hoe combineer je een blazer

5 november 2020

Blazers en colberts zijn hot! Of je nu gaat voor chique, casual of voor een look voor een avondje uit, met een blazer zit je altijd goed. Met het enorme verschil aan stijlen binnen het item, is er voor elke gelegenheid de bijpassende blazer te vinden.

Blazers kunnen je outfit compleet maken. Met het juiste blazertje maak je je look af. Kies het juiste blazertje dat bij je past! Ga je voor een stoere look, een casual look of wil jij een chique pak? Bij Janice.nl kun je terecht voor de mooiste blazers met super Nederlandse pasvorm.

Blazers kun je op veel andere items combineren. Je draagt colberts op zowel jeans, rokjes, jurken, een leren broek of bijpassende pantalon. Kies je voor een key-piece blazer, houdt dan de rest van je look rustig.

In deze blog leggen we je uit hoe je blazers kunt combineren en dragen. Laat je bij Janice inspireren voor de juiste look en bekijk ons assortiment blazers en jasjes.

Waarom moet dat ene mooie blazertje in je kast

– Forever Stylish: Met het juiste blazertje geef je net wat meer aan iedere look! Wil je het allemaal nog een stapje verder brengen? Draag hem dan van top tot teen gestyled met bijpassende pantalon en mooie pumps

– Je kunt ‘m eindeloos combineren: Iedere dames blazer kun je op alles combineren Op een jeans, leren legging, een minirok of jurk. Ga je voor een oversized double breasted jasje of juist voor een mooi getailleerd exemplaar?
Je kunt met meerdere verschillende blazers in je kast dus moeilijk de mist in gaan.

– Never out of fashion: Sinds 1850 in de modebeeld gekomen door de Franse Minister van Financiën Jean-Baptiste Colbert. En sindsdien niet meer uit het modebeeld weg te slaan. Een blazer of colbert is altijd on trend. Een belangrijk en niet te missen item voor je garderobe.

– Voor ieder figuur een perfect blazertje: Iedere vrouw kan stralen in een blazer dat haar figuur het meest laat stralen. Wil jij meer vrouwelijke vormen creëren? Kies dan voor een getailleerd exemplaar. Heb je brede schouders? Dan staan lange, rechte blazers juist mooi. Juist een wat bredere taille? Dan doet een blazer met schoudervulling het bij jou goed.

– Draag een blazer ook als tussenjas: We hebben al lang geen hele dikke winterjassen meer nodig. Niet alleen hebben we geen enorm strenge winters meer, ook seizoen we met eigen vervoer en stappen we voor de deur in en stappen we uit voor de ingang van de bestemming. Met een blazer overbrug je deze periode…en schitter je meteen bij binnenkomst!

Ashton Blazer Black Plaid: Click Here
Leren Douglas Legging: Click Here
Owen Coltrui Leopard: Click Here

Ashton Plaid Nude Blazer: Click Here
Milo Coltrui: Click Here
Curtis Plaid Nude Broek: Click Here

5 Styling Tips voor je blazer

-1 Een strakke coltrui is perfect om onder een blazer te dragen. De combinaties zijn eindeloos: speel gerust een beetje met kleuren en prints. Heel elegant wordt de combinatie van blazer en coltrui in een ton-sur-ton uitvoering! Ons Milo coltruitje is gemaakt van de mooiste viscose.

-2 Ton sûr Ton…draag een full-on-same-color look. Niet alleen de passende kleur pantalon bij je blazer, maar een passende blouse, viscose of zijde. Wil je toch nog at contrast, gooi dan een stoere leren riem over het jasje.

-3 Waarom zou je een blazer alleen bij een broek dragen? Wat dacht je van de combi blazer en jurk? Er staat nergens geschreven dat je niet een beetje creatief mag worden. Het contrast tussen een oversized double breasted blazer en een vlotte jurk kan er superspannend uitzien! Draag daaronder mooie laarsjes om de look compleet te maken

-4 Draag je chique blazer niet alleen op de bijpassende pantalon, maar ga ook voor een ander contrast. Wat dacht je van een destroyed boufriend jeans of een leren broek? Chique op stoer…een look die je dit seizoen veel ziet.

-5 Een oversized jasje op een kort rokje. Chique contrasteert hier met susualiteit. Lang en kort.

Luke Red Blazer: Click Here
Milo Purple Coltrui: Click Here
Curtis Red Broek: Click Here

Luke Purple Blazer: Click Here
Bobby Brown Blouse: Click Here
Curtis Purple Broek: Click Here

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwtjes?

Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief. Volg ons ook op facebook, instagram en Linkedin.

X