De leukste dames blouses shop je bij JANICE

3 september 2022

In een blouse zie je er altijd goed uit en voel je je zelfverzekerd!

Een dames blouse zorgt ervoor dat je er altijd gekleed uitziet. Het gevoel en de uitstraling van de blouse zorgt daar voor. De meeste blouses zijn gemaakt van gladde materialen en hebben mooie details. Rijke knoopjes of een getailleerde pasvorm, ruffels of gemaakt van de mooiste zijde kwaliteiten.

Zo kan een mooi kraagje er al voor zorgen dat de blouse net iets meer heeft. Daarom is de blouse ook het perfecte kledingstuk om aan te trekken wanneer je het even niet meer weet. Combineer bloesjes met blazers voor een geklede look of draag er juist een trui overheen om de trui classy te maken. Zorgen om kreukels hoef je niet te hebben, want de meeste blousjes zijn zo samengesteld met een klein beetje rek in de stof zit.

De witte kantoenen blouse is een kledingstuk dat elke stijlvolle vrouw in haar kledingkast moet hebben. Een knisperend wit overhemd , waar de Fransen zo gek op zijn, staat werkelijk bij alles. Crispy clean met white court sneakers onder een donkere jeans. Naast het basis witte overhemd voor dames, zijn er natuurlijk ontzettend veel verschillende soorten bloesjes te shoppen. Een zwarte blouse is ook zo’n alleskunner die je naar werk draagt, maar met een paar grote oorbellen net zo goed naar een diner of borrel. Vergeet ook zeker niet het geprinte overhemd toe te voegen aan je collectie, want dat is zo’n hot item dat echt niet mag ontbreken in je kledingkast. Met een print blouse fleur je je hele look op!

Hier stellen we je de dames blouses van JANICE voor!

Damesblouses: Flatterend en allround te combineren

Flatterend voor je figuur en geschikt voor alle gelegenheden. Blouses of tunieken zijn een must-have voor elke vrouw. Klassiek, elegant, sportief of zomers. JANICE laat zien welke blouses geschikt zijn voor welke gelegenheid.

Blouses voor dames – stijlvolle combinaties

Blouses zijn verkrijgbaar in ontelbare variaties: als tuniek, met strik, overhemdblouse, zijden blouse of blousetop. Luchtige zijde in de zomer, katoen in de herfst en winter. Ze zijn een onmisbaar onderdeel van je garderobe. Altijd actueel en tijdloos. Damesblouses van JANICE volgen elke trend.

De perfecte damesblouse voor elke gelegenheid

Mooi, modern en vrouwelijk tegelijk – bijna geen enkel kledingstuk is zo veelzijdig en toch zo eenvoudig. En wat is zo goed aan een damesblouse van JANICE? Je kunt hem gewoon overal bij dragen en je zult er verbluffend mooi uitzien. Er zijn een paar dingen om in gedachten te houden, vooral op kantoor, zodat je geen modeflater slaat.

Zijden blouses van JANICE

Een zijden top of blouse is een must have voor elke vrouw. Deze lichte en luchtige klassieker van topkwaliteit is zeer veelzijdig te combineren en bovendien tijdloos. De perfecte zijden blouse valt soepel om je lichaam, past bij alle gelegenheden en is uitgevoerd in een tijdloos design met moderne twist. In dit kledingstuk kom je altijd elegant en vrouwelijk voor de dag zonder overdressed te zijn.

Blouses met print

Ontdek de leukste tuniek en blouses met prints van JANICE. Deze musthaves blousjes zijn voorzien van een dierenprint, fantasie print en andere leuke opdrukken. Welke unieke blouse gaat jouw outfit afmaken? Shop jouw nieuwe bloesjes vandaag nog online bij www.janice.nl

Blouses met ruffles en rouches

Ruches vormen een welkome blikvanger die de aandacht kunnen vestigen op de juiste plaatsen en verhoudingen kunnen optimaliseren. Zeer ronde vrouwen kiezen ervoor de ruches op de armen of schouders te dragen. Ruches aan het decolleté en de voorste zijnaden zijn geen geschikte plek voor ruches, omdat ze daar voor nog meer volume zorgen.

Boven pompeus, onder vlak

Ruches kunnen bij zowel eenkleurige als kleurrijke onderstukken. Omdat met ruches op de blouse al veel pit in de look wordt gebracht, zorgen eenvoudige rokken en broeken voor een rustige balans. Een eenkleurige, donkere kokerrok of skinny jeans zijn goede begeleiders. Een lange ruches blouse past ook prachtig bij leren broeken.

Zo krijg je ruches na het wassen weer kreuk vrij:
bewerk de blouse met een strijkspray, strijk dan de ruches een voor een met de hand glad en vervolgens nog met de punt van het strijkijzer.

Shop je nieuwe blouse voor dit seizoen online bij JANICE en straal iedere dag weer in een mooie frisse outfit van www.janice.nl

X