Denim Days van JANICE

26 juni 2022

Denim Days online bij JANICE

Denim Days gaan deze week van start! Tijdens deze dagen hebben we een mega actie voor je: 2e artikel 50% of derde artikel gratis! Deze aanbieding is ALLEEN tijdens de Denim Days geldig!

Schrijf je dan nu in bij onze nieuwsbrief en ben er op tijd bij! OP=OP…

Jeans, jumpsuits, denim-jurkjes en spijkerjacks…alles kun je met lekaar combineren!

Shop je nieuwe denim kleding deze week dus online bij JANICE.NL

Skinny Jeans van JANICE

Geen kledingstuk zo veelzijdig en makkelijk inzetbaar als de skinny jeans voor dames. Het is een van die mode-musthaves die inmiddels een vaste plek in onze kledingkast heeft. En dan het liefst nog in een paar verschillende kleuren en varianten. Met een skinny jeans kun je namelijk alle kanten op. Het is een fijne basic voor de rest wat de fashion wereld te bieden heeft.

“De Skinny Jeans voor dames: het meest veelzijdige fashion item ooit”

We hadden het zojuist al over de veelzijdigheid van de skinny jeans. Dat het een stylish fashion item is en altijd makkelijk te combineren. Ook met zo goed als alle schoenen uit je kast. Neem dat paar spannende pumps : die komen geweldig uit onder je skinny jeans. Dat geldt ook voor slingback ballerina’s en sleehakken, blokhakken, enkellaarsjes en platform sneakers . Maar ook met platte schoenen kan een skinny jeans goed uit de voeten: een paar chunky sneakers zorgen voor een fijn contrast en ballerina’s geven je meteen een kantoorproof look. En gelukkig is dit ideale broekje er in veel verschillende uitvoeringen. Van diepzwart en gebleekt denim tot on trend versies zoals de ripped jeans en de varianten met een extra hoge taille. De skinny jeans voor dames gaat gewoon altijd met de mode mee!

De blauwe skinny jeans James Blue van Janice is stylish, tijdloos en met alles te combineren. De James is gemaakt van zachte denim met stretch. De spijkerbroek heeft een mid rise taille. Ook deze taille band heeft stretch waardoor deze erg lekker zit. De lengte van de broekspijpen komt tot op de enkels. Je skinny jeans combineer je stylish met een pump, een blouse en colbert. Ga je comfy de deur uit, pak dan je favoriete sneakers uit de kast en je lekkerste sweater of draag er een mooi shirt op. Natuurlijk staat een leren jack en stoere laarsjes ook mooi bij je skinny spijkerbroek.

Mom Jeans van JANICE

Mom jeans zijn al jaren een trend, alleen heeft het nu een naam gekregen. De witte Mom Jeans Cooper Off White van Janice is een echt musthave voor iedere vrouw. Gemaakt van een zachte denim kwaliteit met stretch. Deze spijkerbroek heeft een middel hoge taille, een rechtere aangesloten broekspijp die iets cropped (korter) is en een lager kruis.
Het voordeel van deze pasvorm is, en dat hebben we in vele passessies met verschillende figuurtjes gemerkt, is dat de dames met iets vollere heupen, een vollere bips of een buikje, de broek iets hoger kunnen optrekken.

Je kunt deze mom jeans / boyfriend jeans dus ook een maatje kleiner nemen als je van de spijkerbroek een high waist wilt maken. Dan zit die volledig als een skinny aangesloten en wat hoger in je taille.

Heb je een slankere figuur en wil je de mom jeans stoerder dragen als een Boyfriend Jeans? Kies dan de maat die je altijd hebt en laat het kruis een beetje zakken. Heel leuk met een leren jas, shirt, blouse en sneakers. Voor een comfy look kies je voor een sweater of lekkere wollen trui. Je kunt er ook een mooi blazertje op combineren met bv laarsjes. Ga je voor een vrouwelijke look, pak dan je pumps uit de kast.

Mom jeans zijn trendy

Een populair mode-item dat in de jaren 70 voor het eerst zijn intrede deed, is weer terug in het straatbeeld. De mom jeans worden weer overal gedragen en echt niet alleen door moeders. Deze high-waisted en straight-legged jeans zitten nu eenmaal heerlijk en laten zich ook nog eens eenvoudig combineren voor een vlotte look met die ultieme relaxte uitstraling.

Wij zijn natuurlijk altijd up-to-date, wij volgen de modetrends op de voet. Daarom hebben wij hier de mom jeans van JANICE op een rijtje gezet. Het assortiment is zeer divers, precies zoals je van JANICE gewend bent.

Ga voor het klassieke denimblauw of voor een gebleekte versie als je een extra lichte tint wilt. Uiteraard kan je ook kiezen voor populaire stijlen zoals stone washed of acid washed – dat geeft zo’n gaaf effect. Neem eens een kijkje in onze online shop en je begrijpt meteen waar we het over hebben.

