Dierenprint Jurk en Blouse

29 april 2021

De Dierenprint jurk en blouse hoort weer helemaal bij de mode van nu. Een tijd lang is de dierenprint niet erg geliefd geweest en dit had vooral te maken met het feit dat het er allemaal een beetje hetzelfde uitzag. Maar, tijden veranderen! Tegenwoordig hoort de dierenprint er weer helemaal bij.
Denk aan multicolor dierenprints, prints in felle kleuren en de combinatie van effen kleuren met een leuke dierenprint. Tegenwoordig is het echt niet meer alleen tijger en zebra! Ga voor paars, groen, blauw of zelfs multicolor. Alle dierenprints hebben een geheel eigen karakter met een moderne uitstraling. Zeker perfect voor echte fashionista’s!

Ontdek hier de dierenprint jurken een blouses van Janice!

Opvallen met een dierenprint

Een dierenprint opnemen in je dagelijkse outfit is zeker geen verkeerde keuze, vooral niet als jij op wilt vallen met een gedurfde en moderne look. Wat dacht je bijvoorbeeld van een leuke dierenprint blouse als de Lucas op een leren broek? Of lange zebra rok met en een Lee shirtje? Dit zijn nog slechts mogelijkheden, want je kunt echt van alles krijgen met een leuk dierenprintje.

Ga voor een stoere jas, een musthave zomerjurk of coltrui met een mooie dierenprint. Natuurlijk zijn er ook diverse accessoires voorzien van een dierenprintje, zodat je jouw coole outfit helemaal af kunt maken in stijl. Draag een riem met dierenprint om je spijkerbroek of als keypiece op je jurk. Je kunt echt alles met elkaar combineren en er elke dag opnieuw supertrendy en fashionable uitzien.

Dierenrpint jurken en blouses van viscose

De blouses en jurken die Janice in de collectie heeft, worden gemaakt van viscose. Het fijne van viscose kleding is, dat het natuurlijk is en ademt. Viscose draagt heerlijk en is in heel veel varianten te krijgen.

Musthave dierenpint kleding

Animalprints passen perfect bij de kleurrijke mode van tegenwoordig. Het blijft hierbij niet alleen bij de mega bekende panterprint, maar ook kleding met een cheetah, croco- en tijgerprint bepalen het huidige straatbeeld.

Panterprint , Zeebraprint of Tijgerprint

Panterprint is al een tijdje niet weg te denken, maar een hele nieuwe trend die we voorbij zien komen is kleding met tijgerprintprint. Daarom hebben we de leukste dames blouses, rokjes en jurken met tijger print toegevoegd aan onze nieuwe collectie.

Go wild

Janice heeft een ruim aanbod aan dierenprint kleding die je allemaal terug kunt vinden in deze categorie. Wat dacht je van onze Delfts Blauwe Tijgerprint, of onze paarse cheetahprint? De groene croco is een classic? Stel bij Janice.nl je eigen animal print samen en ga voor een wilde look.

Dierenprint van Janice

Dierenprint is het printje dat dit seizoen niet in jouw garderobe mag ontbreken! De animal print is weer helemaal terug van weggeweest en is meer on-trend dan ooit. Met dit wilde printje geef je binnen no time een speelse upgrade aan jouw outfit. Hoewel we dit printje voornamelijk kennen als de tijdloze luipaarden- of zebraprint, zien we dit seizoen werkelijk alles voorbij komen. Een dierenprint jurk en blouse van Janice mag niet in je kast ontbreken!

Combineer dierenprint

Dat de animal print dit seizoen onmisbaar is, is nu vast wel duidelijk. Maar hoe combineer je dit stoere printje nou eigenlijk? Met een leopard print zit je altijd goed. Omdat deze print al snel als heftig ervaren kan worden, combineer je ‘m het best met basic items. Draag bijvoorbeeld een leren jack op een panterprint jurk, of ga voor een animal print blouse in combinatie met een effen dames broek. Ben jij een echte fashionista en houd je van een eyecatching outfit? Dan kun je print op print combineren! Maak je look af met stoere biker booties, draag er sneakers onder voor een sporty look of style je outfit af met high heels voor een sophisticated outfit. Een ding is zeker: kleding met animal print is een must dit seizoen!

Luipaardenprint, tijgerprint, croco of animal opdruk

Ga voor het tijdloze luipaardenprintje of kies voor de trendy tijgerprint. Dit seizoen vind je de animal print in allerlei kleuren en maten. ZO is dit seizoen ook de cheetah print een enorme hit! Blauw, paars, groen, niets is te gek! Of ga voor een item met een animal opdruk, zoals onze croco print? Zo vind je in onze webshop jurken en blouses met verschillende animal opdrukken.

Shop je nieuwe dierenprint jurk en blouse online bij Janice en volg ons voor meer inspiratie op Instagram.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwtjes?

Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief. Volg ons ook op facebook, instagram en Linkedin.

X