren jack, of een sneaker met een lang wollen vest. Het is ook heel leuk met een pump en een leren jas over je schouders als stap jurk. Maar een vlotte schoen met een spijker jack zou natuurlijk ook top staan. Het maakt niet uit welk figuur type je hebt, iedereen kan deze jurk aan van maar 34-44. Het is ook eens heerlijk om met een maat 42-44 een mooie aangesloten jurk te dragen en je rijke rondingen te omarmen en te laten zien!

Gebreide Coltrui Milo

De Milo is een gebreide coltrui gemaakt van het fijnste viscose draad. Deze witte viscose coltrui van Janice is een basis stuk voor je garderobe. Doordat de jurk “3-draads” gebreid is, tekent de trui niet af. De coltrui is gebreid met banen die je optisch meer taille geven en je boezem mooi laten spreken. Deze Janice coltrui is verkrijgbaar in 6 kleuren. Shop de gebreide coltrui nu online bij Janice.nl

Basis Coltrui

Dit coltruitje van Janice gaat een van je favoriete items zijn. Deze trui draag je als een basis trui onder iedere outfit. Dit truitje kan onder een mooi blazertje van je pak, of sportief onder een denim jasje. Natuurlijk ook heel mooi om los te dragen zonder er iets over heen, omdat de belijning het truitje al rijk genoeg maakt. Is het wat frisser, draag een dan een oversized vest over. Wij hebben al de nodige mensen die deze truitjes in meerdere kleuren besteld hebben!

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwtjes?

Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief. Volg ons ook op facebook, instagram en Linkedin.

X