Het perfecte jumpsuit

16 april 2021

De jumpsuit van Janice is gemaakt van zachte stretch denim. Jumpsuits zijn super makkelijk kleding stukken om heel snel een originele outfit mee te creëren. Ze zijn enorm veelzijdig te combineren en besparen je een hoop tijd tijdens het kiezen van je outfit. Jumpsuit, schoenen aan en klaar!

Vrouwelijk en stoer: in jumpsuits voel je je zelfverzekerd.

Ontdek hier de jumpsuit collectie van Janice.nl

Jumpsuits van Janice

De jumpsuits van Janice zijn een mode item die iedere vrouw in haar kledingkast moet hebben. De jumpsuit is lange tijd weggeweest, maar sinds een aantal jaar is dit kledingstuk ineens weer populair! De damesjumpsuit is eenvoudig gezegd een one-piece, maar daarmee houdt de algemene beschrijving op, want een jumpsuit is verkrijgbaar in zo’n beetje alle denkbare modellen, stijlen en stoffen.

Hoe draag en combineer je een jumpsuit

De combinatie mogelijkheden met een jumpsuit zijn eindeloos. Jumpsuits zijn een soort kameleon. Door je jumpsuit voor de gelegenheid af te stylen, kun je deze one-piece voor veel gelegenheden gebruiken.

In deze blog geef ik je een aantal manieren om de jumpsuit te dragen en combineren.

Combineer je Jumpsuit standaard

Een logische, voor de hand liggende, manier is om de jumpsuit op zichzelf te dragen. Geen poespas, geen up-schmuck, just the suit.

De meeste jumpsuits bestaan uit één kleur, wil je dan toch wat toevoegen, denk dan aan een ketting, opvallende oorbellen of een mooie leren riem.

Wanneer je een zwarte jumpsuit draagt kan een felle lippenstift erg chique staan en zullen alle ogen daarop gericht zijn. Ben je niet heel groot, kan een kledingstuk uit 1 stuk, in 1 kleur je juist lengte geven! Oude kleurige schoenen er onder of juist in de kleur van het pak en je missie is geslaagd. 

Combineer je Jumpsuit chique

Je weet dat onze witte katoenen blouse, de Kygo, een van mijn persoonlijke toppers behoort. Draag onder je jumpsuit een witte blouse voor een chique look. Pas je kapsel er bij aan, een sjaaltje geknoopt om je nek en kleine oorbellen. Net iets klassieker. Mooie pumps en je mantel over je schouders

Combineer je Jumpsuit casual

Met een coltruien of shirt onder je jumpsuit ga je voor een stoere en mannelijke look. Laat het bovenste gedeelte van je jumpsuit open zet een leuke hoed op, draag stoere boots en een suède jasje over je schouders en je hebt een stoere look voor dagelijks gebruik.

Combineer je Jumpsuit met een leren jack

Ik ben gek op ons leren bikerjack, de Otis. Er zijn verschillende redenen om van leer te houden; het is stoer, comfortabel, duurzaam en de belangrijkste van allemaal; het past overal bij! Je leren jas draag je bij alles; broeken, pakken, rokken en natuurlijk op jumpsuits! Om de een of andere reden, is een biker jack niet alleen rock ready, maar ook work ready. Een zwart leren jack kan altijd, maar wil je voor iets meer pit, pak dan een witte of rode.

Combineer je Jumpsuit met een blazer

Deze look is nu helemaal hot, een oversized of double breasted dames blazer over je jumpsuit. Je kunt de mouwen naar boven stropen of oprollen, maar natuurlijk ook los naar beneden laten. Voor de winter vind ik het heel leuk, om je oversized jasje te combineren met een riem die je dan goed aansnoert.

Combineer je Jumpsuit met een vest

Een wollen vest kan natuurlijk voor de koudere dagen ook over je jumpsuit gecombineerd worden. Combineer dit voor een Sporty look dan met sneakers, en voor een stoere look met kistjes of boots. Onze wollen vesten en truien zijn gemaakt van de zachtste materialen die niet krassen of jeuken. Cashmere, merinos wol en baby alpaca zijn duurzame en mooie materialen.

Shop je nieuwe jumpsuit bij Janice.nl en volg ons op Instagram voor meer inspiratie.

X