De beste zomerjurken voor op terras

20 april 2021

De beste zomerjurken voor op het terras vind je natuurlijk online bij Janice! Lekker in de zon genieten van een heerlijk drankje in een mooie jurk van rijke materialen.

Het is belangrijk om een jurk te kiezen die van natuurlijk materiaal gemaakt is en ademt. Stoffen als viscose, cupro, zijde en katoen ademen en reguleren de temperatuur.

Of je nu kiest voor een rijke zijde damesjurk, een lichte viscose doorknoopjurk, een luchtig gebreide viscose of een curpo variant…voor de perfect zomerjurk kun je zeker terecht bij Janice.

Ontdek hier de selectie zomerjurken van Janice om stylish gekleed op terras te gaan!

De Iggy Rollercoaster is een wikkeljurk,
gemaakt van stretch viscose

De Jimmy Mixtape is een babydoll jurk,
gemaakt van luchtige viscose.

De George Silk Pink is een doorknoop jurk,
gemaakt van stretch zijde

De Liam Aztec is een midi-jurk,
gemaakt van luchtige crêpe viscose met lurex draad

De George Croco is een doorknoopjurk met steekzakken,
gemaakt van luchtige viscose.

De Logan Tiger is een maxi-dress,
gemaakt van luchtige crêpe viscose.

De Iggy Scratchcard is een wikkeljurk,
gemaakt van stretch viscose.

De George Mixtape is een doorknoopjurk,
gemaakt van luchtige crepe viscose

De George Silk Green is een doorknoop jurk,
gemaakt van stretch zijde.

De Logan Aztec is een maxi-jurk,
gemaakt van luchtige crêpe viscose met lurex draad

De luchtig gebreide Travis jurk,
is gemaakt van zachte viscose.

De luchtig gebreide Travis jurk,
is gemaak van zachte viscose

Zomerjurken van Janice

Welk kledingstuk is veelzijdiger dan een zomerjurk? Onze collectie jurken bestaat uit casual, zakelijke, opvallend gekleurde en versierde jurkjes. Bestel je jurken online bij Janice.nl. Kies je voor een midi of maxi, of ga voor de klassieke print jurk. We bieden een groot aanbod in zowel effen als prints, geschikt voor elke gelegenheid…zeker voor het terras!

Kies zomerjurkje waar je blij van wordt

Geen seizoen is zo goed voor terrasjes, festivals of tuinfeesten als de zomer. Hang alvast een viscose dress in je kledingkast voor de heerlijke uitjes en bbq-parties waar je zeker voor wordt uitgenodigd. Wij hebben een aantal exemplaren gevonden die niet alleen trendy zijn maar ook nog eens heerlijk zitten. Heb je een beetje lef? Dan kun je met zomerjurken helemaal los gaan…prints, uni’s, afgekleed met mooie accessoires of lekker kleurrijk? Kies voor op je volgende festival bijvoorbeeld een bloemenprint met een van de multi color-items key piece accessoires uit onze online shop. Of kies voor een excentrieke snit met een echte knalkleur voor die hippe beachparty.

Strak en zakelijk, cool en nonchalant of zwierig en vrouwelijk: zomerjurkjes van Janice zijn een echte musthave voor zonnige dagen. Kies voor verschillende stijlen zodat je voor iedere mood het juiste jurkje bij de hand hebt. Warme stranddagen en heerlijke zonnige dagen in het park verdienen een trendy summer dress. Stippeltjes bijvoorbeeld of breng anderen optisch in de war met een effen lijfje en bedrukte rok.

Met een zomerjurkje zie je er betoverend uit

Sommige zomerjurkjes voor dames hebben een recht model. Ze vallen nonchalant om je lichaam, voor een casual uitstraling. Of juist getailleerd, zoals de viscose gebreide Travis jurk: tijdloos, luchtig, vrouwelijk en een beetje comfortabel. Andere modellen zijn simpel chic of een beetje boho, zoals de Sam en de Logan. Trendy jurken in rijke uni kleuren of vrolijke prints. Kleuren, vormen en stoffen bepalen het karakter van elke zomerjurk. Zo kun je spelen met stijlen. Of je nu de aandacht wil trekken of goed gekleed wilt zijn voor je werk, kies elke dag de stijl die past bij je gevoel.

Keuze te over uit stijlen, kleuren en fijne stoffen

Het is een goed idee om veel van deze zomerjurkjes in je kast te hebben. Viscose is ook een fijne stof. Het is een soort kunstzijde. Het valt net zo soepel als zijde, maar is lekker zacht. Echt perfect voor een model met een zwierige rok. Het is ook een stof die mooi blijft. Kies je voor een maxi jurk voor lange avonden op het strand? Een kort strak jurkje voor in de stad? Of een klassiek model dat altijd hoge ogen gooit? Welke zomerjurk je ook kiest, je gaat de show stelen!

Shop je nieuwe zomerjurk voor het terras online bij Janice.nl en volg ons online op Instagram.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwtjes?

Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief. Volg ons ook op facebook, instagram en Linkedin.

X