Dierenprint jurken en blouses

19 maart 2021

Dierenprints

De dierenprint jurken en blouses horen weer helemaal bij de mode van nu. Het is een tijdje uit de mode geweest, maar de laatste seizoenen is een dierenprint jurk weer helemaal trendy! Maar, tijden veranderen! Janice is weer aan de slag gegaan met een unieke dierenprint, een die tijdloos is.

Dit seizoen heeft Janice gekozen voor een tijger dierenprint die als inspiratie delfts blauw heeft. Al jaren verzamelt hij Delfts Blauwe vage, borden, service…het kan niet blauw genoeg zijn. De dierenprint kleding die hij deze keer ontworpen heeft, past bij de mode van vandaag. Tijgerprint jurken, blouses en rokken gemaakt van een super fijne viscose kwaliteit. Deze viscose crêpe is juist deze zomer erg aangenaam, omdat viscose ademt.Unieke dierenprints in duurzame materialen. Deze unieke kledingstukken zullen niet alleen heerlijk dragen, maar ook veel complimenten opleveren!

Dat dierenprint jurken en blouses een musthave blijven is niet heel gek, want de dierenprints hebben een uitstraling die perfect past bij de kleurrijke mode die nu internationaal de trend vormt. Denk aan multicolor dierenprints, prints in felle kleuren en de combinatie van effen kleuren met een leuke dierenprint. De Delfts Blauwe variant past zeker in dit rijtje als trendy eyecatcher.

Tegenwoordig is het echt niet meer alleen tijger en zebra! Ga voor roze, paars, groen, blauw of zelfs multicolor. Alle dierenprints hebben een geheel eigen karakter met een moderne uitstraling. Zeker perfect voor echte fashionista’s!
Neem vooral ook even een kijkje bij onze paarse dierenprint jurken. De Cheetah print is dit seizoen ook helemaal hot en het lila de trendkleur van het seizoen.

Val op met een dierenprint

Een dierenprint combineren in je dagelijkse outfit is zeker geen verkeerde keuze, vooral niet als jij op wilt vallen met een gedurfde en moderne look. Wat dacht je bijvoorbeeld van een leuke dierenprint blouse op een pantalon of lichte jeans?
Een hippe animalprint jurk met een spijkerjasje en kleurrijke hakken er onder.
Combineer ook gerust een maxidress met kleurrijke dierenprint met een leren biker jack en stoere laarsjes, of juist een pittig tijgerblousje onder een mooi dames pak. Draag de cashmere Brody trui op het tijgerprint Jamie rokje met witte sneakers of laarsjes…Dit zijn nog slechts mogelijkheden, want je kunt echt van alles krijgen met een leuk dierenprintje.

Dierenprints van Janice

Dierenprints zijn weer helemaal hot en horen bij de mode van nu. Kleding met een dierenprint is helemaal terug van weggeweest en hoort er tegenwoordig weer helemaal bij. Ben jij op zoek naar een mooie dierenprint look, zoek dan niet verder. De tijgerprints van Janice zijn een echte musthave dit seizoen.

Janice als animalprint lover

Animalprints passen perfect bij de kleurrijke mode van tegenwoordig. Het blijft hierbij niet alleen bij de mega bekende panterprint, maar ook kleding met een zebra- en tijgerprint bepalen het huidige straatbeeld.

Panterprint, tijgerprint, cheetah of slangenprint?

Panterprint is al een tijdje niet weg te denken, maar een hele nieuwe trend die we voorbij zien komen is kleding met slangenprint. Daarom hebben we de leukste dames blouses en jasjes met tijgerprint en cheetahprint toegevoegd aan onze nieuwe collectie.

Go wild or go home

The Musthaves heeft een ruim aanbod aan panterprint kleding die je allemaal terug kunt vinden in deze categorie. Wat dacht je van onze Go Wild Shirts? Of onze luipaardprint vesten? Nieuw in onze dierenprint categorie zijn onze leren slangenprinttassen. Go wild en shop jouw ultieme dierenprint Musthave online in onze webshop voor een outfit met een geheel eigen karakter!

Accessorize

Natuurlijk zijn er ook diverse accessoires voorzien van een dierenprintje, zodat je jouw coole outfit helemaal af kunt maken in stijl. Draag een riem met dierenprint om je jurk en combineer dit met trendy hakken met dierenprint voor een mooi geheel. Je kunt echt alles met elkaar combineren en er elke dag opnieuw supertrendy en fashionable uitzien. Wie wil dat nu niet?

Shop je nieuwe dierenprint jurk en blouse online bij Janice en volg ons voor insop op Instagram!

X