De Mooiste Prints Van Janice 2020

13 maart 2020

PRINT MUSTHAVES

Prints fleuren je kast op! Zo kun je een hele klassieke look pit geven met de juiste print. Zo zijn er prints die je ieder seizoen weer ziet terug komen, maar ook prints die echte trends zijn.

Er zijn van die prints die het áltijd goed doen. De camouflage print bijvoorbeeld. Of de leopard print. Het zijn stuk voor stuk klassiekers die niet in je kast mogen ontbreken.

CLASSICS VERSUS TRENDS

Maar ook prints zijn onderhevig aan trends. En dus krijgt die streep print zomaar opeens concurrentie van de kleurrijke multi print en lijkt de zebra print de leopard print van zijn troon te stoten. Ben jij benieuwd welke print trends domineren aankomende lente en zomer? We hebben de mooiste prints van 2020 voor je op een rijtje gezet.

CAMOUFLAGE PRINT

De camouflage vierde zijn hoogtij dagen in de jaren ’90 en lijkt nu terug voor een heuse comeback tour. En stiekem zij we best blij voor deze revival. Waar de print ooit bedoeld was om vooral niet op te vallen zul je dit seizoen het tegenovergestelde bereiken. Hij is stoer, hij is sexy, hij is rauw. En je wil ‘m. Let maar op.

We zien veel blazers, blouses, jurken en broeken inde camouflage print. Gebruik de juiste styling en pas zo je stoere look aan naar een chique. Door alleen al je schoenen te veranderen, kun je je outfit een heel andere look geven. Shop de camouflage print online bij janice.nl

DIERENPRINTS

Dierenprint is het printje dat dit seizoen niet in jouw garderobe mag ontbreken! De animal print is weer helemaal terug van weggeweest en is meer on-trend dan ooit. Met een van de dieren prints  geef je een pittige upgrade aan jouw outfit. Hoewel we dit printje voornamelijk kennen als de tijdloze luipaarden- of zebraprint, zien we dit seizoen ook veel slangenprints voorbij komen

 

WHAT ANIMAL ARE YOU?

Dat de animal print dit seizoen onmisbaar is, is nu vast wel duidelijk. Maar hoe combineer je dit stoere printje nou eigenlijk?  De meeste bekende dieren print is de  luipaardenprint  en daarmee zit je altijd goed. Ga jij voor een all over print, of vind je dat te opvallend, dan combineer je dat met uni items. Combineer een luipaard blouse op een jeans of geef je pak meer pit met een luipaard blouse. Bij ons zie je leopard blouses en jurken.

De nummer 2 dit seizoen is de zebra print, waarbij de zwart wit variant boven aan staat. Deze print is heel breed te dragen en te combineren. Ontdek onze zebra print blazer, broek, blouse en jurken hier op janice.nl.

SLANGEN PRINT

De slangenprint zie je in verschillende kleurcombinaties. De meest voorkomende 2 kleuren zijn de grijze en bruine kleur, maar dit seizoen zie je ook kleurrijke varianten. In onze collectie zie je 3 varianten, namelijk de grijze variant, de blauwe en de roze slangen print.

Het slangenprint leren Otis biker jack is met alles te combineren. Zo kun je het jack stoer dragen op een jeans, maar staat hij ook heel rijk op een uni combi en laat je de Otis Biker het keypiece van je outfit zijn. Onze viscose Logan slangenprint jurk is een eyecatcher op zich, de print is heel kleurrijk en vibrant.

KLEURRIJKE PRINTS

Sinds een aantal seizoenen zijn de kleurrijke prints ook helemaal hip. Colorblocking prints, drukke contrasterende items bij elkaar die 1 print vormen. Wij hebben dit seizoen ook een hele kleurrijke print, namelijk de Eclectic Collector

Deze print is ideaal te combineren bij uni kleding stukken omdat deze print dan als keypiece kan functioneren. Ontdek onze eclectici collector hier

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwtjes?

Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief. Volg ons ook op facebook, instagram en Linkedin.

X