Mom jeans shop je online bij JANICE

Boyfriend jeans van JANICE

Voor vrouwen die net even wat meer ‘baggy’ model zoeken is de boyfriend jeans van JANICE de ideale fit. Het is al lang niet meer echt ‘een broek van je boyfriend’, maar wel gebaseerd op het idee dat je die heerlijke wijde broek van je vriendje aantrekt, gewoon omdat je op dat moment even geen zin hebt in je eigen broek. De boyfriend jeans straalt 100% nonchalance uit en met dit model creëer je dan ook heel gemakkelijk een relaxte en toch stoere look.

Boyfriend spijkerbroeken

De blauwe boyfriend jeans Morgan Blue van Janice is stylish, tijdloos en met alles te combineren. De Morgan is gemaakt van zachte denim met stretch en heeft een 5 pocket constructie. De high-rise taille geven de broek een lichte 80’s feeling. Ook deze taille band heeft stretch waardoor deze erg lekker zit. Rechte broekspijpen die net boven de enkels stoppen.
Je boyfriend jeans combineer je stylish met een pump, een blouse en colbert. Ga je comfy de deur uit, pak dan je favoriete sneakers uit de kast en je lekkerste sweater of draag er een mooi linnen shirt op. Natuurlijk staat een leren jack en stoere laarsjes ook mooi bij je skinny spijkerbroek.

Bestel je nieuwe boyfriend jeans nu online bij JANICE

De zwarte dames worker broek Duke is gemaakt van katoen met elastan. Het chino model heeft een mid rise tailleband met riem lussen. Een andere naam voor deze broek is “cargo pants“.We hebben hier een worker pasvorm gecombineerd met die van een chino. 2 makkelijke steekzakken en aan de zijkanten van de benen vindt je pockets. Dit katoen-denim broekje draag je het hele jaar door.

Combineer deze comfortabele worker broek met een linnen shirt en sneakers. Top it off met onze Preston kimono of Russel vest. Wil je een rijke uitstraling, ga dan voor de zijde Tom top er op met het room witte Nash blazertje. Ontdek hier alle dames broeken van Janice.

Bestel je nieuwe worker jeans nu online bij JANICE

Jeans jurken van JANICE

Jeans jurken met een jasje, hakken en een heftige zonnebril en je hebt instant glamour. Petje op en een paar sneakers en je hebt ineens een totaal andere outfit met dezelfde jurk. Draag deze all time favoriet in jurkvorm voor een volledige jeans look.

Jeans jurken voor stijl variaties in alle seizoenen

De overgooier draag je zomer en lente met een fris hemdje eronder, waarbij je kunt kiezen tussen simpel of een romantisch randje. Bij koelere temperaturen trek je er iets met lange mouwen onder aan, zoals een dikker T-shirt of coltrui. Ook denim op denim staat in verschillende kleuren echt super, zoals een mooi jeansoverhemd. Van casual tot sportief of sexy, jeans jurken

Denim Jurken

De sterkere en wat stuggere denim is goed geschikt voor jurken met een duidelijke snit. Deze draag je in de winter met een legging of dikke panty en stevige lange laarzen eronder.Een top tot teen denim-look is te gek. Het silhouet breken met een leren riem, gevlochten ceintuur met etnische print geeft je opties tot variëren.

Bestel je nieuwe jeans jurk nu online bij JANICE

Het denim jumpsuit van Janice is gemaakt van een fijne zachte spijkerstof met stretch. Dames jumpsuits zijn dit seizoen erg trendy. De stof voelt erg zacht aan en geeft goed mee als je er in beweegt. De stoere fit met rechte broekspijpen heeft een vrouwelijk accent door de elastieken band die in het rugpand zit. Daardoor tailleert de jumpsuit toch een beetje en kun je dat met de bijgeleverde riem accentueren. Het pak heeft zilver kleurige Janice knopen. Verkrijgbaar in 3 kleuren: spijkerstof, lila en beige. Een spijker jumpsuit is tijdloos en het hele jaar door te combineren.

Bestel je nieuwe denim jumpsuits nu online bij JANICE

Denim Deals voor dames bij JANICE

Tijdens de Denim Days hebben we mega Denim Deals voor dames. Voor iedere vrouw is er een perfecte jeans te vinden tegen een scherpe prijs. Laat je inspireren door de verschillende fits, wassingen, merken en stijlen. De uitgebreide Denim Deals collectie bestaat niet alleen uit jeans met verschillende fits zoals skinny of cropped fits. Je kunt daarnaast kiezen uit de jumpsuits, denim rokken en spijkerjacks. Tijdens de Denim Deals kun je alle stylen mixen om je maximale korting te benutten.

Denim Days online

Tijdens de Denim Days staan wij online voor je klaar voor persoonlijke service, maatadvies en de laatste trends. Online shop je ook de nieuwste jeans uit de Denim Days actie van JANICE. Bestel jouw favoriete jeans, jumpsuit, spijkerjack en denim rok nu online en ontvang je nieuwe outfit zo snel mogelijk thuis.

Shop je favoriete denim artikelen en spijkerbroek nu online bij janice.nl

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwtjes?

Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief. Volg ons ook op facebook, instagram en Linkedin.

X