De 5 witte musthaves voor je garderobe

27 mei 2022

Wit, witter witst! In deze blog willen we je 5x witte kleding musthaves voor jouw garderobe uitleggen. Er bestaan tegenwoordig talloze wittinten: spierwit, ecru, crème, off white en nog veel meer. Witte kleding items zijn fris, ontzettend tijdloos en staat iedereen. Combineer de witte items gewaagd met elkaar of draag ze mooi afzonderlijk.

Straal deze zomer ook in witte musthave kledingstukken van JANICE! Wij leggen je hier uit welke je zeker in je kast moet hebben hangen!

1. De witte dames blouse

De witte dames blouse is misschien wel het belangrijkste kledingstuk in je kast. Deze klassieker is niet meer weg te denken uit de mode, en terecht! Witte bloezen passen bij elke kledingstijl: van chique en zakelijk onder een colbert tot casual boven een jeans. Combineer een witte blouse ook eens met een gebreid vest voor een romantische uitstraling, of draag het onder een trendy spijkerjasje voor een vrouwelijk accent. De mogelijkheden zijn eindeloos! Vul je basiscollectie aan met een witte blouse van JANICE om je garderobe helemaal compleet te maken.

Witte bloezen- atlijd stijlvol!

Witte bloezen zijn er in veel soorten en maten. Bij JANICE hebben we keus genoeg. Lange mouw, boyfriend, getailleerd, regular en een wikkelblouse… we hebben het allemaal. Een hooggesloten model geeft weer een hele andere uitstraling dan een laag uitgesneden exemplaar. Ook in de stof zit veel variatie: effen, stretch of broderie. Met zoveel verschillende uitvoeringen zit er voor iedere vrouw een perfecte witte blouse bij. Benieuwd naar onze collectie? Bij JANICE hebben we alles vast voor je op een rijtje gezet. Je hoeft alleen nog maar te kiezen…

2. Wit dames pak van JANICE

Dit seizoen zijn de dames pakken hotter dan ooit…en die trend zien we zeker dit jaar doortrekken. Een mooie dames blazer met bijpassende pantalon geven een krachtige uitstraling. Muliti functioneel te combineren en te dragen naar verschillende gelegenheden. Een wit dames pak is deze zomer een musthave. Fris, clean, chique, trendy. Zowel met een sneaker sporty te dragen, als met een pump voor een avondje uit.

Het damespak van nu

In deze tijd kom je het damespak tegen in ontelbaar veel verschillende varianten. Van een strak, elegant pak voor een chic etentje tot aan een casual oversized pak voor een wandeling in het park. Een damespak is de perfecte manier om stijlvol voor de dag te komen. Of je nu een vrouwelijke of stoere stijl hebt: het tweedelig pak is ontzettend veelzijdig. Het allergrootste voordeel? Je kunt de kledingstukken ook apart van elkaar aantrekken.

Shop je dames pak online bij JANICE

3.  Witte dames jeans van JANICE

Een off white witte jeans voor dames is een must voor in je kledingkast. Het matched goed met elk ander item in je garderobe. Bij ons kun je witte broeken vinden in verschillende modellen. Zo hebben wij witte skinny jeans en de mom jeans. Witte jeans kun je leuk combineren met een top en stoere laarzen. Zo ben je helemaal klaar voor de zomer.

Bij JANICE hebben we de off witte spijkerbroeken gemaakt van een stevige en zachte denim kwaliteit met stretch. Deze stretch zorgt voor een mega comfy fit. We hebben de stretch ook verwerkt in de tailleband, hierdoor krijg je geen muffin top en knelt je broek daar niet.

Ga je voor de skinny fit, kies dan de JAMES off white, ga je voor een fit met hogere tailleband en cropped lengte? Kies dan de Cooper Mom jeans.

4. Witte dames sneakers van JANICE

De witte sneakers voor dames zijn sinds een paar jaar niet meer weg te denken uit onze kledingkast. Iedereen heeft minimaal één paar in zijn of haar bezit en wij begrijpen wel waarom. Ze zijn stijlvol, klassiek en staan goed bij iedere outfit. Ontdek jouw stijl op janice.nl!

De witte damessneaker is de afgelopen jaren van trend naar gewoonte gegaan en wordt op allerlei manieren gecombineerd. Zo draag je hem ’s zomers onder een loszittend jurkje of een denim short en is hij ook ’s winters van de partij wanneer je hem combineert met een coole jeans. De witte sneakers voor dames misstaan ook niet op kantoor. Draag ze eens onder een mooie pantalon of een pak en je zult versteld staan van het resultaat. Hip, casual en toch formeel.

Naast een casual of formele stijl kan de witte damessneaker ook sportief gestyled worden. Combineer hem bijvoorbeeld met middellange sokken. Deze vind je bij Zalando van je favoriete sportmerk of met een mooi printje. Finish je outfit met een zonnebril of petje en je coole look is af.

Verschillende soorten witte damessneakers

Ga je voor een hele witte dames sneaker, of mag er een accent aan zitten? Wij hebben de Mitch white en de Mitch glitters voor die, die houdt van een key piece item. De sneakers zijn gemaakt van leer, zowel aan de buiten als de binnenkant. Hierdoor heb je lang plezier van deze schoenen en zitten ze ook goed aan je voeten.

Bestel je nieuwe musthave witte dames sneakers online bij JANICE

5.  Witte leren broek van JANICE

Een witte leren broek voor dames is niet te missen in je kledingkast en is makkelijk te combineren. Bij JANICE is er verschillend aanbod in leren dames broeken. Daarnaast zijn de leren broeken volgens de laatste trends en technieken gemaakt. Alleen het beste leer is goed genoeg. De legging en jogger fit zijn gemaakt van stretch leer. Hierdoor zit de broek enorm prettig en blijft hij ook zijn model behouden.

Onze leren broeken zorgen voor een vrouwelijke look. Natuurlijk hebben we ook andere keuren, maar witte leren broeken zijn dit jaar een trend.

Opzoek naar een nieuwe leren dames broek? Neem dan een kijkje bij JANICE.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwtjes?

Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief. Volg ons ook op facebook, instagram en Linkedin.

X