Het perfecte jurkje voor kerst

19 december 2020

De feestdagen staan voor de deur en daarom laten wij je wat kerst jurken zien. Mooie lange jurken met prints en jurkjes in uni kleuren. Voor iedereen zit er wel een mooie jurk bij, waarmee je thuis comfortabel kun shinen.

We kunnen deze kerst niet anders dan thuis in een klein groepje samen zijn. Misschien zit daar ook wel wat moois in…het hoeft niet altijd groots te zijn om te genieten en de liefde te vieren. Wij hebben dit seizoen enorm hard, ENORM hard gewerkt. Daarom zijn deze dagen voor ons belangrijk om even bij te komen. Lekker met z’n 2en Chinees Fonduen, filmpje op de bank en op tijd naar bed. Nu zouden we deze kerst sowieso al bijna 2 maanden in Thailand zitten, onze dromen en neus achter na, dus deze kerst is wat het is.

Je moet soms ook het lot accepteren en kijken hoe je het het beste naar je hand kunt zetten. Van Thailand naar Lockdown 2 en nog zijn we enorm gelukkig, ookal dachten we het meest gelukkig te zijn op een strand met palmbomen en een cocktail in onze hand. Nee, we zijn hier gelukkig, met alles wat wel kan: Een mooi bedrijf dat mega loopt, super buren, lieve collega’s, een ver overtreffend toekomst perspectief, goeie productie partners en achteraf, ons beste jaar ooit!

Wij wensen jullie hele fijne feestdagen, veel liefde, gezondheid, geluk, het zien van mogelijkheden en een prachtig 2021!

Janice

Liam Galaxy

De Liam Galaxy is gemaakt van een zachte viscose kwaliteit met een lurex draadje er door heen. Het lichte glittertje is echt iets voor de feestdagen. Een zwarte jurk is altijd goed, maar ook saai. Daarom hebben wij een zwarte dames jurk met een kleurrijke opdruk gemaakt. De kleurtjes die zijn verwerkt in de jurk maken het makkelijk om dit jurkje met alle schoentjes op laarsjes te combineren.

Bekijk de Liam Galaxy hier!

Sam Paintball

Ook deze jurk is gemaakt van een zachte viscose kwaliteit. De lange jurk is licht van gewicht en heeft aan de bovenkant wat knoopjes en een koord in de taille. Je kunt ook op deze jurk een mooie leren riem dragen om de taille meer te laten spreken. Maxi jurken draag je niet alleen in de zomer, maar zeker ook in de winter. Met hoge laarzen of juist korte laarsjes.

Bekijk de Sam Paintball hier!

George Paarse Panterprint

Panterprint is altijd goed en niet uit het modebeeld weg te denken. Deze lange viscose doorknoop jurk staat hier mooi met de lila leren lakriem. Het lichte contrast van de kleur brengt diepte in de look.

Bekijk de Paarse Panterprint jurk hier!

Travis Blue

Ga je voor comfort en klasse…dan kies je de viscose gebreide Travis jurk. Heerlijk te dragen met hoge laarzen of juist korte, maar ook super comfortabel met een stel hippe sneakers. Sjiek op de bank! Deze gebreide dames jurk is een musthave

Bekijk de Travis Blue hier!

Liam Blossom Nude

Rood is ook een mooie kerst kleur, daarom zou je ook kunnen stralen met de Liam Blossom Nude. Een viscose jurkje met een lichte basis kleur en een stralend rode print er op. Een lichte jurk is niet alleen mooi in de zomer, ook in koude winter dagen kun je zo’n jurk warm dragen. Combineer de rode leren “Sonny” lakriem er op, een wit of rood laarsje er onder en je bent klaar! Lady in ( alsmost ) red! Alle ogen zullen op je gericht staan.

Bekijk de Liam Blossom Nude hier!

Logan Blossom Nude

Ook deze lange dames jurk met lichte basis kleur is natuurlijk een plaatje voor de feestdagen. De rode leren lakriem kan ook hier op gedragen worden. Combineer deze lange jurk met een rood leren jack en mooi laarsjes. Ga je voor een meer comfy look, draag dan een wollen vest over deze mooie jurk met rode bloemen print.

Bekijk de Logan Blossom Nude hier!

George Letters Nude

We houden van deze nude kleurige jurk met letter print. Alle prints maken we zelf, zo ook deze! De zachte satijn viscose draagt heerlijk op je huid. De beige en oranje tinten geven de jurk warmte. Draag deze jurk met cognac laarsjes en een mooie blazer of wollen trui, zoals de Aiden Orange.

Bekijk de George Letters Nude hier!

Travis Brown

Ben jij meer een herfst type, dan staat deze kleur misschien beter bij jou. Mooi met cognac laarsjes, slangen print laarzen of juist zwart. Kijk welke contrast kleur het mooist bij jou staat. Deze gebreide dames jurk met col draag je niet alleen nu, maar gaat lekker mee naar het voorjaar. Viscose ademt en reguleert temperatuur.

Bekijk de Travis Brown hier!

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwtjes?

Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief. Volg ons ook op facebook, instagram en Linkedin.

X