Combineren Kun Je Leren

29 maart 2020

COMBINEREN KUN JE LEREN

Het is niet moeilijk om eindeloos combineren te leren. Met een paar tricks kun je eindeloos combinaties maken, zonder constant in paniek te raken dat je misschien weer het zelfde aanhebt of dat het wel goed genoeg uit ziet.

Zorg voor een aantal basics in je kast, vul die aan met rijke uni’s en key-pieces, breng variëteit in structuren aan en you are good to go! Ik hoop dat je wat aan die tips hebt, zodat je nog meer zelfverzekerd de kleding uit je kast trekt, straalt voor de spiegel en met een grote glimlach de deur uit kunt gaan, goed gekleed als de knappe vrouw die je bent!

ZORG VOOR STRUCTUUR

Het is van belang verschillende materiaal structuren in je kast te hebben. Als je verschillende structuren viscose, wol, zijde, leer of poly op elkaar combineert geeft dit diepte aan je outfit…geeft het je look een verhaal.
Een van de trends die je dit seizoen voorbij ziet komen en ook een van mijn persoonlijke favoriet is: een wollen trui gecombineerd op een zijde rok Hier kun je je onderscheiden door te kiezen voor kwaliteit. Voor mij gaat kwaliteit sowieso boven kwantiteit…niet alleen is dat vaak duurzamer, maar je kunt beter een paar rijke mooie kledingstukken in je kast hebben dan te veel wat na 3 keer wassen niet meer in de plooi te krijgen is.

Als je een zachte wollen trui combineert op een zijde gladde rok heb je 2 verschillende materiaal structuren die een hele mooie combinatie geven. Door de ruwe structuur van het wol en het gladde van de zijde creëer je diepte. Je kunt deze look heel sjiek afsturen met een mooie blazer en een hak eronder, heel stoer met een leren jack en een laarsje of je doet er een sneaker onder en je hebt een sportievere look.

Neem hier een kijkje bij onze wollen truien en zijde dames rokken

UNIFY

UNIFY is het tegenovergestelde van structuur, maar hier combineer je juist het zelfde materiaal op elkaar om een rijke uni uitstraling te krijgen, zoals bijvoorbeeld de combinatie van onze zijde Derek dames blouse en zijde Marlon rok.

WOL OF LEER?

Waar kies jij voor op deze viscose dames jurk? Ga jij voor het wollen vest of de leren jas? Met het blauwe Baby Alpaca wollen dames vest oogt de jurk sportief…en met het slangen print leren Otis Biker jack krijg je een hele stoere look.
Ik blijf het super vinden dat je, door maar 1 kleding stuk te veranderen, je een hele andere look krijgt.

Hoe zou jij de leopard blauwe Hudson JANICE jurk combineren?

MIX SPORTIEF MET CHIQUE

De katoenen dames sweater met opdruk is niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Daar waar we een dames sweater vroeger alleen maar op een joggingbroek zagen, wordt deze sinds een aantal jaar ook makkelijk op een jeans gecombineerd, het liefst dan met sneakers.
Sinds een aantal seizoenen zien we de katoenen dames sweater ook vaak gecombineerd op een nette pantalon of chique rok. Hier ontstaat dan een contrast tussen stylen die de diepte aan je look gaan geven.
Voor welke outfit zou jij gaan? De look met de witte dames sweater met panter opdruk, of de blauwe dames sweater met hart opdruk?

STYLING TIPS & TRICS

Heb je nog vragen of ergens hulp bij nodig, wij verloten volgende week 5 styling sessies waarbij je via FaceTime je kast kunt laten zien en als je vragen op mij kunt afvuren.
Zou je dat leuk vinden? Houdt dan onze social media kanalen in de gate en wie weet wordt jij een van de winnaressen!

Tot snel, veel liefs…maar vooral veel gezondheid!

Stay Safe
JANICE

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwtjes?

Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief. Volg ons ook op facebook, instagram en Linkedin.

X